Er han en løgner ?

Jeg skal ikke ta stilling til det spørsmålet her.Her kommenterer jeg kun mine reaksjoner på påstander som jeg har registrert i forskjellige blogger i dag.

Det er forkastelig,rett og slett,å spekulere i om videoen er ekte eller ikke.Det tyder på lite eller ingen forståelse for problemet han skal ha hatt.

At man stiller spørsmål ved guttens troverdighet får meg til å lure på hvem som virkelig er mest oppmerksomhetssyk.

Det er ikke det minste rart at mobbeofre ikke vil stå frem,det ligger mange utmerkede eksempler rundt i forskjellige blogger i dag på hvorfor - man spekulerer i, og sår tvil om mobbeofre snakker sant og setter samtidig deres troverdighet på spill.

Med fare for at dette oppfattes som en mening våger jeg meg allikevel til å si,som en generell observasjon, at det er flere ting ved videoen som tyder på at gutten snakker sant - enn som ikke gjør det !!

Hilsen synskepeggy.

16 kommentarer

likeasmile

05.12.2011 kl.17:30

mhm... Enig men jeg tror ingen kunne fått fram tårene som han gjorde. Han tvingte de ikke fram. Men jeg vet ikke.. :\

Veronika L.

05.12.2011 kl.17:32

æ vil ikke sei den e fake nei, han laga bare ein ny video der han faktisk sa han trives bedre no og alle e snill imot han, han sei det e 4 måneda i ettertid no, å at ting har vorti bedre på dæm månedan.. han sei itj han lyg

Hylja

05.12.2011 kl.17:33

Uansett om han lyver eller ikke, så er det der virkeligheten for utrolig mange, og han setter lys på saken på dette viset, så det når frem til mange!

BareIH

05.12.2011 kl.17:47

Uansett om han er mobbeoffer eller ikke, har vel videoen fått frem et bra budskap eller to? Synes det er lite vits i å synse om sånne saker når det stort sett har blitt noe bra, uansett hva som var utgangspunktet. Folk får øynene opp for at mobbing 1. ikke er bra og 2. ikke bør knekke noen. :)

Livet mitt som klarsynt.

05.12.2011 kl.18:30

BareIH:Ja,virkelig,det er jeg helt enig med.Håper at så sterke virkemidler hjelper.Ære være denne gutten !

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.12.2011 kl.18:34

Hylja:Det er dessverre virkeligheten for svært mange.

Reaksjonene og spekuleringen i etterkant kan i verste fall bidra til at mobbeoffer er redd for å stå frem av redsel for ikke å bli trodd.Det var akkurat det jeg ville frem til her,man bør tenke seg om av hensyn til alle som blir mobbet på det groveste.

Uansett syns jeg at denne gutten er svært modig.Og jeg håper inderlig at det går bedre med ham nå.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.12.2011 kl.18:40

Veronika L.:Det er akkurat det han gjør,forteller at det (heldigvis) går bedre med ham nå.

Jeg fikk ikke med meg,men noen hevder til og med at gutten selv skal ha sagt,i den siste videoen, at den første videoen var en fake.

Jeg reagerer også på hvor mye gutten har forandret seg på så kort tid.Det er ikke mulig å forandre seg så mye fra den ene videoen til neste.

(uten at jeg dermed mener at NOEN av videoene er fake eller ikke),men man tenker jo sitt - uten at man alltid gir uttrykk for hva man tenker.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.12.2011 kl.18:43

likeasmile:Videoen er sterk og har et sterkt budskap.Gutten har helt klart hatt en god tanke,et godt motiv og en god intensjon med å lage den.

En skikkelig tøffing er han i mine øyne.

Hilsen synskepeggy.

06.12.2011 kl.02:23

Hei synske peggy! hva er sannheten "sånn" egentlig?Jeg tror på synske altså.., bare sånn at det er sagt:). Unnskyld bryderiet evnt.! Og hvordan mener du at man skal "se" på alt det vonde som skjer i verden!,det meningsløse vonde?, mennesker som ikke får oppleve livet, men som dør inne i magen til mor? Takk:)!

Livet mitt som klarsynt.

06.12.2011 kl.07:47

Anonym:???? Vet ikke helt om jeg skjønner spørsmålet (hva du vil frem til).

Skulle det være at jeg skjønner spørsmålet så krever det en lang forklaring,som jeg ikke tar her i kommentarfeltet.

Forøvrig bør alle gjøre seg opp en mening om disse spørsmålene selv.Det er ikke hva jeg tror,vet eller mener som betyr noe - for deg - det er hva du tror,vet eller mener selv som betyr noe - for deg.Det kalles å ha sin egen sannhet,når alt kommer til alt så er svarene på dine spørsmål meget individuelle og personlige.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

06.12.2011 kl.18:40

Hei Synskepeggy! :-)

Jeg kan ikke forstå at noen kan tro at videoen ikke er ekte....Det er jo ufattelig synd på den stakkars gutten...Og som det blir sakt her, er han nok sikkert ikke den eneste som har det slik desverre....

Toril

06.12.2011 kl.19:49

Hvordan er det mulig at noen tror at videoen ikke er ekte? Ingenting forundrer meg når det gjelder slike spekulasjoner. Jeg synes kjempesynd på gutten! Det siste gutten trenger er å høre at han er en løgner!

Ønsker deg en kjempefin tirsdags kveld!:)

Maria

06.12.2011 kl.22:47

Det er ikke på grunnlag av den videoen folk trodde han løy , han har jo også lagt ut noen andre filmer og på den ene så sier han att han har kjempe mange venner og att hele skolen elsker han .. da begynte noen og bli kritiske til om den første medførte riktighet.

Men nå ble jo den første filmen hvor han sa att han ble mobbet lagt ut 4 mnd tidligere , og mye kan forandre seg på den tid , spesielt for barn !!

Men tror nok mange følte seg lurt etter og ha sett de andre filmene , og jeg skjønner att folk synes det er urettferdig att en som kanskje ikke har blitt mobbet for masse oppmerksomhet, når det er så mange som blir /har blitt mobbet som også kunne fortjent litt sympati. Mange laget jo kort og støtte videoer til han , og man bør jo ikke lyve om slikt ....

Men Uansett, han har nok blitt mobbet, men ting har bedret seg og intet er jo bedre en det !!

Slik vil det alltid være , att folk er kritiske til hva som blir lagt ut på nett , er jo synd om folk gråter og ber for ett menneske , og så er ikke noe av det vonde tilfelle, da kunne man brukt tiden på reel "ulykke" ., INGEN liker og bli lurt, slik er det bare !!

Uansett så får man jo fokus på mobbing gjennom slike filmer og det er jo bra .. Og folk bør jo tenke seg om , etter att dem så den andre filmen hvor han var "lykkelig" så har han jo blitt kalt det verste ting på you tube .. burde vært en TANKEVEKKER for de fleste .. Man skriver ikke fæle ting til en person uavhengi om dette er sant eller ei , om det var for og få oppmerksomhet .. javel , da fikk han det , INGEN har rett til og mobbe han av den grunn .. Det er en 13 år gammel gutt det er snakk om.

Om han har blitt mobbet eller om det kun var ett stunt for oppmerksomhet, det vet han jo strengt talt bare selv.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2011 kl.22:34

Maria:Hei igjen,Maria.

Med andre ord - de liker ikke at han har additude,det er helt greit,men da må de passe på at de IKKE har additude selv heller - i noen sammenhenger,ellers vil jeg mistenke dem for å mene at et mobbeoffer bør være å gi uttrykk av å være et offer for resten av livet.Da mener de jo at et tidligere mobbeoffer ikke må PRØVE seg på å få litt mer selvtillit.Det er nesten verre enn selve mobbingen.

OM ikke en ungdom viser litt additude fra tid til annen,ville jeg bli virkelig bekymret.Additude er et sunnhetstegn.!

Jeg er enig med deg,det viktigste er budskapet som er formidlet på en meget sterk måte.Hatten av for denne gutten...

Ha en fin kveld,Maria.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2011 kl.22:48

Iceman:Hei,Iceman.

I den første videoen forteller han om sin hverdag som den var da.I den siste videoen forteller han at livet har blitt bedre,han har fått venner og han har byttet skole.

Han sier ikke at den første videoen var en "fake".Han bare sier at han har lagt alt bak seg som en vond drøm og at han er godt likt av sine nye venner.

Folk må lære seg engelsk slik at de forstår hva han faktisk sier - før man uttaler seg.

Som sagt - uten å mene noe som helst - den første videoen er ekte,men jeg stiller et spørsmål ved den siste,da flere ting ikke stemmer med den første,men som sagt,det er kun en observasjon og ikke en personlig mening.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2011 kl.23:02

Toril:Hei igjen,Toril.La meg først si at jeg såg deg på TV !! Både deg,katten og mannen din.Gratulerer så mye med premien - skulle vært en premie til,da vet jeg noen som hadde blitt veldig glad.

Over til innlegget.Jeg tror jeg har forstått det.De som spekulerer i dette er oppmerksomhetssyke selv - langt mer enn det gutten er.Det er sikkert som banken at man får oppmerksomhet på slike spekulasjoner - om man smir mens jernet er varmt.Jeg mener,ingen får særlig stor oppmerksomhet av å spekulere i om gutten løy i dag,men for ca en uke siden var det ett hett tema.

I stedet for å berømme og støtte gutten,sår man heller tvil om hans troverdighet,man vet at det selger som hakka møkk og de som setter i gang spekulasjnene får all den fem sekunders oppmerksomhet som de "fortjener".Skamme seg skikkelig burde de....Sosiale antenner kan man iallefall ikke beskylde noen av dem for å ha.

Ha en fin lørdagskveld,Toril og bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits