Jammen går det unna !!

Det går unna i rekordfart,nesten fortere enn man får trukket pusten.Det man har i dag er slett ikke sikkert at man har i morgen.Jeg vet ikke hva som er verst eller verst.Av to onder er det helt umulig å velge.

Oljefondet låner ut penger med rund hånd.Seks land har tilsammen lånt svimlende 578 milliarder - så langt.Alle de seks landene er i dyp økonomisk krise,og den økonomiske krisen ser så langt ikke ut for å løse seg med det første.Jeg tror at man må innse at pengene er tapt.Ingen av disse landene vil noengang ha penger nok til å betale tilbake.Det er tross alt ikke mer enn noen få måneder siden USA rett og slett ikke fikk låne mer penger - noen steder -  uten knalltøffe betingelser - som det blir meget vanskelig, om ikke umulig, å innfri.Og USA er vel det landet som sitter best i det økonomisk av dem alle.Jeg tenker det gir en peikepinn på hvor det bærer hen...

Samtidig gambler oljefondet helt hemningsløst og uansvarlig, og har klart det ingen andre har klart før dem i den pågående finanskrisen,å tape svimlende 284 milliarder bare i det siste kvartalet.Det er summen som er gjort offentlig kjent.Jeg tror nok at man uoffisielt kan regne med at tapet er ganske så mye større.

Den norske oljeformuen har virkelig fått bein å gå på i de turbulente tidene i finansmarkedet.

Er det fremdeles noen som tror at Norge ikke vil bli temmelig hardt rammet av EU-kriser på løpende bånd og det meste av andre kriser rundt om i verden.Pensjonsfondet,som skulle sikre alle (nordmenn) en trygg og god alderdom er forlengst røket og tomt om få år....Da er det bare knapt nok penger igjen til å sikre politikernes alderdom,de som har fått tillit nok til å forvalte våre penger !

Easy come - easy go.Det er en stor sannhet i det !!

Hilsen synskepeggy.

 

6 kommentarer

ufo

30.10.2011 kl.22:18

Vi i norge styrer økonomien på en helt uakseptabel måte. Vi må slutte å låne penger til eu. Jeg er sikker på at europa og USA vil komme bort i en fryktelig økonomisk krise som ikke kan sammenlignes med den vi hadde i 2009,det vil bli mange mange ganger værre. Vi vil også bli dratt med fordi vi skal hjelpe bankene i andre land.

Det er på tide at folk våkner. Vi lever i en verden hvor vanelige folk blir fattigere og fattigere,men bankfolk og sjefer blir bare rikere og rikere.EU og USA blir styrt av et pyramide spill. Hvor banksjefer sitter på toppen og vanelige folk er nederst. Norge er ikke et unntakk.

Det er dessverre slik at pengene vi gir til EU blir brukt til å redde bankene,slik at de kan graffse til seg penger,mens vanelige folk lider stadig mer og mer. Hvis vi fortsetter med det,vil vi også bli rammet.

Iceman

30.10.2011 kl.22:21

Hei Synskepeggy .-)

Uff, om dette er virkeligt, er det jo helt frykteligt....er det ikke noen som kan stoppe denne galskapen da ? At oljefondet strømmer ut av landet i rekordfart mener jeg....

Livet mitt som klarsynt.

30.10.2011 kl.22:55

Iceman:Det er jo de styrende myndigheter som må stoppe galskapen,men det ser ikke ut for at de er villige til det.De vil heller leke med de store gutta enn å se til at de fortsatt har vår tillit.

Hilsen synskepeggy.

kollektivets

31.10.2011 kl.13:27

Denne saken har gjort oss i kollektivet relativt frustrert :s

Livet mitt som klarsynt.

31.10.2011 kl.13:33

kollektivets:Absolutt,og det skader ikke å følge litt med på utviklingen heller.Veldig mange er veldig lite interessert i dette, som, om ikke lenge vil ramme nordmenn også.Ingenting er så langt unna oss som det kan se ut for at det er.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.10.2011 kl.13:52

ufo:Hei igjen,ufo.

Jeg er helt enig med deg i det du skriver.

Norge er allerede rammet av EU-krisen.Bla.er det ikke mer enn noen dager siden 700 mistet jobben sin i et solenergifirma.Grunnen sies å være dårlig etterspørsel etter tjenestene deres ute i Europa.

For finanstoppene i EU (som ikke eier snev av virkelighetssans)er det helt logisk og som det skal være at bla.Norge pøser penger inn i bankene.De mener seg berettiget til hver krone,de mener at det tross alt ikke er deres feil at stadig flere europeere mister jobben og som følge av det bla.ikke lenger klarer å betjene sine lån.

Norge er generelt lite interessert i å følge opp sine utgifter til utlandet.Man er ikke ukjent med det faktum at milliarder er forsvunnet i bistandshjelp opp gjennom årene,ingen har fjerneste anelse om hvor milliardene har tatt veien og ingen er interessert i å finne det ut.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits