Stakkar,han må være fryktelig sliten.

Han må være litt mer enn normalt desperat, og han er vel for sliten til begge deler,stakkar.Det er jo tøffe og harde bud,det koster å være kar.Eller kanskje han mener at han ikke trenger å jobbe mer etter dette.Han regner vel med å komme til duk og dekket bord.Det tar seg uansett ikke ut.

Han sa opp jobben for å vie tiden sin til å sjekke damer.Han sier at hele opplegget med å finne kjærligheten er både tidkrevende og slitsom.Han sier at det har fungert bra,men at det er dårlig med inntjening om dagen.

Håper for hans del at han har gjort en riktig investering nå da,med utsikter til fin profitt og avkastning på litt lengre sikt.Kanskje han regner med superstjernestatus etter sin preformance.Sånt kan skje, i ca 10 minutter, etter at man har deltatt på "Jakten på kjærligheten".     

                                                                       Hilsen synskepeggy.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits