Kloke ord.

Det er stor forskjell på å tro at man har fortjent og er verdig nok til å ha et godt liv - og å vite at man har fortjent og er verdig nok til å ha det.

De kloke ordene kommer selvsagt fra Oprah.Om jeg skulle kalle noen for et forbilde,eller en person jeg ser opp til,må det bli henne.Og det kommer seg av det enkle faktum at hennes overbevisninger,tanker,intensjoner,hva hun vil oppnå og alt hva hun står for,stemmer helt overens med mine egne..

Hilsen synskepeggy.

5 kommentarer

Mette

04.12.2011 kl.20:12

Den damen har sagt mye godt og klokt

Livet mitt som klarsynt.

05.12.2011 kl.14:13

Mette:Det er sant og jeg har stor respekt for henne - akkurat som jeg har stor respekt for meg selv,det jeg står for.

Oprah er for meg selve symbolet på at en person kan gjøre mye og en stor forskjell.Samtidig går hun frem med etter "jenta,presten og sjøstjerne"-prinsippet,noe jeg har meget stor sans for.

Hilsen synskepeggy.

jeanett

06.12.2011 kl.19:57

Kan også ta i mot private samtaler og spørsmål. skriver du på siden din.. men hvor får man kontaktet deg da? koster det noe?

Livet mitt som klarsynt.

06.12.2011 kl.20:10

jeanett:Det stemmer,en sjelden gang skjer det at jeg bistår andre her på blogg,når jeg føler at det er riktig og at andre kanskje kan "få ett puff" i riktig retning,da hjelper jeg til litt,men som sagt det skjer ikke ofte og det er hvilken bistand man blir bedt om å hjelpe til med som er avgjørende for hvorvidt man bistår eller ikke.Det koster ingenting,det er bare hyggelig å være til hjelp,men da det ikke koster noe forbeholder jeg meg retten til å si ja eller nei ut i fra hva jeg blir spurt om.Prinsipielt svarer jeg IKKE på alle spørsmål.

Forøvrig er bloggen en hyggelig hobby som jeg har stor glede av - ikke en jobb som "synsk".

Hilsen synskepeggy.

sisabellas

07.12.2011 kl.09:47

Hei,hei.

Ja, dette var kloke ord til ettertanke.....jeg også er stor beundrer av Opbrah!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits