Minst tre voldtekter i Oslo - bare det siste døgnet !!

Og om ikke det er nok ,et ukjent antall voldtektsforsøk i tillegg.Det er fremdeles tvil om myndighetene har tenkt å reagere når et forslag som faktisk har noe for seg og kanskje kan bidra til å bedre på situasjonen blir,ikke overraskende,nedstemt !

Fabian Stang sier til Aftenposten at det må vurderes å sperre inne afrikanske traumatiserte gutter og illegale innvandrere på lukkede asylmottak for å forebygge fremtidige voldtekter - jeg regner med at han også mener annen kriminalitet.

Men Justisdepartementet sier at å fengsle noen uten å basere det på kriminalitet gjør man ikke.De avviser kategorisk å handle preventivt på den måten Oslos ordfører tar til orde for.

Hva ?? Det er jo ikke alle utlendinger man mener skal låses inne,det er dem man mener er kriminelle allerede.Om jeg ikke husker feil har Arne Johannessen kommet med det samme forslaget for ikke lenge siden.

Er det slik å forstå at selveste Justisdepartementet ønsker å opprettholde frykt og fare for voldtekt og annen kriminalitet.Deres motstand mot å prøve ut forslag til tiltak for å forebygge kan jammen tolkes slik.Hadde jeg vært Justisdepartementet ville jeg ha jublet for hvert eneste forslag jeg fikk fremlagt og gjort hva jeg kunne for å prøve dem ut.

Tiden er forbi,da Justisdepartementet kan innta holdninger som overlegen,arrogant og handlingslammet.

Her må sterkere lut til enn fakkeltog,justisdepartementet bør begynne å frykte for borgervern,nordmenn vil ha landet sitt tilbake og det er ikke godt å si hva man finner på når nok er nok !!!

Her er det noe som overhode ikke stemmer - ikke i det hele tatt - med holdningen til norske justismyndigheter !!

Hilsen synskepeggy.

15 kommentarer

mary.

30.10.2011 kl.21:22

helt sykt, leste om det istad :O

julie

30.10.2011 kl.21:31

Ja, verden er unektelig merkelig!! Min datter har nettopp flyttet til Oslo og det er jo leit at nettopp dette å forhindre at man blir krenket og overfalt er det vi har snakket mest om før hun flyttet. Julie

Emilie

30.10.2011 kl.21:38

Det har vært 5 voldtekter i Oslo.. Men ja, helt forferdelig!

Iceman

30.10.2011 kl.22:14

Hei Synskepeggy :-)

Ja, her er noe som overhode ikke stemmer, de burde gjort noe for lenge siden...

Er nesten sånn at en glad en ikke bor i Oslo. I tillegg til de som er blitt voldtatt og anntastet, er de sikkert mange som går rundt og føler seg utrygg og engstelige...

MayKnutsen

31.10.2011 kl.00:18

Nei jeg sier ikke at ALLE er syke i hodene sine, men herregud ! Åpne øynene dine litt å bruk den hjernen du har, når folk sitter å lyver om at de har kreft å holder på å dø mens dem egentlig bare vil lure penger ut av folk. Da er man faen meg syk i hodet sitt. Å jo jeg VET at folk lyver om voldtekter fordi jeg kjenner flere som har gjort det. Kanskje ikke du på 52 vet helt hvordan dagens ungdom tenker å hva dem faktisk kan klare å surre opp inni hodene sine, men jeg vet at folk er syke nok til å finne på slikt.

Å hvordan kan du mene at det er rettferdig å låse inne en gjeng med mennesker bare fordi EN på det asylmottaket valgte å voldta noen ??? Skal vi låse inne hele gjenger med nordmenn også da fordi en velger å voldta ? Skal vi straffe hele samfunnet fordi Breivik valgte å drepe ?

Livet mitt som klarsynt.

31.10.2011 kl.08:27

MayKnutsen:Jeg kommentere ikke dette,bortsett fra at jeg synest du skal slette innlegget ditt.Det blir rett og slett for drøyt,men selvfølgelig,du bestemmer i egen blogg hva du vil skrive.

Fabian Stang mener ikke ALLE utlendinger !!Det burde du ha fått med deg!!

At du kan påstå at noen "skryter på seg" voldtekt for oppmerksomhets skyld er helt forferdelig !!!

Breivik er IKKE ett tema i denne diskusjonen !!!!

Håper du tenker over hva du skriver en annen gang - nå får du sikkert noen par lesere inn på bloggen din her i fra - får se om de er enige med deg da !!!

Hilsen synskepeggy.

Ida

31.10.2011 kl.09:41

Tror jeg har gått glipp av noe her. Det som er sannhet for en er nødvendigvis ikke sannhet for den andre. Så ikke rakke ned på noen.

UVM

31.10.2011 kl.11:22

Utrolig mye voldtekter der i helga!!!

7 stk høre jeg på nyehetene nå :(

helt utrolig at det ikke går ann å respektere andre sin kropp og missbruke den på denne måten!!

Livet mitt som klarsynt.

31.10.2011 kl.12:21

Ida:Du har gått glipp av noe vesentlig i denne bloggen,ja,det har du.

Du vil aldri - aldri oppleve at denne bloggeren (synskepeggy) rakker ned på noen PERSONER.Du kan oppleve at bloggeren gjerne ikke er enig I SAKEN og gir uttrykk for det.Men å ytre sin mening i en SAK eller å motsi en (sinnsyk) MENING,er noe helt annet enn å rakke ned på personer !!!! Såpass burde du vite - sak fra person,alltid !!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.10.2011 kl.12:25

UVM:Jeg er rystet - SJU voldtekter.Da jeg hørte om det første gangen var det minst tre - så fem - og nå syv.Det er fremdeles folk som ikke ser nødvendigheten av å treffe - hvilket som helst vedtak i forsøk på å forebygge.Det sjokkerer - om mulig enda mer - likegyldigheten..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.10.2011 kl.13:29

Iceman:Ja,likegyldigheten og mangel på vilje til å gjøre noe med situasjonen bekymrer meg og stemmer ikke overens med normal fornuft.

Mange er redde til og med "tøffe" mediaprofilerte kvinner uttrykker nå redsel og sier at de helst ikke går ute aleine mer.Og det er damer blandt de tøffeste damene i Norge som sier dette.

Hilsen synskepeggy.

Maria<3

01.11.2011 kl.19:04

Helt forferdelig , dette er ett alvorlig problem som er NØDT til og tas tak i ... 3 stykker på en helg , det er jo en skyhøy statistikk det !! Og hvordan utviklingen blir videre om dette ikke taes tak i kan man jo bare tenke seg til ...

Nei , gatene våre må være trygge og ferdes i .. Er ikke riktig att man som kvinne skal måtte gå rundt og frykte og være redd !!

Kjenner jeg blir små provosert når enkelte hentyder att jenter må ta forhåndsregler , få noen til og gå med seg etc ... Leste det i ett annet innlegg på en blogg om temaet ...

Herlighet man skal da virkelig kunne ferdes fritt uten og måtte bekymre seg for slikt ... Og å skrive att jentene må "tenke seg om" blabla .. En straffbar handling KUN den som begår det sitt ansvar , skjønner ikke att man kan vri det til annet !!,

Og måtte gud forby att jenter som er voldtatt må lese att dem ikke har tatt riktige vei hjem ,att dem burde slått følge med noen etc .. Dette er jenter som er utsatt for et grovt overgrep og som vil ha sår i sinnet for alltid !!

Jeg håper straffe rammen for voldtekt blir myye høyere , slik det er i dag att dem sitter noen mnd. er bare latterlig og ett hån mot fornærmede .. Nei .. her må det skje innskjerpinger , det bør HVERTFALL være 4-5 år og videre opppfølging av den straffedømte , overgrep /voldtekt og vold er jo en av de alvorligste forbrytelsene ..

Og det må være straffer i henhold til ugjerningen.

Og når det er så masse utlendinger som voldtar , konsekvensen må være att man sender dem hjem .. og det har INGENTING med rasisme og gjøre , for det er det siste jeg er.

Men vi må prøve og ha ett trygt samfunn , og dem som integrerer seg og lever som folk skal selvsagt få bli... men problemet må hvertfall gjøres noe med .., NÅ !!!

Og hadde straffen vært utsendelse skulle man bare sett att voldteks statistikken hadde sunket betraktelig !!!

Livet mitt som klarsynt.

01.11.2011 kl.19:20

Maria:Hei,Maria<3.

Jeg kunne ikke vært mer enig med deg.

Jeg må rette litt på hva jeg selv har skrevet.Da jeg hørte om voldtektene i helgen,blei det opplyst minst tre,så fem til det endelige tallet blei oppjustert til hele SYV voldtekter i Oslo sist helg.

Det er rett og slett uhyggelig,når bare en voldtekt er en for mye.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

02.11.2011 kl.17:39

OG DE DERRE UTLENDINGENE MØRKHUDA FAENSKAPENE SOM SIER JENTENE BER OM Å BLI VOLDTATT, de kan faen meg bare dra til helvette. det er faen meg dem som voldtar. jenter må få lov å gå som dem vil. kan ikke de jævla somalerfaen skapet styre seg, så kan de få kutta av seg utstyret sitt.

Livet mitt som klarsynt.

02.11.2011 kl.18:10

Anonym:Uten å være enig med ordbruken din her,så må jeg si meg enig med meningen din.

Takk så mye.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits