Dette kan bli moro...

Regjeringen har bestemt å kutte ut kontantstøtte til toåringer.Men nå har flere kommuner fått for seg at det blir billigere å gi toåringene kontanstøtte enn å (kanskje) måtte bruke flere millioner kroner på barnehageutbygging.Kommunene overprøver dermed regjeringens vedtak,og kommer kommunene unna med det skal det jammen bli moro og action ute i kommuner og kommunestyrer etterhvert.Det kan fort ende som i fks.Russland - stadig tilbakevendende krangel om pengebruk - til hva og hvor - utføres i hovedsak med knyttenevene - ikke i bordene,men midt i fleisen på hverandre!!

Men kommunene overprøver regjeringsvedtak hele tiden,det sies bare ikke høyt,bla.hvordan disponere øremerkede midler.Øremerking av midler er bare ord,når kommunene kommer unna med å bruke øremerkede midler akkurat som de passer dem gang etter gang.

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Iceman

02.12.2011 kl.17:24

Hei Synskepeggy! :-)

Ja, det er ikke første gang øremekede penger forsvinner til feile formål.Og da er det vel bare å søke på nytt igjen.....

Såg på tv en gang fra russland der diskusjonen gikk helt overstyr og de begynte å gå til fysisk anngrep på hverandre.....

synskepeggy

11.12.2011 kl.22:39

Hei,Iceman.

Det er ikke bare i Russland at man har gått løs på hverandre fysisk.Det er nesten vanlig skikk og bruk i mange land.Felles for dem med tempramentet i orden er vel at de har fått styre sin egen kommuneøkonomi selv,uten innblanding fra sentralt hold.Og som kjent,penger skal være roten til alt vondt,selv om pengene ikke er ens egne.

Norske myndigheter har en "lei" tendens til å se til utlandet,eksempler fra utlandet,kan jo være at det er en glup ide å la kommunepolitikerne styre pengesekken selv,kanskje de mener at kommunepolitikken trenger en "oppstiver"og at selvstyre (over penger) er en genial måte å gjøre det på.I samme slengen fraskriver de seg enda mer ansvar (for alt mulig) for alt de burde ha ansvar for.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits