Ut med galningene nå !

Enten får man gjøre en større innsats for å få dem vekk,de virkelige snylterene på den norske velferdsstat,snylterne som har blitt snyltere over alle snyltere på grunn av sine kriminelle handlinger.Eller så får man gi dem full pakke,nytt fengselshotell med alle fasiliteter innkludert ,pluss lønn i tillegg for å oppholde seg der og velte seg i velstand og komfort de overhode ikke har fortjent.

Man foreslår eget fengsel for utlendinger ! 

Mer enn halvparten av fangene i lukkede norske fengsler er ikkenorske statsborgere.Kriminalomsorgens Yrkesforbund foreslår nå ett eget fengsel for innsatte som ikke er norske statsborgere.De synest en avdeling på Ullersmo er for lite,de mener at de ikkenorske innsatte bør få et helt fengsel.

Værsågod,når man først er i gang med forslag til løsning, så bygg nytt.De gamle fengslene holder vel uansett ikke den flotte standard som utenlandske kriminelle føler seg hjemme i.La de utenlandske kriminelle fangene være med på planleggingen fra start,da er man sikker på at de får akkurat den komfort,velstand og standard de mener seg å ha krav på.Man kan ikke se bort i fra at det da vil bli så populært å oppholde seg der at kriminelle utlendinger vil gjøre sitt aller beste for å få bo der.Det må da være bedre enn alternativet,kirkeasyl og telt.Viser det seg at det nye fengselet blir for lite,kan man alltids bygge flere like flotte eller helst ,enda flottere.

Hva jeg og andre lovlydige nordmenn mener om denne galskapen er det ingen som vil høre.Det som betyr noe er at man sørger for at de kriminelle utenlandske fangene får best mulig soningsforhold.De sitter tross alt i fengsel for kriminelle handlinger.Og de kriminelle utlendingene synest selv at lovlydige nordmenn er kalde,kyniske og umenneskelige som ikke forstår at bare det å måtte sone for sine ugjerninger er ille nok,om man ikke skal måtte sone under kummerlige forhold i tillegg.Det må man jo skjønne blir ekstra belastende for fangene.

Det må alle lovlydige nordmenn snart forstå !!!

                                                          Hilsen synskepeggy.

18 kommentarer

posttraumatisk

26.10.2011 kl.13:19

AMEN! ;)

Så med vantro og kvalme om dette på nythetene i går - en eller annen fjott som til og med forsøkte å bortforklare med at "nei altså, det er jo ikke sånn at vi bruker masse penger og ressurser på å utdanne de under soning, de får karriereveiledning og opplæring som er relevant for det landet de kommer fra, vi vil jo helst sende de hjem etter endt soning)

Særlig!

Voldteksbølgen i Oslo har eksplodert... og av overfallsvoldtektene er det tett opp mot 100 % som er utført av menn med utenlandsk opprinnelse.

Jeg finnes ikke rasist, men hallo politikere... vi har et stooooooort problem her!! Bare å gjøre en kjapp snittregning på antall kriminelle/soningsdømte i forhold til antall Nordmenn og antall innvandrere det... så er det rimelig på trynet resultat.

*engasjert* ;)

Livet mitt som klarsynt.

26.10.2011 kl.13:43

posttraumatisk:Den feilslåtte utlendingspolitikken myndighetene har ført til nå,må bare ta slutt.Det trengs en skikkelig helomvending til "as we speak".Politikken har alt for lenge fått gå på vanlige folks helse løs.Man er redd,selv i sitt eget nabolag.På mange måter har nordmenn blitt fanger - av frykt og redsel i sitt eget land av folk som ikke har noe her å gjøre,men bare opprettholder redselen.Det er så feil som det kan få blitt og myndighetene MÅ snarest gjøre noe med det,rett og slett gjeninnføre tryggheten alle har krav på.

Når man i tillegg vet at en stor del av utlendingene er meget psykisk ustabile og i virkeligheten går rundt som tikkende bomber.Når man i tillegg til det vet at ett menneskeliv og annens eiendom ikke betyr noe som helst for dem - de eier ikke respekt - selv ikke for andres liv.Ja,da gjør det ikke saken akkurat bedre.

Jeg er heller ikke rasist,men hvor lenge skal vi nordmenn finne oss i å leve som fanger i frykt for voldtekt,eget liv eller andres.

Jeg fatter ikke at de ansvarlige myndigheter tør å fortsette - om det ikke er en del av en plan - om å "kneble" folk.Frykt er en effektiv metode i så måte.Om de ikke begynner å gjøre noe nå,vil det i seg selv virke meget mistenkelig og man vil begynne å mistenke dem for å ha en agenda som ikke tåler dagens lys.

Takk så mye for din kommentar.Hilsen synskepeggy.

Mette

26.10.2011 kl.14:40

Norsk utlendingspolitikk her helt feilslått....var det ikke Hagen fra FRP som en gang sa at vi skulle putte dem i en båt og sende dem tilbake dit de kom fra mon tro.

Ettertanken er at vi ikke tenker over at det koster enormt mye for dem og komme til landet....de som er virkelig fattige kommer aldri så langt...ergo blir det de med penger og de som er kriminelle som kommer til landet...tikkende bomber.

Jeg er ikke rasehater...men syns dette har gått alt for langt.

Allis

26.10.2011 kl.15:49

Hehehe!!!! Eg koste meg med innlegget ditt, er helt enig i dette. Rasist eller ikke rasist... dette er en skandale!!!

Ha en fin fin dag videre

Livet mitt som klarsynt.

26.10.2011 kl.18:13

Mette:Heisann.

Jo det var Hagen og FRP som i sin tid kom med den uttalelsen.Jeg tror verden hadde sett litt anderledes ut her i Norge i dag,om man hadde hørt på og gjort hva han sa,istedenfor å være så opptatt av å stemple ham og partiet som rasister.

Du har helt rett,det er dem som har litt ressurser og for såvidt lever godt i hjemlandet som kommer hit - det er det velkjente,mye vil ha mer-syndromet som setter inn hos dem også.

Jeg er helt enig med deg - dette har gått alt for langt !

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.10.2011 kl.18:17

Allis:Takk så mye,Allis.

Skandale,ja - det er bare fornavnet..

Som sagt,jeg fatter ikke at politikerne TØR fortsette i dette sporet.Når politikerne gjør vedtak som fører til at nordmenn ikke lenger er trygg i sitt eget nabolag,da er det politikerne som er de kriminelle - i godt selskap med de utenlandske kriminelle.Den ene er ikke bedre enn den andre.

Ha en fin kveld,Allis.Hilsen synskepeggy.

JENS

27.10.2011 kl.09:31

Fengsel er ikke løsningen,det er for flott.Hva med og sette de til godt gammeldags hardt fysisk arbeid.Nordnorge banen for hånd,skikkelig chaingang work fra gammel amerikansk tid.

Livet mitt som klarsynt.

27.10.2011 kl.09:38

JENS:Helt enig - eller gjøre med dem det Carl.I.Hagen i sin tid foreslo.

I det øyeblikket disse kriminelle utlendingene (og selvsagt norske kriminelle også) har utført en kriminell handling,har de samtidig sagt fra seg en stor del menneskerettigheter - og det har de gjort og tatt et valg om helt selv.Det burde være en selvsagt konsekvens av at man velger å begå kriminelle handlinger.

Fangene i Norge har det bedre enn mange nordmenn som aldri har gjort noe galt - for fangene kan nemlig KREVE sine menneskerettigheter - og de får dem også.

Hilsen synskepeggy.

me2you

27.10.2011 kl.15:01

Bare innom å sier hei te dæ synskepeggy...Har så mye å gjøre at blogging og blogglesing blir det siste man gjør...Strikker vinvesker på bestilling,så nu går det i nisser og hekser(vinvesker).Så e det å pusse litt på hus både ute og inne te jul,malt ferdig huset ute nu,så nu e det inne,pusse opp litt...Ikke lenge te jul nei....Så e det besøk hos venner,for at man ikkje ska få passet påskrevet at man e overlegen hehe.I ledige stunder holder jeg meg mæst på facebook,har min familie og nære venner dær,og fått en del nye og,koslig...Ønsker deg en kjempeflott Torsdag videre Synskepeggy:)

Masse hilsninger fra Marie

Livet mitt som klarsynt.

27.10.2011 kl.16:02

me2you:Heisann,det var hyggeligt.Hei på deg du også.

Så fint å høre at alt går bra med deg.

Masse hilsninger tilbake til deg fra synskepeggy.

grima

27.10.2011 kl.20:26

Helt enig ! Når det gjelder utleninger som bryter norsk lov, er jeg for den harde linje. Send dem ut av landet !

ufo

27.10.2011 kl.22:01

Det er svært viktig at de som er utlendinger og blir tatt i å gjøre noe ulovelig blir straffet hardere en vanelige folk,de har fått lov å komme inn i landet og bør derfor vise respekt for at de fikk komme hit.

Det er trist at noen bryter reglene,det ødlegger for de som faktisk vil komme til Norge for å jobbe og få seg et bedre liv.

Ha en fin kveld:)

Iceman

29.10.2011 kl.00:34

Hei Synskepeggy :-)

Støtter Karl I Hagen sitt forslag om å sende utlendinger som bryter norsk lov ut av landet.

Er også enig med han i at utlendinger som bosetter seg i norge, bør tar norsk kurs og lærer seg språket.Dette er fordi jeg har sett utallige eksempler på at språkproblemer blir brukt som unskyldning når noe går dem imot...

Vet om mennesker som går og er redd og utrygg i sitt eget nærmilijø på grunn av kriminelle utlendinger....

Min datter har blitt trakasert og plaget flere ganger....

Jeg er ingen rasist heller, men blir temmelig maktesløs og opprørt når jeg opplever så fullstendig respektløs oppførsel så tett innpå livet.

Hadde de vist litt ydmykhet og respekt til landet de kommer til,tror jeg mye hadde vert anderledes.Slik enkelte av de oppfører seg, skjønner jeg god at folk blir rasistiske.

Syns det er et helt vannvittig forslag at det skulle bygges eget fengsel til utlendinger...

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.18:29

grima:Helt enig med deg,grima.

Send dem ut av landet,de har absolutt ingenting her å gjøre annet enn å misbruke nordmenns gjestfrihet.Og de ler av oss - så dumme vi er...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.20:32

ufo:Hei igjen,ufo.

Utlendinger som kommer hit til Norge og velger å begå kriminelle handlinger har også frasagt seg en stor del av FNs menneskerettigheter også, med en gang loven her i landet er brutt,de identitetsløse har brutt loven før de har satt fot på norsk jord,men som det er nå kan de bare gjøre det - uten straff,de er beskyttet av menneskerettigheter.De har et valg - som vi andre har det, å holde seg på rett side av loven,fortjene sin respekt og ikke kreve den.Frykt og redsel er IKKE respekt,men utlendingene skjønner ikke forskjellen.

4500,mange av dem identitetsløse, utlendinger uten oppholdstillatelse sitter i dag i åpne asylmottak,det aleine tyder på at utlendinger har helt andre planer med å komme hit enn å fortjene vår respekt og å bidra positivt til fellesskapet.

ha en fin kveld du også,ufo.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.20:55

Iceman:Hei,Iceman.

Ydmykhet og respekt vet ikke mange av utlendingene hva er en gang.De eier ikke respekt for hverken menneskeliv eller annen manns eiendom.Respektløsheten for liv,viser seg bla.i antall knivstikkingsepisoder utlendinger står bak.De bryr seg ikke om at hver eneste gang de stikker ned noen er det bare flaks når de ikke har tatt livet av offeret.De bryr seg rett og slett ikke !Handling roper høyere enn noen ord kan !

Her på "min side av byn" har vi fått elendighet i bøtter og spann rett i nærheten.Kan nevne, institusjoner for vanskeligstilt,utagerende,voldelige og traumatiserte utenlandske ungdommer i skjønn forening med norske,et utall av institusjoner for mennesker med psykiske lidelser,asylmottak fortrinnsvis for somaliere uten identitet og oppholdstillatelse,fanger i alle variasjoner og alvorlighetsgrad,hospits - tidligere kalt alkoholikerhjem.For å nevne noe av vårt "festlige" nabolag.

Er det rart man er engstelig for sine nærmeste og seg selv.

Man skulle hørt på Carl.I.Hagen og sendt utlendingene ut igjen etterhvert som de kom inn i landet.Jeg tror at verden hadde sett ganske annerledes ut i Norge i dag da.Men dengang var norske myndigheter så travelt opptatt med å overbevise om at FRP med Carl.I i spissen ikke var annet enn simpleste sort rasister,det er mange som har fått svi så det merkes at man ikke tok den klokeste av dem alle på alvor den gangen.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Toril

29.10.2011 kl.22:01

Kjempebra innlegg! Jeg er 100% enig med det du skriver! I Må si at jeg ikke er rasist. Hvis innvandrere begår straffbare handlinger bør settes på første fly hjem igjen. Selv er jeg uenig med den "snillisme politikken" vi har i Norge.

Det meste av mine meninger er skrevet over her i svarene du har gitt, og jeg er helt enig med deg!

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en riktig god helg fortsatt!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.23:18

Toril:Vi er vel enige alle om det samme,så hva er det som gjør at politikerne fortsatt får ture fram,rett og slett til fare for vanlige nordmenn.

De overser galant og arrogant sine velgeres ønsker,håper etterhvert at ønskene forandrer seg til KRAV ! Hva vil de gjøre da ? Jo,det de alltid har gjort,grave hodet ned i sanden og håpe på at "om hundre år er allting glemt" og det velkjente uriktige,håpe på at alt går over av seg selv.

Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits