HAHAHA...

Det er så dumt at man bare må le av det ,og de som får det er så dumme at de har fortjent å få det.Skjerpings folkens,så skjer ikke sånne idiotiske ting.

Flere tester seg for klamydia etter julebordsesongen.Tall fra Institutt for indremedisin viser en økning på 20 prosent i salg av utstyr for hjemmetesting i desember og januar.På Olafiaklinikken i Oslo har de også økt pågang for testing i desember og ut januar.

Klamydia-boom etter julebordsesongen blir for dumt,rett og slett.Etter den søte kløe kommer den sure svie,men i dette tilfellet her kan det lett unngås bare ved å ha tunga rett i munnen,hodet på rette plassen,litt mindre alkohol,buksene på og evne til å styre sine akutte lyster,som ofte blir forsterket av alkoholbruk og det skulle vel ikke være så vanskelig vel...

Hilsen synskepeggy.

20 kommentarer

Godkona

04.12.2011 kl.15:50

Joda...for noen er det veldig vanskelig å styre sine lyster med alkohol innabords...og da fortjener de i grunnen ikke bedre mener jeg

Toril

04.12.2011 kl.16:09

Minner meg litt om sangen fra Prima Vera som går sånn: "Alle mennesker får no til jul. Alt fra slips til kanarifugl, men aller flest får herpes til jul. Hundretusen får herpes til jul". Prima Vera var kanskje forut for sin tid.

Latterlig at folk utsetter seg for slik smitte når man er så opplyst i dag.

Anonym.

04.12.2011 kl.16:56

Heldigvis så kan mennesker gjøre hva de vil. Og bruker ikke energi på å mene noe som helst om det. Enjoy!!!!

Livet mitt som klarsynt.

04.12.2011 kl.17:39

Anonym.:Så bra da - for deg.

Hadde vært en fordel om man kunne forstå forskjellen på faktainformasjon og meninger.Enjoy du også !!!!!

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.12.2011 kl.17:41

Godkona:Jeg er enig,de fortjener ikke bedre,og det er nok mange flere idioter (på julebord ) enn det som fremkommer fra statistikkene.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.12.2011 kl.17:45

Toril:Det er det jeg ikke får til å stemme.Folk er "verdensmestre" på alle punkter (liker iallefall å tro det selv) allikevel utsetter man seg for slikt.

Vel,man kan ikke se på folk om de er.....det ene eller det andre.

Prima Vera forut for sin tid,tror jeg også.Dum,dummere....ser det overalt.

Hilsen synskepeggy.

Anonym.

04.12.2011 kl.21:42

Faktainformasjonen som stod i artikkelen du har hentet dette ifra...de selger 4 % flere tester....kunne ikke se at det stod 20 %.. ikke meningen å være pirkete...Enjoy!! mulig jeg har oversett noe..

anonym

05.12.2011 kl.08:26

Ikke for å være pirkete,men jeg leste,som Synskepeggy 20%,så her er det ikke bloggeren som har feilinformert.

Jeg er enig med Synskepeggy i at en konklusjon gjort på bakgrunn av informasjon ikke er en personlig mening.

Enjoy!mulig du har oversett noe,bla opp på tv2s tekst-tv så finner du informasjonen Synskepeggy refererer til der.

Livet mitt som klarsynt.

05.12.2011 kl.13:31

Anonym.:Tror du virkelig at jeg er så "dum" at jeg skriver noe som helst UTEN at jeg har sjekket alle fakta som er mulig å sjekke først ?? Du undervurderer synskepeggy og du kan IKKE ha lest mye i bloggen her.

Jeg skriver ingenting uten å ha skaffet meg så god greie på hva jeg skriver at jeg både kan svare og forsvare hvert eneste ord.Om det skulle skje at informasjonen jeg skaffer meg er feil kan vel ikke jeg klandres for.Det er mange i disse dager som har trukket KONKLUSJONER ut i fra informasjon som seinere har vist seg være feil eller mangelfull,så jeg er i godt selskap - om jeg har gjort det selv,det tror jeg ikke,jeg har IKKE lest 4% noen steder.

Tror du virkelig at jeg har skrevet 20% om informasjonen hadde vært 4%.Alvorlig talt...

Kanskje skoen trykker et helt annet sted enn hva angår 20 eller fire prosent....

Enjoy ! Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.12.2011 kl.13:53

anonym:Du har rett,jeg fant informasjonen der.

Den andre Anonyme her har lagt igjen flere kommentarer her i bloggen i det siste,felles for dem er at man aner en generelt dårlig tone.Enten har den Anonyme ett problem med meg (Personlig ?) eller så har den Anonyme ett problem med bloggen synskepeggy.Ingen av delene,eller begge deler,er ikke bra.Allikevel lar jeg kommentarene stå og jeg svarer på dem.

Noen ganger gir man tillit til noen som ikke burde få det,sånt skjer, og man må leve videre med "feilen" man har gjort.Heldigvis så skjer det sjelden for min del,da jeg generelt har ett ørlite problem med å stole på folk.

Jeg er fortsatt stolt over at jeg så langt kan innestå personlig for hvert eneste ord jeg har skrevet i bloggen.Og det har jeg planer om å fortsette med.

Derfor også,er det ganske så utrolig at noen (og selvsagt er den noen Anonym)kan finne på å tro at jeg skriver 20% om jeg hadde lest4%,sånt skjer ikke her i bloggen.

Hilsen synskepeggy.

sisabellas

07.12.2011 kl.10:05

Hei, hei.

Sikkert mange fler enn statestikken viser sitter med skjegget i postkassen etter julebordet.

Kan jo være at noen vil føle seg litt ekstra tuffet av dette innlegget he,he,.....

07.12.2011 kl.12:35

Synes det er viktig at folk tester seg etter partner bytte. Så unngår man å smitte videre.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2011 kl.22:15

Anonym:hvorfor partnerbytte ?? Mye mer ukomplisert og man trenger ikke teste seg for noe som helst.Men hvorfor gjøre det enkelt når ...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2011 kl.22:40

sisabellas:Heisann.

Det er helt sikkert flere enn statistikken viser dette angår..

Her som ellers viser det seg at angrep er det bese forsvar - uten at man har sjekket om deres påstand er riktig,men påberoper seg samtidig at man slett ikke "er pirkete".Det verste er at her blir henvist til informasjon som jeg IKKE har sett - så finnes den informasjonen som henvises til ??? Eller er det ett påskudd for å komme med enda en kommentar i en dårlig tone.

Man kan jammen begynne å lure.....

Hilsen synskepeggy.

Anonym.

10.12.2011 kl.23:34

Dette er artikkelen jeg fant.http://www.aftenbladet.no/magasin/helse/Desember-er-klamydiasesong-2900684.html.

Det er jo mange som er singel, så da er det heldigvis ikke snakk om partnerbytte.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2011 kl.23:44

Anonym.:Litt av poenget er at jeg IKKE fant artikkelen jeg leste der ! Allikevel påstås det at JEG skal ha lest artikkelen og seinere feilinformert her i bloggen.

Det skjer ikke,sånn er det bare.

Hilsen synskepeggy.

Anonym.

10.12.2011 kl.23:51

Det var da voldsomt så hissig du var da... Har ikke påstått noe som helst jeg!!!! Bare ville vise deg hva jeg fant...

Du får prøve å google den siden. Skriv aftenbladet desember klamydia...så finner du det nok!!

Ha en strålende kveld SynskePeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2011 kl.00:14

Anonym.:Du skjønner ikke poenget.

Nå påstås det at jeg er hissig.Synsing...

Reint prinsippielt er det vel ingen som liker å "bli lagt ord i munnen på".Du skriver bla i din kommentar, og jeg siterer " Faktainformasjonen som sto i artikkelen DU har hentet dette i fra...de selger 4% flere tester....kunne ikke se at det sto 20%".

Du antar at JEG skal ha lest samme artikkel og bevisst feilinformert her i bloggen.

Hva er problemet ??? Tror nemlig ikke at det egentlige problemet har noe med innlegget å gjøre....

Ikke for å "være pirkete",men man skriver vanligvis ikke kommentarer i en slik tone du gjør uten at det ligger noe mer bak...

Og hvor tar du det fra, antakelsen om at jeg skal være hissig ? Du kunne ikke tatt mer feil.

ha en strålende kveld.Hilsen synskepeggy.

Anonym.

11.12.2011 kl.07:08

Vel. jeg fant nok en annen artikkel en hva du gjorde. Vi har lest 2 ulike artikler, med ulikt innhold, beklager om du føler jeg har lagt ordene i munnen din. Jeg har ikke noe problem. Du antar at jeg har det. Du tar feil. Har ikke skrevet innlegget med noen som helst tone som du antar at jeg har.

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2011 kl.11:58

Anonym.:Det er alltid en fordel å tenke over hvordan en kommentar kan tolkes,helst før man sender den.Gjør man det slipper man å bruke tiden på å forklare hva man egentlig mente og kan debattere saklig,velbegrunnet og morsomt i stedet.

Man har blogget en stund og da lærer man seg å lese kommentarer også - for det kommentarene er og er ment som..

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits