Årets største vits - så langt.

De eneste som oppnår noe man kan kalle resultater med dette,er de som står bak og hever store pengesummer på markedsføring av metoden og produkter som alle tror de må ha i kjølevannet av dette tullet.Alle andre bare tror at de oppnår noe.

Alle vet at slikt lureri er minst like gammelt som badevekta,men allikevel,man lar seg lure igjen og igjen.Utallige aktører har vært på banen i tur og orden med alle slags forskjellige mirakelkurer.

Jeg synest,ærlig talt, at vedkommende som i sin tid fant opp badevekta bør få klekkelige royalties..

Jeg blir helt matt med tanke på hvor mange det er som har sitt absolutte fokus på hva de stapper i seg.Lavkarbohysteriet har tatt helt av,det er latterlig rett og slett.

Ingen har,som jeg vet,til nå tatt skade av et godt,variert og alle typer mat-kosthold,ingen har, som jeg vet,dødd av det heller.Det er vel heller mengdene man stapper i seg man med fordel kunne redussert noe på.Alt med måte,så er jeg sikker på at man overlever å spise all mat også.Trivsel er tross alt det viktigeste !

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

therosem

30.10.2011 kl.14:32

Kjempefin blogg:)kommentere tilbake:)) Legg meg gjerne til som venn:))

sisselfish

30.10.2011 kl.14:42

God søndag Peggy :)

Jeg har alltid vært tynn helt til...... Ja et barn og en gubbe som liker å lage mat (jeg bare spiser og spiser) Jeg ble satt tilbake da jeg fikk yrkesskaden min i 2008, et liv på baken med gode sauser og en gubbe som elsker snop var grunnlaget lagt. Fra 60 kilo trenet opp til svimlende 82 åkte badevekta i søpla.

Så endelig begynte ting å skje når jeg var hos fysio, jeg fikk begynne å sykle igjen 3 ganger i uka, med eller uten smerter. Jeg beit tenna sammen og vips så var plkutselig jeg 5 kilo mindre. Selvsagt så har jeg passet på å spise mindre og oftere, samt kutte ut snop og brus.

Man skal også trives, og trivselsvekta har jo ingen tall egentlig. Jeg kjente på dette med å være fornøyd med seg selv ved å gå opp 22 kilo, det var rett og slett deprimerende å se yndlingsklærne krympe (selv om jeg misstenker at de krymper i klesskapet over natten) Jeg har aldri vurdert egentlig dette lavkarbo hysteriet og slanke pulver + gud vei. Det er nok svaret det å vite hva du putter inn i hullet under nesen. man kan jo egentlig spise hva man vil, det er mengden det kommer an på vil jeg nå tro.

Blogger klemz Sissel

Karoline

30.10.2011 kl.14:44

Fin blogg!

backtergum

30.10.2011 kl.14:50

Ja, jeg er hellig overbevist om at det er mengden man putter i fjeset som har noe og si, men når en sjokoladeplate inneholder like mange kalorier som en god middag, bør de fleste vurdere kostholdet. En bit eller 2 med sjokolade skader ikke, men når man småknasker en snickers eller to mellom hvert måltid, og kanskje en muffins, da går det fort oppover.

Selv er jeg av den lettere typen, men det har igjen med at jeg ikke spiser mer enn 1 porsjon med middag og holder meg mest til det normale kostholdet. Sjokoladeplaten jeg kjøpte i går til å kose oss med ligger fortsatt urørt i skapet.

Det er heller ikke dumt å bevege kroppen litt mer enn det man gjør for å velte kroppen ut av sengen om morgenen.

Livet mitt som klarsynt.

30.10.2011 kl.16:04

backtergum:Jeg tror som deg.

Moderate mengder mat samt normal aktivitet er det man kommer lengst med og ikke alle hokus-pokus slankekurer.Jeg tror at det bare skaper frustrasjon.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.10.2011 kl.16:13

sisselfish:God dag selv,sisselfish.

Du har helt rett,trivselsvekta har ingen tall.Noen legger på seg,selv under slankekurer og noen legger aldri på seg samme hva de spiser.Sånn er det bare !

Er litt sånn jo-jo i vekta jeg også,men bare med noen par kilo opp og ned.Får gjerne "beskjed" av omgivelsene mine at nå er det kanskje på tide å ta av noen kilo,har aldri brydd meg om det,jeg trives som jeg er,akkurat som du gjør med deg.Har noen problemer med det,ja,så er det deres problem og ikke mitt.

ha en fin kveld.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Iceman

30.10.2011 kl.22:39

Hei Synskepeggy :-)

Det er nok sikkert riktig det du skriver, at det er hvilke mengder en stapper i seg som er den største faktoren i forhold til vekten.

Men kan godt forstå at enkelte hiver seg på slankehysteriet hvis de har mange kilo for mye.For jeg mener at det er jo hvordan vi føler det med oss selv som er viktig...Men det er jo fælt for de som tror de skal bli tynn, og så ender de kanskje opp med å legge enda mer på seg....

Livet mitt som klarsynt.

30.10.2011 kl.23:02

Iceman:Man kan jo bare se på statistikkene over vellykkede slankekurer over tid,de er ganske nedslående.De virker nok en stund (når man er mest motivert),men over tid tror jeg ikke at de har noen effekt på vekten.

Som sagt,trivsel er det viktigste enten om man er litt rund eller litt tynn.

Slankekurer har en misjon i alle fall og det er mye frustrasjon mens de pågår.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits