Kjære Julenisse !

En sjelden gang,alt for sjelden,ser,hører eller leser man noe som straks går rett til hjertet, som dette gjorde på meg.Det er vel ingen overraskelse for noen som leser bloggen min at mitt ønske er akkurat det samme som denne statusen på facebook.Det flotteste julenisseønsket så langt i år og det gleder meg virkelig at så mange deler det samme.

 

Kjære julenissen . Du skal: Hoppe opp i din slede, fly til Afghanistan, finne alle soldatene og bring dem hjem. De fortjener å være sammen med sine familier i julen. Del dette som din status til å vise respekt for soldater, som ikke kan komme hjem til jul.- Hvis du ikke kopier dette, forstår jeg det - Du gidder ikke bruke 6 sekunder av ditt liv til å støtte soldater.

 

Hilsen synskepeggy.


6 kommentarer

ikhee

06.12.2011 kl.17:47

Kul blogg c: Kommentere tilbake ? :'3 Enig med deg der :)

Mette

06.12.2011 kl.18:03

Helt enig med deg...den var flott og er også et av mine juleønsker

Iceman

06.12.2011 kl.18:24

Hei Synskepeggy! :-)

Jeg er også helt enig med deg! :-)

Rosablå !

08.12.2011 kl.22:35

Du har en utrolig flott blogg Synskepeggy ! Stå på videre med skrivingen !

Utrolig bra innlegg også !

Juleklem.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2011 kl.22:07

Rosablå !:Takk for det,rosablå !!

- Og stor juleklem til deg også.Hilsen synskepeggy.

Bergensmil

13.12.2011 kl.21:33

Helt enig :)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits