Ja takk,jeg vil også ha - mye,helst alt.

Alt er et spill.Det er som en pingpongball,frem og tilbake.Man gir og man tar,det ene er avhengig av det andre for at alt skal fungere.Det er ganske så fasinerende å se alt fra de personlige relasjonene til de helt store internasjonale relasjonene i et slikt perspektiv.Hele bloggen min bærer preg av måten jeg oppfatter på og jeg er ganske så "laid back" i mine observasjoner og hvordan jeg forholder meg til det aller meste.Nå kom jeg litt vekk fra mitt tema,sånt skjer,både titt og ofte.

Tenkte jeg det ikke,det var bare et spørsmål om tid.Nå legges hodet i bløt i de finere kretser i hele Europa for å pønske ut en plan for hvordan loppe Norge for enda mer penger,muligens alt, fra oljefondet.Jeg er helt sikker på at de kommer opp med noe,som så mange ganger før,som Norge ser seg nødt til å betale bare for å holde hjulene i gang.Alle vet at norske myndigheters uhemmede skryt av lav arbeidsledighet er helt avhengig av og i stor grad er styrt av EU og situasjonen i EUlandene.1000-vis av norske arbeidsplasser står i fare nå som EU har begynt å rasle med sablene.EU-toppene vet godt at det knapt nok finnes andre ting de kan ramme Norge på enn trusler som kan sette norske arbeidsplasser i fare.De vet nemlig hva de gjør,de karene der og de kommer ikke med tomme trusler.Eksport,import = arbeidsplasser,ett lett regnestykke og EU trekker i de fleste tråder.

Det har blitt spøkt med at oljefondet kunne settes inn i forsøket på å redde gjeldssituasjonen i EU.Nå kan det bli en realitet.EU diskuterer hvem som har ressurser å tilby i Europas gjeldskrise.Ingen bombe,kanskje at det er Norge man har i tankene,det er underforstått,for hvem ellers.Jeg tror at om EU får det som de pønsker på,vil hele oljefondet være borte om,la oss si fem år.Oljefondet vil forsvinne i det som samme sluket som resten av EUs krisehjelp og krisepakker har forsvunnet i før.Ingen vet hvor krisehjelpen havner og ingenting har hjulpet på problemet - på lang sikt.Landene er fremdeles i dyp krise.

Jeg slutter meg til min kloke mormors ord,hun sa alltid at det skal komme tider etter dette.

Norge har mye og kan sikkert dele med både EU og resten av verden,men det er rart med det,mye vil alltid ha mye mye mer,krisene blir større og flere,helt til det ikke er mer......

                                                Hilsen synskepeggy.

 

 

 

4 kommentarer

Lene-Marie

26.10.2011 kl.11:32

hei jeg lurte på om du ikke hadde en mail adresse ? fordi du sir du tar i mot private samtaler osv . bør du ikke ha ei mail adresse ligge ute på nettsiden din da ?

Livet mitt som klarsynt.

26.10.2011 kl.11:51

Lene:Jeg legger ikke ut mailadresse her på blogg,det syns jeg heller ikke at jeg bør.Bare jeg bestemmer hva jeg bør gjøre.Grunnen til at jeg ikke gjør det er bla.stor pågang og bloggen min er en hyggelig hobby - ikke en jobb.

Hva man vil legge i min profilbeskrivelse er opp til enhver,men det er et faktum at de som henvender seg til meg med spørsmål,private,her i bloggen, får svar på private meldinger.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

29.10.2011 kl.00:49

Hei Synskepeggy :-)

Skremmende tanke at hele oljefondet kan bli slukt inn i EU.Men det er sikkert ikke helt umuligt..... Håper at ikke det skjer......

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.18:27

Iceman:Hei Iceman.

Jeg ser i alle fall ikke bort i fra at oljefondet forsvinner i EU-kaoset.

Nå kan man jo spørre seg hva som er verst eller verst,to onder er ikke lett å velge mellom.At oljefondet forsvinner i EU-kaoset eller at man taper milliard for milliard på dårlige investeringer.Bare i siste kvartal har man tapt over 250 milliarder på såkalte dårlige investeringer.Det er våre "suverene" styrende myndigheter som har skylden for tapet og det verste er at INGEN nordmenn noengang har blitt rådspurt.Det er tross alt deg og meg og alle andre nordmenn sine penger.Myndighetene turer frem som om pengene skulle tilhøre dem - og bare dem.

Egentlig kan hver og en nordmann kreve sin del av formuen utbetalt når som helst,myndighetene kunne ikke ha motsatt seg det,da måtte de i så fall erklært oss som IKKE nordmenn først - uten norske rettigheter til formuen.Teoretisk sett er dette riktig og det kan når som helst overføres til praksis.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits