Noen har det verre.....

En benådet kvinne forlater et fengsel i Jalalabad sammen med sønnen sin. Hun ble benådet av Afghanistans president i forbindelse med at landet feiret uavhengighetsdagen i august i år.

FOTO: Rahmat Gul/AP

 

Afghansk kvinne fengslet etter voldtekt - slipper ut hvis hun gifter seg med voldtektsmannen

Afghanistans president har benådet en kvinne som ble dømt til 12 års fengsel for utroskap etter å ha blitt voldtatt. Men bare fordi hun har gått med på å gifte seg med voldtektsmannen.

5 kommentarer

kristine

03.12.2011 kl.12:53

:)

my life as mariell

03.12.2011 kl.13:03

MÅ GIFTE SEG MEG VOLDTEKTS MANNEN FOR Å KOMME UT AV FENGSEL ?? jeg fikk helt sjokk..

03.12.2011 kl.13:08

Vanskelig og sette seg indirekte inn i slike situasjoner,men ufattelig trist,tenker også enormt mye på all den galskapen vi har rett her i lille Norge.fattig eller rik spiller ingen vesentlig rolle når *galskap* er over alt....

Livet mitt som klarsynt.

03.12.2011 kl.13:37

Anonym:Det er nok av "galskap" å vise til,både her og der.

Denne galskapen,å fengsle voldtatte kvinner er organisert og akseptert - til noen gjør noe med det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.12.2011 kl.13:39

my life as mariell:Ja,kan man i det hele tatt tenke seg...

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits