Nå har jeg skjønt det,tror jeg..

Det tok en stund,mye lenger enn vanlig for meg å være, som ser klare sammenhenger i så og si alt ganske umiddelbart.Det er en side ved det å være klarsynt.Men nå har jeg forstått det og hensikten med det.

Reformer,det ser ut for at alt skal reformeres og jeg har ikke forstått hvorfor,særlig siden ingen av reformene ser ut for å fungere.Men det rare er at reformene fungerer utmerket de,alle som en,men kun til det bruk det er ment som, og som er vanskelig å få øye på sånn ved første øyekast.

Reform er ikke noe annet enn et annet ord for kontroll.Kontroll på alt og alle.Overvåkning frem til nå har ikke fungert tilfredstillende og har ikke gitt den fulle og hele kontroll som man ønsket.Da prøver man seg igjen i håp om å lykkes bedre,man innfører reformer,utallige reformer.Før eller seinere har vi alle vært innom en eller annen reform...

Hva kan grunnen ellers være for alle de nye reformene.Grunnen kan jo ikke være at alt blir så mye bedre,da all erfaring til nå viser det motsatte.Nei,jeg tror at det at reformene ikke svarer til de tilsynelatende forventningene er av liten betydning.Her er nok en helt annen agenda ute å går enn den det blir gitt utrykk for.

På tide kanskje for oss alle å våkne opp,se ting for hva de er (selv om noen prøver hardt på å skjule hensikten) og begynne å kalle en spade for en spade.

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Siri

10.10.2011 kl.14:04

For et godt innlegg,Synskepeggy.Og en skikkelig tankevekker.Jeg har aldri tenkt på det på den måten før.

Jeg trur jeg må en tur i tenkeboksen etter denne tankevekkeren.

Livet mitt som klarsynt.

10.10.2011 kl.14:16

Siri:Takk så mye,Siri.

Det er en god ide å gå i tenkeboksen av og til.I dette tilfellet her,er det ikke umulig at resultatet av tenking blir samme konklusjon som jeg har gjort meg.Og da lar du vel høre fra deg...

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

May-Teresa

12.10.2011 kl.13:59

så fin blogg du har! :-)

Livet mitt som klarsynt.

12.10.2011 kl.21:07

May: ???????. Har du lest innlegget ?

Hilsen synskepeggy.

enavs

15.10.2011 kl.18:24

Interessante tanker! Man ser ting klarere når man begynner å kalle en spade for en spade ja :)

Livet mitt som klarsynt.

15.10.2011 kl.22:51

enavs:Jeg tror at det må være slik det henger sammen,denne voldsomme,koste hva det koste vil,reformeringen.Jeg tror ikke at det først og fremst er fordi at gamle ordninger (som stort sett fungerer godt) skal fungere bedre,det ligger nok en helt annen agenda bak.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits