Nå er man på rett vei !

Nå finner man seg ikke i det lenger.Heldigvis !

Nøyaktig som forutsagt skjer det dramatiske ting overalt som følge av en meget skjev fordeling som har fått pågå alt for lenge.De eneste som har vært dumme nok til å tro at goder bare til dem selv aldri skulle få folk til å reagere,er de som uhemmet har tatt for seg av godene.Grådige topper har aldri forstått en viktig ting : Ingen trær vokser inn i himmelen.

Hvem de enn er, G20-topper og G8-topper,statstopper eller EU-topper må nå begynne å svare for seg og sin grådighet i tur og orden.Det er en hel verden fra deres flotte taler og overdådige,kvalmende luksus til alle andre som bare har ett mål for øye, å klare seg og overleve en ny dag.

Folk er lei av de lukkede økonomiske systemer,der ingen aner hva som skjer før konsekvenser av avgjørelser ingen ante noe om rammer hardt.Det demonstreres over hele verden mot statslederes uansvarlige økonomiske politikk,den skjeve fordelingen av verdens økonomi,forskjellene og skillene mellom fattig og rik blir større og større og at de som har forårsaket kaoset ikke rammes like hardt som vanlige folk.

Det er nok ikke lenge før man ser lignende demonstrasjoner i gatene over hele Norge.Det er ikke ett spørsmål om hvis,det er ett spørsmål om når.

                               Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

ufo

16.10.2011 kl.16:11

Det er bare starten. Demonstrasjonene vil øke i omfang. Vi er nå på vei inn i en stor revulosjon. Alle land vil bli berørt av den revulosjonen som vi nå går inn i. Finanskrisa i 2009 var bare en litten forsmak på hva som er i vente.

I 2009 var vi redde for at banker skulle gå konkurs,men nå er vi redde for at land skal gå konkurs. Dagens samfunn ser nå sinne siste dager. Etter revulosjonen vil pengesystemet bli erstattet med et mye mer retferdig system. Men før den tid må alle forbrede seg på en tøff periode med mye elendighet.

Media omtaler de som demonstrerer som pøbler,men det de ikke skriver om er volden som blir utført av politiet. Det har vært flere episoder i USA hvor politiet har brukt vold,men media skriver ikke om det.

Vi i Norge kommer også til å få store demonstrasjoner,men vi i Norge er ikke rammet av krisen like hardt som mange andre land,derfor kommer vi ikke til å bli de første som blir rammet.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2011 kl.20:07

ufo:Hei igjen.

Du har helt rett i det du skriver og det er et fint tillegg til innlegget mitt,takk så mye.

Du har så rett i at politiet bruker unødvendig mye vold under demonstrasjonene,alle som vil se det og har øynene med seg kan se det.Politiet selv er i noen tilfeller de største provokatørene i voldsepisoder.

En global protestbevegelse er i startgropa,man kan kalle det en revulosjon,og den blir meget vanskelig å stoppe.Den kommer som en direkte følge av finanskrisen(e) og konsekvensene av dem.

Det som er,eller vil bli,spesielt med denne bevegelsen (revulosjonen) er at etterhvert vil man gå sammen over landegrensene,bevegelsen vil vokse ytterligere og man vil ha et fokus og et mål til felles beste.Dette vil Norge i høyeste grad bli en del av.

En ting er sikkert,man går en spennende tid i møte og resultatet vil alle være tjent med.Statsledere og folk flest er i fred med å virkelig forstå at ingen kan gjøre noe som helst uten at andre gir tillatelse.Man begynner å forstå hvor mye makt det faktisk ligger i det og man er klar til å bruke den makten.Det er mange V.I.P-er,statsoverhoder,diktatorer osv.som forstår det også og skjelver av redsel og usikkerhet nå.

Hilsen synskepeggy.

mylifeasjeanette

20.10.2011 kl.03:35

Er så enig i det du skriver her. Nå er jeg så trøtt at jeg ikke har hjerne nok til å kommentere dette. Setter pris på en blogger med samme synspunkter som meg. :)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits