Ting jeg absolutt ikke liker ved menn !!

Man har alle truffet på dem opptil flere ganger.Det smarteste man gjør er å styre unna dem,men det er mange som av ulike grunner ikke gjør det.Og resultatet av å ikke styre unna er ofte svært sørgelig - etter at det har gått en stund.

- Bart.Fysj og fy !!

- Åletrange jeans på voksne menn tar seg rett og slett ikke ut og inntrykket blir ikke akkurat bedre om de også har hendene i lommene.Tyder på usikkerhet.

- Skjegg og/eller mye hår.Mange menns måte å "gjemme" seg på.Ekkelt.

- Typen som svarer "jeg vet ikke" på så og si alt man sier til dem.Tafatte, og tyder på null ryggrad.

- Små og tynne.Pingler.Men enda verre,små og lubben.

 - Gule nikotinfingre og røykhoste.Huff og huff,bare ekkelt.

- Menn som ikke kjenner måtehold i bruk av parfymer,men lukter alt annet enn godt og behagelig på minst en mils avstand.Kvalmende og ekkelt og tyder på uvanlig lav selvtillit.

- Menn som syns det er helt greit å drikke fire halve liter øl og en halvliter bailys til frokost.Huff og huff så ekkelt og tyder på uvaner og at det helt sikkert finnes mange flere av dem.

- Og menn som virkelig kan syting og klaging og som på merkelig vis alltid får alle samtaler vridd over på seg selv og hvor ille man har det,samtidig som man riktig godter seg over alle andres "ulykker" og mener at hva enn som måtte ramme andre enn dem selv er som fortjent.Barnslig og tyder på uvanlig lav intelligens og liten evne til å se ut fra egen navle.

Det er flere ting på listen,men det får holde for nå,det gjelder å ikke være for negativ heller.....Felles for denne typen menn er at de ikke har noe som helst å bidra med annet enn (kanskje) fast inntekt og de blir utrolig fort et skikkelig irritasjonsmoment om man har for mye med dem å gjøre...

Drømmemannen ? Får ta kortversjonen.

- Høy,stor og lys.

- Veltrent,flott kropp selv om han har passert 50.

- Høy moral og urokkelig integritet.

- Velutviklede sosiale antenner og intuiativ.

- Avholds og ikkerøyk,setter jeg virkelig pris på.

- Lynende intelligent med en litt " anderledes " og spennende livserfaring.

- Stepper opp og tar grep,handling fremfor ord,saklig i alle situasjoner.

- Og en svært positiv og merkbar autoritet.

Fins ikke ? Joda,tro meg,det gjør han og jeg kjenner ham !!

Hilsen synskepeggy.

 

 

8 kommentarer

lenamon

02.12.2011 kl.20:46

He he, artig liste. Selv synes jeg alle mennesker har sin sjarm, små og tynne, små og lubne, hårete og skjeggete - så lenge de har en vakker sjel.Men godt er det at du har funnet drømmemannen for akkurat deg. Ha en god helg :)

Livet mitt som klarsynt.

02.12.2011 kl.20:54

lenamon:Ja,alle har sin sjarm,det mener jeg også,men noen av dem kun i små doser.

Det er ikke alltid man (menn) trenger å si noe som helst,man leser dem på holdning,kroppspråk osv.

Om jenter ikke er totale kontrollfriker og liker sånne menn,er det jo fint å få "brynt" seg litt,det er tross alt det som holder pulsen oppe og spenningen ved like - i mange, mange år.

Ha en god helg du også.Hilsen synskepeggy.

vildechu

02.12.2011 kl.21:00

haha, den listen likte jeg!

Stina og Evy-Ann

02.12.2011 kl.21:04

enig! hehe

sofilie

02.12.2011 kl.21:33

Du er kresen. Men Ok, du har funnet han. "Min" har bart, ikke snurrebart, og det er ikke mulig å få han til å fjerne den. Men utenom det er det ikke mye å klage på. At han har holdt ut i 30-tredve år sammen med meg er et under! Uansett, jeg synes det er utrolig mange menn der ute som fortener en honnør; ikke minst er de veldig tolerante og snille. Synd at vi aldri hører om dem, kun de som behandler jenter dårlig.

Anne Marie

03.12.2011 kl.10:37

Jeg fant også min drømmemann - han har mange av de gode egenskapene du har satt opp, og enig med Sofile, det er mange gode menn der ute, men få som fremsnakker sine menn:)

Livet mitt som klarsynt.

03.12.2011 kl.12:40

sofilie:Man skal være kresen.Man både ser og hører hvordan det går med dem som ikke er det.

Samlivsbrudd og skyhøye skilsmissestatistikker.Det er en grunn for de høye tallene.

Når man vet hva man vil ha,går for det og får det,skal det mye til før man slipper taket i det,man vet hvor dyrebart og viktig det er.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.12.2011 kl.12:44

Anne Marie:Drømmemannen min fant meg, og skrekk og gru,jeg lot ham nesten slippe unna,men heldigvis han ga seg ikke i forsøket på å få meg på andre tanker.Det er snart 30 år siden.Passer på å takke ham ofte for at han ikke ga opp.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits