Latterlige tiltak mot voldtektsbølgen !

Alvorlig talt,nå skal man lære utlendingene mer norsk i et forsøk på å bekjempe voldtektsbølgen.Man tror at ved å lære dem mer norsk (utdanning kaller de det) vil det ha påvirkning på antall voldtekter.Det er nissepolitikk og snillisme til en grad der man kan bli helt svimmel.

De kan utdanne utlendinger så mye de vil,problemet kommer de ikke til livs.Respekt for andre kan man ikke lære dem.Det sitter i hodet og krever terapi,terapi som den norske stat egentlig ikke har råd til å gi dem,så elendig helsetilbud Norge allerede har å tilby norske statsborgere fra før.

Utdanne utlendinger helt gratis for dem, er blodig urettferdig mot norske studenter som etter ferdig utdanning sitter igjen med studielån til langt oppover ørene resten av livet,gjeld til lånekassen er utlendingene forskånet for og samtidig,etter endt utdanning,eller for den saks skyld,under utdanning,fortsette å overfallsvoldta uskyldige.

Ingen har noensinne lært holdningsendring og respekt for andre mellom permene i en bok !!

For at ikke noen skal misforstå,det er tross alt voldtektsforbrytere blandt nordmenn også,jeg er helt klar over det.Men nye statistikker viser at utenlandske voldtektsmenn er i overveldende flertall og selv om antirasistbevegelsen fremdeles har hodet godt plassert i sanden,er det bare ett tidsspørsmål før de må innse fakta,de også.

Hilsen synskepeggy.

18 kommentarer

Elin Slåen

29.10.2011 kl.13:30

Jeg skal ikke uttale meg for mye om ting jeg ikke har helt oversikt over, men en ting som irriterer meg er at de skal få alt opp i hodet og ræva- mens vi som faktisk "hører" til dette landet må streve både med helse, lommebok og naboen uten at noen bryr seg!

draumehjarte

29.10.2011 kl.13:36

vi må ikke glemme at det også er etnisk norske som også begår voldtekt.

Mette

29.10.2011 kl.14:41

Så med andre ord mener de at når de snakker perfekt norsk begår de ikke lovbrudd....den kan de gå lengre på landet med for min del.

En gang jobbet jeg sammen med en inder og en pakistaner....inderen hadde det synspunktet at skulle han leve i Norge og ha det bra måtte han gjøre noe med det. Han snakket godt norsk og integrerte seg utmerket i det norske samfunnet. Men det betydde ikke at han ikke hadde sin tro og den indiske levemåten, han la aldri skjul på hvor han var fra, men respekterte landet han kom til. Jeg var der mange ganger på indisk mat og han hadde en koselig familie som tok godt imot oss.

Pakistaneren var mere opptatt av å klage og sutre på alt....han leitet etter hvor han hadde vondt så han kunne gå hjem, han leitet etter feil og mangler ved det norske systemet. Det stikk motsatte av inderen.

En dag ble inderen så sint på han, pakk sekken din du og reis hjem til Pakistan ga han beskjed om. Rasehater sa pakistaneren og gikk.

Hvorfor skal vi da sy puter under armene på utlendinger som ikke vil integrere seg, som bare er ute etter å lage bråk og skade andre.....jada...jeg veit at det er etniske norske også som gjør lovbrudd...men det er ikke det det er snakk om her.

Norsk utlendingspolitikk er helt feilslått...og tviler på at de kan rette den opp med en slik holdning som politikerne har her i landet.

Anne Marie

29.10.2011 kl.15:26

Det er utenlandske menn som begår de aller fleste overfallsvoldtektene, men nordmenn står for de fleste "nachspiel" voldtektene, så er nok å ta tak i både her og der, men tror nok at opplysning og kunnskap er viktig for nye landsmenn, også for de som er oppvokst her i landet. Jeg mener også at kvinner har et ansvar for å ta vare på seg selv.

Maria<

29.10.2011 kl.16:47

Hjelper jo ikke lære dem Norsk .. har jo intet og si hva eller hvordan man snakker. Voldtekt handler om MAKT , det er ett rent maktovergrep.

Dem som begår slike handlinger må jo svært store problemer , og trenger veileding i alt annet en språk .. Det blir for dumt. Jeg skjønner att for og kunne ha terapi med dem må dem jo kunne språket .. Men det blir som du sier ett nisse tiltak....

Hva med strengere straffer? , UT med dem som ikke kan te seg , vi har jo nok krimeinelle , og man må hanskes med dem før man kan ta seg av nye ..

Ikke minst så fører dennee store innvandringen til att det flyter over med dop .. Det er også ett kjempe problem som må røskes tak i .. Man vet jo alle hvor narkotikaen kommer fra "mesteparten av den" ..!!

Og forstå meg rett .. Jeg er ikke imot innvandring .. Men jeg mener att vi kan ikke ta inn flere en vi kan hjelpe .. Og om dem kommer kun for og drive kriminalitet som og selge dop , voldta etc da må det være slik att dem blir sendt ut ... Hadde det vært straffen skulle man nok sett att mange hadde skjerpet seg betraktelig !!!

Jeg skjønner att mange av disse menneskene har store sår i sjel og sinn og att mange er veldig ødelagte , og det ER vanskelig og hjelpe voksne som har så store problemer.

Når samfunnnet tar inn innvandrere må det være plikt til og inntegrere seg , lære Norsk etc , Slike ting må være ren selvfølge .. Vil man ikke ta del i noe av det norske kan man ikke ha hatt det så ille og kan fint reise hjem igjen. om man komer og oppfører seg - Helt greit og klart att vi også som land har ett ansvar til og hjelpe endel .. men dem må ønske hjelp ikke bare ville drive pøbel ....

Det triste er jo att dem som VIRKELIG trenger og komme seg bort fra krig og eledighet .. Dem kommer nesten aldri så langt desverre....

Jeg er ikke enig som en over sier att kvinner selv har ett ansvar i forold til voldtekt ... Vi er frie mennesker , og vil jeg gå i mini kjørt og utfordrende klær , noe jeg til tider gjør , da spes. om sommeren så gjør jeg det ... man ber ikke om og bli voldtatt av den grunn. Det er også lov og flørte .. Voldtekt er dem som begår det sitt ansvar , ene og alene !! Skyld skal aldri skyves over på jentene da er man på en farlig vei ....

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.17:12

Maria<:Jeg er så enig med deg !

De utlendingene som voldtar og driver med annen kriminalitet her i landet er IKKE interessert i å lære seg norsk.De bare ler av hvor dumme nordmenn er og nissepolitikken som gjør at de kan gjøre akkurat hva de vil.De meler seg nok på norskkurs,men har ingen planer om å ta det,det norske samfunn betaler for undervisningen,så den kriminelle utlendingen taper ingenting.

Jeg er mest interessert i å FÅ DEM UT !!!!

Jeg er også helt enig med deg i at å begynne å skylde på kvinnen selv for at hun har blitt voldtatt er å ta minste motstands vei - og det er å sparke folk som allerede ligger nede,slikt bør man holde seg for god for.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.17:14

draumehjarte:Det skriver jeg også i innlegget mitt,nettopp for at det ikke skal oppstå misforståelser om det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.17:17

Anne Marie:Jeg er nok ikke helt enig med deg her.Kvinner skal ikke måtte ta noen forholdsregler i frykt for å bli voldtatt.

Kunnskap og opplysning hjelper IKKE mot mangel på respekt og omtanke for andre.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.17:24

Mette:Heisann.

Jeg har også jobbet med utlendinger og har omtrent samme erfaring som deg.Dog må jeg si at østeuropeere som jeg har jobbet med og generelt vært i kontakt med er skremmende mennesker,de fleste av dem.

Fortsetter politikerne denne utenlandspolitikken er jeg redd for at Norge vil bli et svært utrygt land å bo i - for alle inkludert politikerne selv,flere av dem uttrykker bekymring over å fks.måtte gå ut etter mørkets frembrudd.Nå kan de bare se hva de har klart å stelle istand.Det blir spennende å se hva de har tenkt å gjøre videre,nå som utryggheten rammer dem selv eller deres nærmeste.

Hilsen synskepeggy.

Mette

29.10.2011 kl.17:28

Helt enig...og sammen hvilket politisk parti man spør...de lover gull og grønne skoger....og glemmer det etterpå

sisselfish

29.10.2011 kl.17:34

Tja er ikke dette Norge i et nøtteskall? Hadde jeg startet skikkelig her så hadde jeg bare blitt så sint at hele lørdags kvelden hadde blitt ødelagt. Det finnes bare 1 måte å løse dette på. SEND DEM HJEM når de har begått et lovbrudd uansett. God lørdags kveld Peggy :)

Blogger klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.17:35

Mette:Ja,dessverre,du har rett.

Politikerne selv sørger for at ingen til slutt har tillit til dem - ikke til noen av dem.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.17:40

sisselfish:SEND DEM HJEM;eller i alle fall ut av dette landet.

Det hjelper ikke å kave seg opp,politikerne "driter" vel i hvor opprørte vanlige lovlydige nordmenn er over den totalt feilslåtte utlendingspolitikken deres er,hadde de brydd seg,hadde de gjort noe for lenge siden - lenge før de kriminelle utlendingene er i ferd med å ta overhånd.

Ikke hiss deg opp og få ødelagt en hyggelig lørdagskveld,vi tar det en annen dag når du kommer med et saftig og knallgodt innlegg om temaet.

Ha en fin og rolig kveld.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.17:42

Elin Slåen:Du er inne på noe her..jeg er helt enig med deg.

Hilsen synskepeggy.

magjool

29.10.2011 kl.18:45

God kveld Peggy

Leser fortsatt innleggene dine,inntresange innlegg ,som vanlig,du får satt ord på det vi andre går og ergrer oss over.Visst det er utlendinger som driver med desse voldtektene(Skriver visst)på meg virker det som det er samme person som utfører dette,eller ein gjeng,virker som serievoldtekter,dette i Oslo.Visst det er utlendinger trur eg ikke dei får tak i dei ,er jo så mange av dem som ikke er registrert,og farter fritt omkring,trur aldri regjeringen gjør noe med dette,håper det skjer noe så Stoltenberg &co må gå av ,ja det meiner eg,dei tabber seg ut gang på gang,.tenk stoltenberg kunne ikke gå på regjerings middagen på slottet,HÆ.ka innbiller han seg ,att han er Konge,(eg vil spy),reiste til Skavland isteden,Ja han skulle vel andre ting kanskje,takke Svenskene for støtten etter Utøya tragedien,men må han avlyse den middagen på slottet ,for og gjøre det?,Da må han no reise til alle land Norge fekk støtte fra,Ja han har no vert og besøkt Obama,blir dyrt for oss dette att Stoltenberg må reise rundt og takke alle land .eg klarte ikke og sjå Skavland i går kveld ,all den tid han skulle vere der.stoltenberg har no spilt Konge tidliger også ,da han ikke bad Kongen,da det skulle deles ut krigsmedaljer ,vanligvis er det Kongen som deler ut ,men no var han ikke buden eingang,Stoltenberg delte ut sjøl ,(slå den).Er det rart ein blir frustrert over dei som styrer landet vårt,kan sei ka dokke vil ,eg har ennda ikke sett noe som er og skryte av med denne regjeringa som sitter no .Kan iverfall ta fatt i desse voldtektene ,no da, sette ut fleire poleti,i parker etc,og sette opp fleire gatelys.EG er frustrert,det hørest vel her,men dette er noe av mine meininger,som eg står for.Ønsker deg iverfall God Helg Synskepeggy.Klem

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.20:20

magjool:Takk så mye,magjool.Det er alltid like hyggeligt å høre fra deg.

Jeg er helt enig med deg.Noen av Stoltenbergs valg og prioriteringer i det siste kan få noen og enhver til å lure på hva han tror at han er.På tide å få han VEKK,han viser alle tegn på å ha vokst gjennom sitt eget hode !

Han har det så travelt med å reise rundt i verden for å takke for støtte (hvilken støtte ????)etter 22.juli,at han ser seg ikke tid til å hefte seg med bagateller, som stadig flere voldtekter,bokstavelig talt rett utenfor hans egen gatedør.Pipen hadde nok fått en annen lyd om noen av hans nære og kjære hadde blitt rammet av en slik tragedie.

For pokker,altså !!! Hva kan man gjøre ? Det hjelper jo ikke samme hva man stemmer,de rødgrønne blir man visst aldri kvitt.

Ha en fin kveld,magjool og god helg.Masse klemmer fra synskepeggy.

Toril

29.10.2011 kl.21:51

Kjempeinteressant innlegg Synskepeggy! Jeg er ikke rasist bare så det er sagt!

Det å lære innvandrere som kommer til Norge norsk er ikke løsningen alene! Innvandrere må i tillegg lære skikkelig om norsk kultur og skikker. Mange innvandrere som kommer til Norge har en forferdelig bakgrunn i hjemlandet, men det er ingen unnskyldning for å begå voldtekt! De må lære seg respekt og forståelse! Synes det er kjempetrist at Norske jenter skal være livredde å gå på gaten i vårt eget i land i frykt for å bli voldtatt!

Jeg så på nyhetene forleden kveld at posentvis var det utlendinger som begikk de fleste voldtektene! Tiltakene politikerne setter opp er så latterlige og helt bak mål! Nå må det hardere tiltak til! Tror tiltakene må settes inn allerede før de kommer til Norge. Spørsmålet er hvordan og hvilke tiltak?

Ønsker deg en kjempefin lørdags kveld!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

29.10.2011 kl.23:12

Toril:Å lære utlendingene norsk - de som vil og det er vel ikke mange,tenker jeg - løser ikke problemet.

Når norske jenter er redd for å bevege seg fritt ute,er det dem som har lagt opp til at det har blitt sånn som er de kriminelle.Politikerne har gjort motsatt av det de har fått tillit for,nemlig å bidra til at nordmenn er trygge i eget land.De er helt udugelige,har ikke lyktes med det aller viktigste,trygghet for alle.Hadde de hatt en vanlig jobb hadde de fått

sparken på dagen - begrunnelse,ubrukelig i stillingen ! Det er jeg sikker på.Ingen arbeidsgiver hadde funnet seg i så til de grader slette resultater,når skal disse ubrukelige folkevalgte få sparken...

Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits