Hjerteskjærende og trist !

 

Denne gjorde virkelig et sterkt inntrykk på meg.

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

by Adina

04.12.2011 kl.15:05

:/

Chocolatecherry

04.12.2011 kl.15:07

:(

backtergum

04.12.2011 kl.15:09

:'( Den var tung. Og for en god kreativ gutt. Og ofte vet de ikke selv hvorfor andre hater dem, og som oftest vet ikke mobberne det heller.... Ingen fortjener en slik hverdag.

:) nerell

04.12.2011 kl.15:20

den er utrolig trist! gråter når jeg ser den :(

men han er sterk som tørr å stå frem!

Toril

04.12.2011 kl.15:23

Huff!:( Jeg måtte felle noen tårer når jeg så den!:( Utrolig sterkt at han står fram! Kjenner jeg har lyst å ta omkring gutten å gi ham en stor trøsteklem. Jeg velger å sammenlikne mobbere med voldtekstmenn, fordi mobbere ofte legger skylden på mobbeofferet, og fraskriver seg ansvaret.

Ønsker deg en kjempefin søndag!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

04.12.2011 kl.17:56

Toril:Ja,denne var sterk å se.Og det er heldigvis flere som mener det.Videoen har fått over 38.000 treff på youtube.

Det er mer enn modig gjort av denne flotte gutten å vise seg som han gjør i denne videoen.Det gleder meg at så mange har sett den og håpet er at minst dobbelt så mange ser den.

Ha en kjempefin søndag du også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.12.2011 kl.18:00

backtergum:Skikkelig tung er den og den sitter garantert en stund.

Gutten er kreativ og man aner en vilje til å slå tilbake,håp for fremtiden og styrke til å komme gjennom det.Det er nok det som gjør at denne filmen virker så sterkt på meg og mange flere.

Ha en fin dag,bactergum.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.12.2011 kl.18:01

nerell:Han er sterk og meget modig denne gutten her.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits