Løgn,løgn,løgn,igjen.

Valgflesk,man tror på det,gir dem fornyet tilitt gang etter gang og hver gang viser det seg at de slett ikke har fortjent det.

Da motstand mot pelsdyrnæringen-bevegelsen var på sitt høyeste var det noen uærlige,man vet hvem,som kastet seg på.For å øke sin katastrofalt dårlige oppslutning,popularitet og troverdighet bestemte de seg for å gjøre vedtak om å avvikle hele pelsdyrnæringen.Til stor jubel for alle og stadig flere motstandere av denne formen for lovlig dyrplageri.Men man blei lurt,som alltid før.

I det nye statsbudsjettet er det avsatt flere titalls millioner til ,nettopp, fortsatt pelsdyrnæring i Norge.

Jeg er ikke sint !!! Jeg er bare enormt skuffa - mest over meg selv,som er så dum at jeg har latt meg lure igjen.Enda jeg vet at det er det som alltid skjer.Huff,jeg lærer visst aldri..Eller kanskje jeg har lært nå,å ikke tro ett eneste ord som kommer fra vår kjære regjering med selveste Jensemann i spissen.

Hilsen synskepeggy.

15 kommentarer

Aina

30.10.2011 kl.13:59

Skuffende!! De sier jo HVA SOM HELST for å sanke stemmer, og slik har det vært i alle år. Det er en grunn til at jeg sluttet å stemme for lenge siden. "Hvem snakker sant?" fikk meg til å slutte å engasjere meg under valg. De bare babler og babler.. Dessverre!

magjool

30.10.2011 kl.14:12

hallo Peggy

hvem som snakker sant eller ikke ,det kan ein virkelig lure på ,Troverdighet har dei ikke,skuffet,!ja det blir vi til stadighet,så vi får slutte og tru på julenissen,eg har sluttet og tru,men blir enormt sint over all lovnader.

Ha ein fin dag,mange klemmer fra Magjool

magjool

30.10.2011 kl.14:37

måtte bare skrive urlen opp igjen var visst ein feil der
Du som er synsk, burde vel ha sett dette komme??

Livet mitt som klarsynt.

30.10.2011 kl.15:00

miss1sparrow:Vel,ja...

Man trenger ikke være synsk for å se dette (og mye annet) komme.Det er bare å følge med litt det.Historien har en tendens til å gjenta seg selv.

Forresten,hvor har du sett, noensinne, på blogg.no at jeg har hevdet at jeg er "synsk".

Hilsen synskepeggy.

klarsynt

30.10.2011 kl.15:25

mmm du sitter med svaret frøken

gjøre noe med det?

Livet mitt som klarsynt.

30.10.2011 kl.15:57

klarsynt:Vet ærlig talt ikke om jeg kan svare på denne kommentaren,da din kommentar tyder på at du ikke har den minste peiling.Beklager.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.10.2011 kl.16:24

Aina:Det er svært skuffende,rart i grunnen,man burde kjenne musa på gangen nå etterhvert,man vet om det,men ønsker allikevel å la tvilen komme tiltalte til gode.Man er for snille,tror jeg.

Jeg har også vurdert å slutte å stemme,men kan ikke,føler at jeg må bidra der jeg kan.Føler at jeg har fått markert mitt standpunkt etter å ha stemt,det er viktig for meg.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Aina

30.10.2011 kl.16:28

Ja, det endrer seg jo aldri...

Jeg skjønner folk som stemmer, som holder håpet ved like, og at du føler at du bidrar med NOE ihvertfall. Det behovet er ikke større for meg, enn innsikten i at det meste bare er babbel.

Takk, og ha en god kveld du også :)

Mette

30.10.2011 kl.16:44

Da jeg vokste opp lærte jeg at man ikke skal ljuge eller love noe man ikke kan holde....hmmmm....men politikerne har jammen betalt for begge deler de....det er det jeg alltid har sagt...stol aldri på en som er i politikken.

Livet mitt som klarsynt.

30.10.2011 kl.16:56

Mette:Det lærer man barna sine fremdeles.Disse enkle regler gjelder alle,unntatt politikere.

Mange saker er så til de grader graverende,jeg fatter ikke hvordan de kan rettferdiggjøre mye av det og leve med seg selv.Tenker fks på eldrepolitikken,det er hårreisende rett og slett !!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.10.2011 kl.17:00

magjool:Hei,hei,magjool.

Dessverre må jeg si at jeg ikke har tillit til en eneste politiker lenger,man har kommet kraftig ned på jorden der realitetene befinner seg etterhvert.Samtlige politikere gjør seg best i opposisjon....

Ha en fin dag,du også.Klem.Hilsen synskepeggy.

Mette

30.10.2011 kl.17:13

Ja, eldrepolitikken er en av de hårreisende saker som har blitt glemt bort....her kan vi nevne mange saker og lage mange sider på bloggen..dessverre har det blitt slik her i landet og mange andre land også.

Iceman

30.10.2011 kl.22:46

Hei Synskepeggy:-)

Jeg må bare slutte meg til de fleste her å kommentarfeltet og si meg enig i at politikerne lover og lyger hele tiden....

Livet mitt som klarsynt.

30.10.2011 kl.22:53

Iceman:Ja,jeg også ! Jeg slutter meg hundreogti% til kommentarene jeg også.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits