Aldri så galt.....

Det er ikke bare norsk politi som sliter med ressursmangel,danskene har sitt å stri med dem også,men det ser ut for at de kanskje har funnet en effektiv løsning på sitt ressursmangelproblem.Nordmenn har alltid hatt en tendens til å se til andre land i jakten på eksempler å bruke her til lands,samme hva det gjelder ,og med mer eller mindre vellykket resultat.Jeg tror nok et slikt eksempel som her, vil frigi endel ressurser, samtidig som det vil mottas med jubel i stadig økende kretser.Antall drap har jo økt betydelig,det koster staten penger.

En dansk lærerinne døde av 179 knivstikk og saken blei henlagt ! Flere kilder sier nå at de frykter nok et drap som feilaktig har blitt kategorisert som selvmord.Eksperter sier at skadene er ekstremt uvanlig for selvmord.Som dødsårsak blei oppgitt stikksår som følge av depresjon.Ektemannen sov ! Men han kunne,fattet i situasjonen,fortelle at ektefellen var deprimert !

Eksperter frykter at NOK et drap feilaktig kategoriseres som selvmord ! Man må spørre seg,hvor mange før dette og hvor mange vil det bli ? Kanskje det er en ny måte å bruke sparekniven på - henlegge alt,selv drap.Det må da være noe for norske justismyndigheter å se nærmere på.Når danskene kommer unna med det så.....

                                                       Hilsen synskepeggy.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits