Som å tro på julenissen.

Når det blir viktigere å prøve å redde eget skinn enn å gjøre den jobben man skal gjøre,må det bare gå galt.Og jeg er sikker på at mange øyne, med ikke helt rent mel i posen og ikke helt gode intensjoner,følger nøye med på utviklingen.

Jeg tror ikke på et tryggere Norge etter 22.juli.

PST-sjefens opptreden i media de siste dagene er mildt sagt sjokkerende.Skulle tro det var viktigere å innrømme,slikke sine sår og gå videre og begynne å konsentrere seg om det man absolutt bør konsentrere seg om,hvordan gjøre det bedre.

Ansvarsfraskrivelse,legger skylden på andre ansatte nedover i systemet - en skikkelig feig metode.

Bortforklarer og forklarer seg i en eneste stor røre,kan ikke forsvare sine uttalelser og gir motstridende svar på flere viktige spørsmål.Sier noe,men har ment noe annet.Ingen klarer tilslutt å henge med i svingene..

Påstår at de ansatte støtter sjefen,mens de ansatte gir en annen versjon og mener at sjefen bør gå.

Leiter med lys og lykte etter syndebukker og har fått seg et utmerket "gjemmested" bak 22.julikommisjonen.

Selv Faremo vil ikke,på direkte spørsmål,si om PST-sjefen har hennes tillit.

Den arrogante holdningen viser seg tydelig når PST-sjefen sier at " jeg beklager,tar ansvar og fortsetter "...

Når PST-sjefen befinner seg på det nivået,at det brukes arbeidstid og andre ressurser på å prøve å redde sitt eget skinn,sier det seg selv at jobben PST-sjefen skal gjøre,nemlig prøve å holde Norge trygt må settes på vent.

Spørsmålet er bare hvor lenge.....

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

Heleneskib

03.12.2011 kl.13:39

Tror neppe folk var forberedt 22 juli, men som alle land bør vi være forberedt på terror og da jobbene bli gjort som de skal.

- Helene

Livet mitt som klarsynt.

03.12.2011 kl.13:40

Heleneskib:Jeg reagerer på MYE av det som får fokus NÅ i etterkant.

Hilsen synskepeggy.

lise

03.12.2011 kl.13:47

nei, politikere og sjefer som bare skal gjemme seg bak andre og ikke klarer selvkritikk, og å forbedre den måten de håndterer saker på burde ikke få lov til å fortsette. det blir latterlig. Men er vell enklere legge skylda på andre enn å ta selvkritikk, desverre

Livet mitt som klarsynt.

03.12.2011 kl.13:55

lise:Det blir meget vanskelig å ha tillit til at en sjef som opptrer og prioriterer, offentlig, på en sånn måte som man nå har sett,gjør jobben som den skal gjøres..

Hilsen synskepeggy.

Anne Marie

03.12.2011 kl.17:21

Jeg sier bare en ting: Enig !

Livet mitt som klarsynt.

03.12.2011 kl.20:04

Anne Marie:Takk så mye.

Det er rett og slett ekkelt å være vitne til hvordan ålen prøver å åle seg ut av situasjoner som ålen selv har stelt til for seg selv.

Det blir både pinlig og flaut,dette oppgjøret burde foregått på kammerset og ikke i full offentlighet.

Hilsen synskepeggy.

Grima

04.12.2011 kl.17:31

Helt enig med deg ! Jeg har lyst til å trekke en konklusjon: Janne Kristiansen er IKKE kvalifisert til jobben som PST sjef !!!

Hadde hun vært mann med den samme bakgrunnen og kvalifikasjonene hadde han ikke blitt ansatt av Knut Storberget. Kansje dette var endel av Storbergets plan om "å løfte frem kvinner". Grete Faremo er mye bedre kvalifisert til å være justisminister, det er det ingen tvil om.

Livet mitt som klarsynt.

04.12.2011 kl.17:52

Grima:Jeg trekker samme konklusjon.PST-sjefen er ikke kvalifisert.

Storbergets plan om å løfte frem kvinner SKAL gjennomføres,man ser gjennom fingrene med hvor kompetente kvinnene som skal løftes frem er.Det går på Storbergets rykte og ettermæle som toppolitiker løs og da beslutter man å "gjøre noen unntak".

En PST-sjef som gjør en så til de grader dårlig figur i media,ja jeg sier ikke mer enn,herregud,altså.

Det er vel ikke rart for noen at terrorister over hele verden ser mot Norge som et "enkelt" mål..

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits