KJÆRE BLOGG.NO,

..vil dere være så snill å få fjernet reklamen som ligger på venstre side på forsiden av blogg.no.

Den tar så stor plass,den tar faktisk halve forsiden og jeg bryr meg ikke om reklame,men jeg bryr meg om blogg og blogging.

Om den ikke kan fjernes,så kan man i det minste gjøre den litt mindre,kanskje ? Det er ikke lett å følge med på listene,mest leste osv. når en svær reklameplakat har stjelt plass.

Jeg forstår (ikke) om blogg.no mener reklamen må ligge slik den ligger nå,men da kan de være så snill å fortelle hvordan man får fjernet den selv,har prøvd,men får det ikke til,så kanskje blogg.no har noen tips til meg så jeg får den vekk fra min dataskjerm.Jeg vil ha forsiden tilbake !!

Hilsen synskepeggy.

 

9 kommentarer

lykkeliten2011

01.12.2011 kl.09:14

så nå at du var klarsynt .. er det sånn at du kan spå meg?? ;D

betaler gjerne.. har også planer om å gå til en healer ;)

vaniljeogpepper

01.12.2011 kl.09:17

Ja,jeg er helt enig!!!!!

Marjama - komenterer alltid til bake <3

01.12.2011 kl.09:17

HELT ENIG

sersjantnilsen

01.12.2011 kl.09:25

Kanskje du har for stor skrift på data'n din? Jeg ser hele forsiden på blogg.no jeg, selv med reklame både på høyre og venstre side....

Livet mitt som klarsynt.

01.12.2011 kl.09:31

sersjantnilsen:Nei,jeg har ikke for stor skrift på dataen.

Vi har to bærbare pluss en liten mac,vi har samme "problemet" på alle.Normal skrift.

Hilsen synskepeggy.

Silje

01.12.2011 kl.09:45

Jeg kan også se hele?

Hildur

01.12.2011 kl.15:19

Tro meg, vis du kontakter dem om diverse reklame får du bare et useriøst svar tilbake. Jeg klaget en stund tilbake om den der reklamen som man av og til finner på bloggen sin (uansett hva man skriver om) som var en oppfordring til å være utro. Jeg fikk til svar at de ikke hadde noen slags form for kontroll over den reklamen som ble lagt ut på blogg.no ettersom det var et annet firma som fikset dette, og vis jeg ikke likte reklame kunne jeg vel lage meg en blogg på et eget domene (som om jeg hadde klaget på reklame generelt).

Tove

01.12.2011 kl.16:06

vi betaler ikke noe for å blogge på blogg.no. Det er gratis å blogge her og for å finansiere protalen så må firmaet tjene penger på reklame. Slik er det. Man får ingenting gratis. Alternativet er at man må begynne å betale istedet.

Livet mitt som klarsynt.

01.12.2011 kl.20:10

Tove:Jeg forstår det,og det er greit for meg,men akkurat denne reklamen på venstre side er litt "irriterende" plassert.

Har forøvrig ingenting å innvende mot reklame på blogg.no,jeg overser den om den ikke interesserer meg.Verre er det med all snikreklame for alle slags produkter i kommentarfeltene,for tiden er det visst sko.De som står bak får masse gratisreklame uten å betale en krone - noe de burde,jeg ser på slik frekk snikreklame på lik linje med annet simpelt tjuveri.Det burde vært slått hardere ned på alt som har med reklame for egen blogg og annen reklame der "annonsøren" tydelig løper andres ærend og tjener noen kroner på det selv.

Takk så mye for svar.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits