JEG STØTTER IKKE DET DU GJØR !

Er det mulig,eller er det dobbeltmoralistisk,eller er det rett og slett en vilje til å se gjennom fingrene med middelet fordi at målet er verdt det.Hvor går grensen,eller går det en grense ? Eller er det så enkelt at alle må gå gjennom ting,erfare livets skole på godt og vondt, for til slutt å bli den personen som det var meningen at man skulle bli ?

Jeg støtter ikke det du gjør - 

- men jeg støtter og respekterer den personen du har blitt - 

- av å gjøre det du gjør...

Hilsen synskepeggy.

17 kommentarer

celineekristiansen

08.12.2011 kl.18:23

Bra skrevet, selv om jeg ikke helt skjønte alt..?

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2011 kl.18:26

celineekristiansen:Kanskje det var MENINGEN at du ikke skulle skjønne det,hvem vet.....

Hilsen synskepeggy.

Mette

08.12.2011 kl.18:26

Livets skole og livets forandringer henger dessverre ikke bestandig helt sammen...noen ganger utvikler de seg ulikt.

sisabellas

08.12.2011 kl.18:32

Hei Synskepeggy. :))

Jeg tror vi alle som du skriver, må gå gjennom ting, erfare livets skole på godt og vondt for til slutt å bli den personen det var meningen en skulle bli....rett og slett.... :))

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2011 kl.18:37

Mette:Det er sant.

Men tyder det ikke på stor forståelse og toleranse for at man kan støtte og respektere en person for det vedkommende har blitt til tross for at man ikke støtter det vedkommende har gjort for å komme dit ? Er ikke det å innse og akseptere at alle når det samme målet - det er helt uunngåelig - og at det finnes like mange måter å nå målet på som det finnes mennesker.Det handler vel om å ha respekt for andres valg selv om man vil ta avstand fra dem selv.

Ja,jeg er i det "vanskelige" hjørnet i dag...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2011 kl.18:51

sisabellas:Right on,sisabellas.

Det er derfor man må være forsiktig med å ta avstand fra valg som andre tar heller ha stor respekt for dem,rett og slett fordi at det er meningen at nettopp de som gjør det SKAL ta de valgene de tar.

Beviset for at de har tatt riktig valg for seg selv, viser seg alltid på en positiv måte - for dem som har gjort valgene - og for dem som kjenner de som har gjort dem.

Hilsen synskepeggy.

tminne

08.12.2011 kl.18:54

Forunderlig..

sisabellas

08.12.2011 kl.18:55

Skjønner at du mener dette gjelder positive og gode intensjoner.....

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2011 kl.19:05

sisabellas:ABB og resten av terrorgjengen har også - i følge sin overbevisning - gode intensjoner med det de gjør.Forskjellen på DEM og DE jeg mener her,er at det er BARE de selv som mener det, og at omgivelser rundt BARE har negative opplevelser av det de gjør.

Det kommer i en helt annen kategori...

Hilsen synskepeggy.

Mette

08.12.2011 kl.19:22

Enig der...man viser respekt for vedkommende person og ikke det vedkommende har valgt å gjøre. Man trenger ikke like og respektere en person mindre fordi veivalget her i livet er annerledes. Som du selv sier skal vi alle samme vei.

Men noen ganger kan det være veldig vanskelig å respektere en person som har utviklet seg helt annerledes, jeg har selv problemer med det noen ganger.

Jeg lærte en gang av min kloke bestemor at menneskers veivalg skal aksepteres...men man trenger ikke skjønne den. Vel...håper du skjønner hva jeg mener...og du er ikke i det vanskelige hjørnet syns jeg

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2011 kl.20:02

Mette:Takk så mye,Mette.

Om utviklingen har vært negativ,har det vedkommende gjør og valg vedkommende har gjort vært feil for den personen,da er det vanskelig å ha respekt for personen og det personen gjør,man vil heller se på det som "fiasko".Det er en av livets lover og gjelder alt fra ekteskap,yrke til hvilke lærdommer man velger å tilegne seg.

Min kloke mormor sa også mye klokt,en av dem var,hadde man visst hva man gjorde når man gjorde det - hadde man aldri gjort det....

Jeg skjønner godt,Mette.Hilsen synskepeggy.

ufo

09.12.2011 kl.18:57

Jeg er enig.

Vi må bli flinkere til å akseptere ogsen den persjonen har blitt,selv om du ikke liker valgene den

persjonen har tatt før. Man blir den persjonen man er ment til å bli.

Jeg trur folk som tar gale valg,ikke har erfart konsekvensene av det i ett av sine tidligere liv. Jeg trur ogsen du har levd i livet før deg,har store konsekvenser på hva du velger å gjøre i dette livet.

10.12.2011 kl.15:03

Hei synskepeggy!!:) hva er grunnen til at ting eksisterer? Hilsen Morten

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2011 kl.15:55

Anonym:Først må man være sikker på at ting eksisterer,så kan man stille spørsmål om hvorfor.

Som jeg ser det (og som gjør en flott måte å leve på)er at det det meste i livet er en illusjon.Alt i livet som kan være her i dag,men vekk i morgen er for meg en illusjon.Da sitter vi tilbake med KUN en ting som IKKE er en illusjon.

Takk for spørsmålet,jeg håper at du forstår svaret...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2011 kl.22:04

ufo:Heisann,ufo.Jeg tror du har rett og jeg tror du mener det samme som meg,at det er en fordel å kunne se sak fra person.Dessverre er det meget vanskelig for mange.

Min teori om tidligere liv og nåværende liv er derimot ikke helt i tråd med din.

Når sjelen vender tilbake dit den kom fra har den lært en konkret ting som var bestemt for den sjelen før den kom hit ,det kan gå fort å få den lærdommen,man "dør" ung.Så kan sjelen velge å komme tilbake hit for å lære mer om noe annet.Det har lite med konsekvenser av noe slag å gjøre,da sjelen hver gang og hele tiden velger selv.Hva lære,hvilket liv,og hvor lenge være her bestemmer sjelen selv før den kommer hit.Sjelen kan også velge å ikke komme tilbake,men merkelig nok,ingen gjør de,for ingen føler seg "ferdig" sett fra "den andre sidens" sted og betingelser.

Åndeverden har alltid stor respekt for alle sjelene som velger å komme tilbake hit,skulle sjelen av en eller annen grunn ikke ønske å komme tilbake,er det alltid fordi at sjelen føler seg klar til å gå videre...Jeg tror (vet) derfor at mitt nåværende liv (og hendelser) i dette livet IKKE er en konsekvens av hva jeg har vært/gjort i mine tidligere liv.I åndeverden finnes ikke begreper som konsekvens,straff,hevn osv,som er helt nødvendige for den tanken du har.Det er først når man kommer hit (igjen) at slike begreper får en mening.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2011 kl.22:16

tminne:Forunderlig ???

Hilsen synskepeggy.

Aksepter

11.12.2011 kl.16:59

Takk for kommentaren :-)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits