Så fin blogg du har !!!

Så fin blogg du har - monsteret er oppe å går igjen.Har ikke vært nevneverdig plaget på en stund,men nå er de igang igjen,så fin blogg du har - parasittene.

Jeg er ikke imponert over iqen til noen av dem som står bak slike kommentarer.De kan bare glemme at jeg svarer og de kan iallefall glemme at jeg legger igjen noen kommentar i deres blogg.Det er IKKE  antall kommentarer som sender en blogger oppover topplistene,det er antall lesere - og lesere er noe ganske annet enn kommentarer.

Det eneste disse irriterende parasittene oppnår er at ingen til slutt vil lese bloggene deres,for hver blogg de legger igjen en slik kommentar i,mister de to lesere.Regnestykket er enkelt,selv for kommenter tilbakebloggerne.

Les innleggene mine  - ha en mening om det jeg skriver - og jeg svarer mer enn gjerne - til og med kanskje besøker DIN blogg !!!

                                          Hilsen synskepeggy.

56 kommentarer

Hehe, er helt enig med deg! Utrolig frustrerende..

yvonnelandgraff

16.10.2011 kl.13:35

Du har så rett! Har fått et par av de "så fin blogg du har" kommentarene selv ;p

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2011 kl.13:42

tiriltutta en litt annerledes:Veldig frustrerende og noen ganger,under dypt alvorlige innlegg,helt upassende.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2011 kl.13:45

yvonnelandgraff:Hei,hei.Har du bare fått noen par,da er du heldig.På min blogg hagler det inn med slike hjernedøde kommentarer hele tiden.De er som mygg,prøver man å "drepe" dem (slette) får man,før man vet ordet av det,minst 50 nye,og det mest utrolige,noen ganger fra de samme bloggere som tidligere har blitt slettet for den nøyaktig samme kommentaren.Skal si de følger meg.

Hilsen synskepeggy.

posttraumatisk

16.10.2011 kl.13:55

Det er nesten like irriterende som veps og syklister! ;)

Skulle gjerne hatt en knapp hvor jeg kunne huke av for nedre aldersgrense jeg ønsker skal ha tilgang til bloggen min.

De fleste av disse "søt-blogg"-insektene er yngre enn datteren min :-o

Og har virkelig INGENTING på en blogg som min å gjøre...

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2011 kl.14:02

posttraumatisk:Jeg er sååå enig.

De har virkelig ingenting på en blogg som min å gjøre heller.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Toril

16.10.2011 kl.15:07

Det er så unødvendig, og ikke minst respektløst! Hvorfor kan ikke blogg.no blokkere de som spammer ned andre bloggere slik de gjør på andre nettsteder? Jeg er kjempeglad for at jeg har blogspot, for der opplever vi aldri slikt. Der kan vi rapportere slike spamkommentarer!

Jeg husker så godt da jeg hadde blogg på blogg.no. Skrev et innlegg om en kjempegod studievenninne av meg som ble drept i Trondheim. Den første kommentaren min som møtte meg var: "Fin blogg, besøk min!". Jeg ble så irritert at du aner ikke, og jeg tok print screen bildet av kommentaren og ip-nummeret og sendte til blogg.no. Fikk svar tilbake at bloggeren hadde fått tilsnakk, og hvis det skjedde en gang til kom det til å bli utestengelse. Blogg.no oppfordret i 2009 at bloggere måtte rapportere spamkommentarer, for det var et stort problem allerede da.

Ønsker deg en kjempefin søndag!:)

Bloggklem fra Toril

lenamon

16.10.2011 kl.17:07

Helt enig, blir gal av de kommentarene.

sisselfish

17.10.2011 kl.00:07

God kveld Peggy :) Så fin blogg du har :) Joda jeg har de jeg også, blir bare oppgitt, men nå er vrien en annen; Jeg digger bloggen din, bra skrevet, jeg kommer til å følge deg videre etc...argh.......Jeg knurrer....

Jeg gir blaffen i å svare disse rosabloggerene og små bloggerene. Gud vet hvor mange forespørsler om venn som har haglet inn, jeg legger ikke folk til som er under 20 lengere. Blir bare matt av sminke, klær og cupcakes. Ha en fin natt videre. BY THE WAY.... FIN BLOGG, jeg følger med deg videre :)

Kommenter tilbake plzzzzzz

Blogger Klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2011 kl.18:40

sisselfish:Hei igjen,sisselfish.

Jeg svarer dem aldri jeg heller,og aldri leser jeg bloggene deres,men tror du det hjelper ? NEI.I det siste har jeg blitt bombandert med slike parasit-kommentarer,har slettet de fleste,men før jeg har fått slettet en,har jeg fått to nye.

BY THE WAY...du har fin blogg du også og jeg leser den hver dag.Kommenterer også,når jeg har noe fornuftig å si.

Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2011 kl.18:47

Toril:Hei igjen.

Du har helt rett,det er fryktelig irriterende og respektløst.Bloggerne som legger igjen slike kommentarer oppnår bare en ting - irritasjon - og ikke det de ønsker,besøkende - og forhåpentligvis lesere på bloggen sin.Det er trist at de ikke forstår det selv.

Jeg nekter å flytte bloggen min bare på grunn av at slike idioter aldri kan slutte å irritere.Jeg liker meg på blogg.no og tenker fortsette lenge.

Ha en fin kveld.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

fra "lettskremt"

17.10.2011 kl.20:23

fin blogg du har...........he-he. ...beklager, klarte ikke dy meg ;D

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.12:59

fra "lettskremt":Jeg forstår.

Vel,takk så mye,tror jeg...Hehe.

Hilsen synskepeggy.

ida

18.10.2011 kl.14:35

Ha en fin dag!

Digger bloggen :)

misoui

18.10.2011 kl.14:35

må innrømme at jeg har vært litt slik selv i det siste :p Men jeg forstår at du syns det er veldig plagsomt.

luca

18.10.2011 kl.14:36

svarer aldri på de kommentarene...

Rikke Rye-Holmboe

18.10.2011 kl.14:37

Så fin blogg du har :)

rune brun

18.10.2011 kl.14:37

Velkommen til din sko ,Nike Shox sko,Nike Shox Norge,Billige Nike Shox,Nike Shox nz sko,shox sko,100% autentisk,credit card patment,100% safe trade,gratis frakt,3-5 dager ankomst

lmbvik

18.10.2011 kl.14:38

At noen kommenterer "Så fin blogg" er jo mye bedre enn at de skal spørre om en kommentar tilbake , da :) men skjønner frustrasjonen, har vært litt sånn selv i den siste tiden at jeg rett å slett ikke gidder å kommentere tilbake på slike kommentarer.

Rikke Rye-Holmboe

18.10.2011 kl.14:38

Neida, jeg tuller bare! Har fått mange av de selv, og jeg synes heller ikke det er noe særlig. Skal de kommentere bloggen i sin helhet og ikke innlegget de kommenterer på bør det i alle fall forklares hva som er "fint" med bloggen!

Carina Johannesen

18.10.2011 kl.14:39

æsj plages og me di der.. Ufattelig irriterende. gidder ikke gå inn på siden dems da.

morosomste jeg fikk var rett etter jeg hadde laget ny blogg. "hei søta. fin blogg, er fast leser " ellerno sånt. å da jeg gikk inn på siden hadde hu skrevet det til alle :P

Maria Øyen

18.10.2011 kl.14:39

Fin blogg, kommentere tilbake? :D;D<3

Neida, jeg skjønner deg.. Når man skriver et veldig saklig innlegg, så får man bare oppmerksomhets-kommentarer.. Det fins bedre måter å få lesere..

Monica Helland

18.10.2011 kl.14:39

Har en del slike jeg også , er sykt irriterende å få den samme kommentaren på hvert innlegg når de ikke skriver noe som har noe med det jeg skriver ;)

Pennylane

18.10.2011 kl.14:43

Forstår godt hva du mener, selv hater jeg kommentarer som "kommentere min også?<3"... Mange av de bloggene som gjør det, er kjedelige helt hverdagslige blogger som følger resten av blogg.no-strømmen. Du burde lage ett lite skilt/bilde eller liten skrift nederst på hvert av innleggene dine, om hva du ikke vil ha, som f.eks "ønsker ikke reklamering av blogger og usaklige kommentarer, takk". Det gjorde jeg en stund og folk slutta med det, vurderer å sette det på hvert av innleggene mine igjen også... Dette var bare ett forslag, syntes det er dårlig gjort at folk kommenterer uten at de vet innholdet, folk bruker jo ganske lang tid på det.

Ha en fin dag videre,

-pennylane

Monica Westermann Evjen

18.10.2011 kl.14:43

Sykt enig. Plagsomt!!! Det skriver man når man ikke har noe bedre å gjøre :P

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.14:45

misoui:Det er plagsomt,iallefall under innlegg der slike kommentarer overhode ikke passer seg og det er helt tydelig at vedkommende som legger igjen slike kommentarer ikke har lest innlegget - ikke engang overskriften !

Nå må de snart forstå at det IKKE er rette måten å gå frem på for å få det de ønsker - plassering på topplistene.Om jeg hadde lagt igjen 300 kommentarer av "så fin blogg du har"-slaget,hadde det IKKE resultert i noen listeplassering,med mindre jeg faktisk hadde lest innlegget - noe jeg aldri gjør,det skjer ikke at jeg klikker meg inn på blogger som skriver slike kommentarer.Og ingen andre av mine lesere heller,da mine lesere synest det er minst like irriterende som jeg gjør.

At noen gidder å sitte å legge igjen slike kommentarer,er mer enn jeg forstår,de må simpelthen ha store fritidsproblemer og ett snev av diagnosen tvangshandlinger,da det samme gjentar seg til stadighet,ofte fra samme blogger.

Hilsen synskepeggy.

lisapinup1

18.10.2011 kl.14:46

Hehe, jeg skjønner frustrasjonen! Men du vet det går an å trykke slik at du må godkjenne kommentarer? Så slipper du å ha alle disse spammerene i kommentarfeltet ditt :)

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.14:50

Pennylane:Tro meg,jeg har prøvd mye for å bli kvitt dem.Ingenting har hjulpet så langt.

Det er bare trist,når de tror at de kan havne på topplistene på denne måten.Det er iallefall så feil som det kan bli og det hadde de selv visst om de satte seg litt inn i hva de faktisk driver med her på blogg.no og hvordan blogg fungerer generellt.Det finnes regelverk og forutsetninger på blogg.no også,det hadde vært en fordel - særlig for dem selv om de satte seg litt inn i det - før de begynte å blogge !!

Takk så mye for kommetaren.Hilsen synskepeggy.

joohs

18.10.2011 kl.14:55

Det hadde vært alt for episk hvis noen seriøse sjeler der ute faktisk hadde kommentert "så fin blogg du har" rett under dette innlegget, men det var det (heldigvis?) ikke. Man forstår jo veldig fort hva disse spammerne er ute etter, men de gjør det alt for enkelt for seg selv. Nesten irriterende å lese kommentarene, driver selv med videoblogging, og ofte får jeg sånne kommentarer bare sekunder etter at jeg har lagt ut en video, selv om filmene i seg selv er 4-5 minutter lange. Er ikke veldig oppmuntrende å få høre at "du lager så fine videoer", når det er åpenbart at kommentatoren ikke har sett den engang ... Haha, åh min bitre, bitre verden! Dog er det i alle fall hyggelig det er noen der ute som gidder å kommentere noe som helst, da, haha!

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.14:57

lisapinup1:Jeg er klar over at man kan stoppe kommentarer,men da må man stoppe alle og det synest jeg ikke er riktig.

Jeg har alltid hatt som mål at alle som har en mening,enig eller ikke er velkommen til å si sin mening her - og ingenting blir slettet,og det ønsker jeg å fortsette med.Det er for galt om man skulle bli så lei av spam og "hjernedøde" kommentarer at man til slutt ikke ser annen løsning enn å kontrollere hvem som får legge igjen kommentar i bloggen.Selve tanken på en slik løsning strider kraftig imot mine egne prinsipper.

Jeg er meget prinsippfast og dette prinsippet er en av grunnene til at denne bloggen til synskepeggy er blitt som den er.En kjempebra blogg - om jeg skal si det selv.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.15:03

joohs:Jeg er enig med deg,joohs.

Men jeg ville heller hatt ingen kommentarer fremfor "hjernedøde",spesiellt på seriøse innlegg.Jeg liker - som deg - debatt om det eg skriver og det jeg mener og det er jo umulig å svare disse spam-kommentarene - bortsett fra "Takk" - og det gjør jeg bare ikke.Det vil i så fall bare virke oppmuntrende for andre spammere.

Takk for kommentaren din og ha en riktig fin dag videre.Hilsen synskepeggy.

Siv-Inger

18.10.2011 kl.15:05

Jeg har blogget fast i ca 1 mnd nå.... til å begynne med tok jeg det som et kompliment når jeg fikk slike kommentarer, men forstod fort at de var uten sammenheng i forhold til det jeg har skrevet. Jeg leser heller ikke bloggene til de som spammer meg, har foreløbig svart på alle innlegg.

Men det er vel egentlig ingen vits.

Det er jo direkte respektløst å ikke lese før du kommenterer.

Jeg har foreløbig godkjent alle kommentarer, og vurderer sterkt å slutte med det. Hva er vitsen i at jeg leser deres kommentar, og kommenterer tilbake, når de i utgangspunktet ikke en gang gidder å lese innlegget mitt?

Ingrid Elisabeth Aune

18.10.2011 kl.15:12

Er utrolig enig!

Nea Milly Ging

18.10.2011 kl.15:17

Enig med deg! Du skriver godt! Kommenterer man uten å lese... Ja, det er respektløst mener nå jeg!

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.15:21

Siv:Jeg reagerte som deg til å begynne med.Jeg har blogget litt lenger enn du har og da var ikke dette uvesenet så utbredt som det har blitt nå.Jeg sletter og sletter,men noen klarer å smette seg forbi slettingen og blir liggende.Og så er det som sagt tidligere,vanskelig å få slettet alle,da man sletter en og får to nye mens man holder på.

Det er ofte respektløst å spamme innlegg,jeg har sett mange rystende eksempler på det.

De som holder på sånn må snart forstå at det tjener absolutt ingen hensikt - jeg får ingen registrert leser,samme hvor mange spamkommentarer og de som spammer får heller ingen besøk eller registrert leser.

Det er antall LESERE som sender bloggen oppover topplistene,IKKE antall kommentarer.

Forstår de det nå,tror du ? Vi får håpe det,men det ser mørkt ut..

Ha en fin dag,og takk så mye for kommentaren din.Hilsen synskepeggy.

May-Teresa

18.10.2011 kl.15:22

er ganske irriterende :-)

rachel <3

18.10.2011 kl.15:23

Uff, jeg hater de kommentarene. De er helt grusomme.

Charlotte Jørgensen

18.10.2011 kl.15:26

Jeg er helt enig med deg! Jeg synes det er utrolig irriterende selv, for jeg skjønner jo at de ikke mener det når kommentaren er: "så fin blogg du har<333 kommentere tilbake?" når de heller kunne sagt det på en litt mer troverdig måte.

AnnS ♥

18.10.2011 kl.15:39

jeg er helt enig.:) Man trenger da ikke å kommentere på de innleggene man ikke har lest før man kommenterer på dem! Mange skriver utrolige fine og kloke innlegg der di virkelig vil få frem sin mening, da bør man også skrive kommentarer man mener ;)

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.16:09

AnnS:Du er inne på noe av det jeg mener,mange bloggere med flotte tankevekkende og meget gode innlegg,fortjener rett og slett ikke å bli belemret med spam.Man bør ha litt mer respekt enn som så.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.16:11

Charlotte Jørgensen:Hei,hei !

jeg er hundreogti pst enig med deg !!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.16:13

rachel:Jeg hater dem jeg også,de er ikke trivelige å få,ikke i det hele tatt.

Merkelig i grunnen,at det er så få av dem under dette innlegget,kan man håpe på at noen har skjønt beskjeden ?..Det er lov å håpe..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.16:14

Nea Milly Ging:Hei,hei !

Jeg kunne ikke vært mer enig.Respektløst er det,rett og slett.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.16:19

May:Hadde noen av spam-bloggerne giddet å gå inn på bloggen min igjen,etter å ha lagt igjen en slik kommentar, tror jeg de hadde blitt temmelig flau av å lese mitt svar,noen ganger svarer jeg faktisk på dem og sier hva jeg mener.Men jeg tror ikke noen av dem er så oppegående at de tenker på at de kan få reaksjoner,i form av ÆRLIGE svar.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2011 kl.16:21

Ingrid Elisabeth Aune:Takk så mye,alle er nok enstemmig enig her.Kanskje til og med spam-bloggerne,inderst inne...Hvem vet.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

18.10.2011 kl.23:45

Skal jeg være ærlig, så bryr jeg meg ikke så mye om de kommentarene, jeg ignorerer dem egentlig bare. Men det som irriterer meg MYE MER, er folk som spammer reklame på bloggen min! De går direkte til sletting... som den du har fått noen hakk over her fra Rune Brun, en kommentar som florerer over alt, fra samme avsender, og som får meg til å holde meg LANGT unna de tingene han prøver å selge...

Livet mitt som klarsynt.

19.10.2011 kl.08:53

ideatroll:Jeg har fått den kommentaren du nevner noen ganger ja,og det er ikke annet enn forbi frekkhet å reklamere slik i andres blogger.I alle andre sammenhenger koster det annonsøren PENGER å reklamere på annens "eiendom" som jo blogg er.Hva hadde fks.en tilsvarende annonse,stående på ubestemt tid i hvilken som helst avis kostet,tro ? Ikke småpenger,vil jeg tro.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

19.10.2011 kl.14:36

Jepp, enig med deg! Og jeg tror egentlig de som gjør det taper mer enn de vinner, for folk vil vel neppe handle under sånne settinger? Jeg for min del rygger i alle fall mange meter bakover ;)

travlehverdager

20.10.2011 kl.00:48

Skulle ønske det fantes en "ignorer-knapp" ;-)

Heidi Marita

21.10.2011 kl.14:46

Tror de fleste plages med det der.. Men en ting som er ennda verre, er at de reklamerer for sin egen blogg, uten å egentlig "kommentere" på det jeg har skrivd. Har hatt flere seriøse innlegg, og de fleste kommentarerne som plopper inn "Fin blogg (: Kommenter gjerne på min også", "Jeg blir glad for en kommentar" og lignende.. Irriterende!

22.10.2011 kl.12:28

Hehehe jeg skjønner frustrasjonen din:-) Men du HAR en fin blogg, med friske utsagn:-) Jeg leser og ler og koser meg med den til kaffen hver dag:) Ha en super lørdag!

Kitty

22.10.2011 kl.12:34

Ref innlegg over: ikke meningen å skrive anonymt.... det er det verste jeg vet!!

Livet mitt som klarsynt.

22.10.2011 kl.15:43

Anonym:Takk så mye for det.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.10.2011 kl.15:53

Heidi Marita:De som reklamerer for egen blogg er et kapittel for seg,uhørt frekke.

All spam er irriterende,det verste er at de som driver med det ikke skjønner at de ikke oppnår noenting annet enn at andre bloggere iallefall ikke besøker deres blogg.

Hilsen synskepeggy.

drittlei

26.10.2011 kl.09:52

dette må være den mest intetsigende bloggen som finnes.

Hva er poenget her???

Livet mitt som klarsynt.

26.10.2011 kl.10:06

drittlei:Men kjære deg,det er da ingen som tvinger deg til å lese denne intetsigende bloggen.Er det det så får du ta det opp med dem som tvinger deg.

Men det er jo et faktum at flere og flere blir mer eller mindre "avhengig" av denne bloggen og virkelig trenger sin daglige dose synskepeggy.

Sånn er det bare,og det er svært hyggelig og motiverende for meg.Bare ta en titt på hundre mest leste listene innimellom,så får du se at jeg har rett.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits