Jeg fikk sjokk !!

Det er rart hvordan noen jeg ikke engang kjenner, uten å mene det, gjør dagen til en skikkelig nedtur bare ved å se på meg og når man åpner munnen og snakker til meg gjør det ikke akkurat saken bedre.

Han spretne,veltrente bussjåføren,ikke en dag over tjue, som kjørte bussen da jeg skulle hjem fra nattevakt gjorde hele dagen - og uken til en skikkelig nedtur for meg.Da han tok i mot penger såg han på meg,såg på pengene og såg på meg igjen,før han sa,du er vel vanlig voksen !!!!

Hva mente han egentlig, såg jeg ut som om jeg  skulle ha honnørbilett ?? Alvorlig talt.Jeg kan være enig i at jeg ikke alltid er på mitt mest kvikke og beste etter ti timer på nattarbeid,men så ille trodde jeg ikke at det var.

Jeg får vel begynne å freshe og style meg opp før jeg går hjem fra jobb  for å legge meg om morgenen,man kan ikke ta sjansen på at noen tar så feil igjen,det er LENGE til jeg kan reise på honnørbilett enda !!!

Han angrep virkelig egoet mitt ettertrykkelig,han unge flotte fyren og det likte jeg ikke i det hele tatt.Verst var det vel,allikevel,at han faktisk minnet meg på at jeg har et ego.Jeg som liker å tro at mitt ego er mindre enn en ert,føler meg selvsagt angrepet på flere nivåer, og det uten at han aner noe om det...Skulle hatt en samtale med han altså,så jeg fikk fortalt han noen sannhetsord - som hadde svidd en stund !!!

Hilsen synskepeggy.

 

 

12 kommentarer

lulltove

01.12.2011 kl.13:10

Han er sannsynligvis bare ung og dum. Hans livserfaring har ikke lært han å ikke komme med sånne kommentarer til voksne damer, med mindre han syntes du så så ung ut at han ville tilby deg barnebillett :)

Kakedamens babypause

01.12.2011 kl.13:12

Søstera mi er 33 og skal ha honnørbillett siden hun er ufør. Ikke godt å vite hva han mente, men når man jobber i ett serviceyrke bør man tenke litt på hva som kommer ut av munnen sin når det kommer en kunde mener nå jeg! Jeg ser du er synsk. Kan du finne ting man har mistet?

Mojita

01.12.2011 kl.13:31

Uff ja det var ikke trivlig å bli møtt slik. Men du får se det positive i det og be om honnørbillett neste gang du treffer ham.

Velger å tro at det ikke var vondt ment fra hans side, men du så kanskje sliten og blek ut etter nattvakten din.

Han blide buss-sjåføren fra reklamen på TV (hvis du har sett den da) som sier til pensjonisten at han ikke selger honnørbilletter til folk i 50-åra er jo koselig da.

Hildur

01.12.2011 kl.14:44

Er ikke bestandig lett å se alderen på folk ved å se på dem, og det skal så lite til for at man tar feil. Han mente nok ikke noe vondt med det! Alle ser slitne ut etter 12 timers arbeid :)

Jeg ser ut som en tolvåring så jeg må bestandig vise legg når jeg skal inn på barer osv.. Men vis de bare ser litt rundt øynene mine så burde de jo se at jeg begynner å få små rynker :P Nå er det jo min egen skyld at jeg ser ut som om jeg er 12 ettersom jeg stort sett aldri bruker sminke :P Er 21 foresten :P

Anonym.

02.12.2011 kl.00:09

Hmm.. jaja, kanskje han rett og slett trodde du hadde rett til honnørbill. Kanskje en tur til frisør...og kleskjøp...kan gi ditt ego et kraftig løft...for ego har man enten man vil ller ikke.

ungkarskvinnen

02.12.2011 kl.00:53

he he he ...det er morsomt synes jeg, man hen en fin dag:)

Tommy Marthinsen

02.12.2011 kl.02:41

Du er 52 da, jeg hadde også tenkt som han

Livet mitt som klarsynt.

02.12.2011 kl.11:43

Anonym.:Jeg har et avslappet forhold til det meste - og et ego på størrelse med en ert - i alle sammenhenger,så det går så bra.Om det var hva bussjåføren virkelig mente,så er det helt greit det også.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.12.2011 kl.11:46

ungkarskvinnen:Det syns i grunnen jeg også.

Jeg kunne ikke finne på å ta meg nær av sånt.

Det skal helt andre ting til for at jeg skal føle meg angrepet på mitt ego,men det er en annen og mye større diskusjon.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.12.2011 kl.11:47

Tommy Marthinsen:Jeg og,egentlig.

Det betyr at jeg forstår tanken...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.12.2011 kl.11:52

Mojita:Jeg tror ikke det var vondt ment fra hans side,jeg heller.

Som jeg skreiv i en annen kommentar her,så forstår jeg godt tanken.Man ER nemlig "urgammel" sett fra en knapt tjueårings sted.Sånn er det bare.

De som ikke kan akseptere at det er sånn det er,har veldig godt av en tur i tenkeboksen.

Ha en fin dag,Mojita.Hilsen synskepeggy.

Iceman

02.12.2011 kl.17:14

Hei Synskepeggy!

Skjønner godt at egoet fikk seg en liten "knekk" der ja he, he...Det finnes mange der ute med dårlig dømmekraft. Husker selv en gang jeg ble spurt om jeg var ektefellen til en av foreldrene mine....lite hyggeligt....kjente det nok på egoet mitt jeg også da ja....For trøste meg med at vedkommende kanskje ikke er" en av de skarpeste knivene i suffen" :-)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits