Er du en skeptiker ?

Da er du i så fall ikke aleine.

Bare for å ha det sagt først,jeg anser det ikke for å være min oppgave å prøve å overbevise noen som helst om noe som helst.Jeg bare forteller hvordan livet generelt er for meg,som ikke er skeptiker,men er åpen for at alt er mulig.Noen ganger med fare for å bli oppfattet og beskyldt for å være klin gal,det får så være,jeg tåler det og ser på det som ett nødvendig onde,en del av det å ha et åpent sinn og å fortelle om det.Det jeg ønsker og vil er at andre kanskje kunne prøve å overbevise seg selv.Da hadde man fått en hverdag og et liv uten ett eneste kjedelg øyeblikk.Det er helt sikkert !!

Jeg har alltid ment at om man er "riktig" klarsynt trenger man ikke hjelpemidler som fks.tarot-kort.Tidligere,når jeg har prøvd å bruke kort samtidig med klarsyn har det bare forvirret meg,men etter at jeg begynte å trekke kort for mine lesere her i bloggen og oppdaget hvor mye som faktisk stemte på dem jeg trakk kort for,blei jeg mer nysgjerrig og bestemte meg for å bruke mer tid på å lære kortene bedre å kjenne.Så jeg har brukt endel tid på kortene nå i høst og jeg er ofte forskrekket over hvor mye - helt riktig informasjon - kortene gir.Det er så mye som stemmer at jeg er helt overbevist om at det umulig kan være meg aleine som leser dem,jeg er sikker på at "noen" hjelper meg.Og det at jeg tror jeg får hjelp er også helt i tråd med at jeg ofte føler sterkt nærvær når jeg konsentrerer meg om kortene og hva de kan fortelle.

Neste steg for meg nå er å "finpusse" mine talenter når det gjelder automatskrift.Automatskrift har jeg opplevd mange,mange ganger før,alltid helt spontant,men som jeg har ikke brydd meg om å utforske videre.Nå skal det bli en forandring på det,jeg skal bli mer interessert.Etter at jeg har lært (forstått) automatskrift,gir jeg meg i kast med å lære (forstå) å bruke pendel,det har jeg aldri gjort før.

Uansett hvilke hjelpemidler man velger å bruke,er det langt viktigere å forstå dem enn å lære å bruke dem.I denne sammenhengen forstår jeg at å lære og å forstå er to vidt forskjellige ting.Man har kommet langt bare ved å forstå det.Jeg forstår også at uansett hvilke hjelpemidler man velger å bruke må det være en forutsetning at man er klarsynt fra før.

Jeg starter på en ny "åndelig" oppdagelsesreise nå,jeg gleder meg, selv om jeg foreløpig reiser den helt aleine.Det er bare sånn det må være - for nå.

Dette og mange av planene mine fremover diskuterte en bekjent og jeg for noen dager siden.Av en eller annen grunn dreide samtalen seg inn på ritualer,messer,åndemaning,voodoo osv.Alt dette tar jeg avstand fra,men syns allikevel det er intressant å diskutere.Alt som har med overtro å gjøre,derimot,har jeg sansen for,særlig konkrete ting man kan/ikke kan gjøre og kanskje, på en helt ufarlig måte, prøve å ta aktivt del i å få en god og positiv hverdag.Som fks.ikke gå under stiger,kaste salt over venstre skulder osv,alt har en positiv mening og intensjon og det er jeg helt med på,gjør det selv, og det er bare moro.

Jeg fikk et tips fra min bekjente,jeg syns det er spennende greier og jeg bestemte meg for å prøve det ut,det kunne jo være noe i det...Her gjelder prinsippet om å ofre noe for å få noe tilbake.Man ofrer noe som man selv mener betyr mye,for å motta noe som betyr mye.Å ofre noe betyr at man ikke kan tilbakekalle eller angre seg,så man må passe på å ofre på en ugjenkallelig måte.Det beste er å brenne det man ofrer.Man må ofre en konkret ting for å få en konkret ting tilbake.Fks.jeg ofrer hår (man klipper av en liten hårtusk) og vil/skal ha tilbake,fks.gode karakterer.Korte setninger og bestemt.Si det høyt.Man skal ikke si,håper/ønsker å få tilbake,men man skal si vil/skal ha tilbake,altså bestemt.Og så må man tro - være helt sikker på - at det skjer,at det man vil ha,det får man.

Jeg vet,det høres helt idiotisk ut,det syns jeg også ,og jeg har prøvd det ut.Jeg har prøvd det ut,som sagt ,og det virker !!! Virkelig !!! Kanskje ikke med en gang,men det jeg har villet ha har jeg fått og det har ikke gått lang tid før jeg fikk det heller ! Det er en mulighet for at det jeg ville ha har vært lett å "innfri",men mer enn nok til at jeg nå er helt sikker på at det er noe i det !!!

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

 

 

20 kommentarer

Daeva Tollnes

11.12.2011 kl.17:20

Jeg er så absolutt ikke skeptiker. Og vil påstå jeg er et medium når jeg minst ønsker det.

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2011 kl.17:28

Daeva Tollnes:Forstår godt hva du mener.

Noen ganger "leser" man uten å være klar over det selv.Det har ofte skjedd og tanken er hver gang,hvordan kunne man vite....eller hvor kommer slik informasjon fra,når man vet at man ikke har det minste kjennskap til hva man gir uttrykk for at man vet.Det er mange ganger først etterpå man selv stiller sånne spørsmål,man vet hva som har skjedd,men har vært uforberedt og ikke bevisst på det.Heldigvis er det "andre rundt oss" som alltid er mer bevisst (på rett timing og rett sted) enn det man er selv.

Hilsen synskepeggy.

Martha

11.12.2011 kl.17:32

Jeg er IKKE skeptiker! Er helt åpen for slikt!

Les det jeg skreiv på min blogg: http://marrrtha.blogg.no/1322759130_spkelser.html

Sunniva Anemone

11.12.2011 kl.17:37

jeg er ikke en skeptiker når det kommer til klarsynte! Jeg tror det er sant og har stor respekt for de, for jeg tenker på at det er mye de ser som ikke vi ser! Det er så utrolig spennende med slike personer som har den evnen :D

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2011 kl.17:38

Martha:Så flott !!

Da er jeg sikker på at du har mange flotte "rare" og spennende opplevelser i livet ditt.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2011 kl.17:42

Sunniva og Renate:Klarsynt vet jeg,jeg er det selv.Som klarsynt gjennom hele mitt liv syns ikke jeg at det er så spennende,for meg er det helt "normalt" og som det skal være.Ser ikke på meg selv som en som har eller ikke har mer eller mindre enn det alle andre har.

Det eneste er vel at med klarsyn følger et ansvar de fleste andre ikke har.En klarsynt kan i meget sjeldne tilfeller fortelle "alt" man vet....

Hilsen synskepeggy.

Biija

11.12.2011 kl.18:22

Jeg er absolutt åpen for at det finnes mye mellom himmel og jord. Uten at jeg vil utdype det noe mer her, så har jeg egne erfaringer og opplevelser som er bevis gode nok for meg. Men (og det er et klart "men"), selv om jeg er åpen er jeg også realist, kall det gjerne skeptiker, jeg må først utelukke alle muligheter for naturlig forklaring før jeg godtar at det er snakk om noe overnaturlig.

På samme måte er jeg skeptisk når det gjelder folk som kaller jeg healere eller klarsynte - jeg må få noe slags "bevis" på at de virkelig er det før jeg tror det, men når det er sagt vet jeg at det er mange som har evner og kan sine ting.

Ha en fin søndagskveld :)

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2011 kl.19:21

Biija:Jeg skjønner.

Jeg er skeptisk jeg også,men det er til den delen av livet man kan se og fysisk forholde seg til.Etter ett langt liv med "åndene" har jeg lært meg å ikke stille spørsmål ved dem,da tvil stopper lærdom,og jeg har lært meg å stole på dem,de er alltid positive,selv etter fryktelige hendelser har de lært meg at noe positivt og bra kan komme ut av det også.

Når det gjelder healing er jeg tilhenger av regelen om at alt starter med en selv,da kan jeg vanskelig se for meg en uføretrygdet,eller på noen måte "syk" healer som skal heale andre.Kravet MÅ være at om noen skal heale andre,MÅ de være friske selv,noe annet blir for useriøst for meg.

Healing tror jeg på,jeg har healet selv med godt resultat - men så er ikke jeg syk på noen som helst måte heller.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

11.12.2011 kl.22:43

Nei, ikke skeptisk - jeg har mer enn min dose med sånt, så skeptiker KAN jeg ikke være! Men jeg er derimot skeptisk til en del folk som kaller seg synske, klarsynte osv... og da skal jeg presisere at da mener jeg ikke sånne som deg, som skriver om dine egne opplevelser på din egen blogg, for det må være lov, i alle fall etter min mening.

Nei, det jeg er skeptisk til, er den kategorien av såkalt klarsynte, som skal tjene et lass med penger på de gjennom spåtelefoner på teletorget, eller ha mest mulig publisitet, og stille opp i alt de kommer over av TV-show og lignende. Personlig er jeg av den formening at hvis man VIRKELIG har evner, så ønsker man ikke å skrike ut om det til alle og enhver, eller å ha mest mulig publisitet, man ønsker tvert i mot en viss ro rundt det...

Alle disse ånde-programmene på TV er jeg også skeptisk til (har jobbet i TV-bransjen, så jeg vet hvor enkelt det er å redigere et program slik at man får frem det man ønsker). Jeg så en gang et sånt program som var om et sted jeg kjenner VELDIG godt, og må si at programmet hadde null og niks med den VIRKELIGE historien å gjøre ;) Og alle de fotoene folk sprer, med "overnaturlige ting" som bare er der fordi de ØNSKER å se det... nei, man må holde seg litt på jorden med slike ting også... ;)

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2011 kl.23:53

ideatroll:Hei,hei.

Jeg er helt enig med deg.Er selv meget skeptisk til alt innen det "organiserte" alternative miljøet.Kommersialiseringen,den usunne konkurransen utøverne imellom der det knives om hvem som er best,og healing utført av utøvere som selv er syke og uføretrygdet.Jeg har skrevet noen innlegg om dette tidligere her i bloggen,kraftige spark til all kommersialisering,latterlig kursvirksomhet og det alternative miljøet generelt.

En ting vet jeg sikkert - profitt og penger stemmer overhode ikke overens med noe jeg lærer om "det åndelige" i den åndelige verden kan de to tingene aldri kombineres,det er KUN de som er USERIØSE utøvere som kombinerer de to.

Mitt klarsyn har "skutt fart" de siste fem - seks årene.Jeg har lært mer (fra mine "åndelige" venner)de siste årene enn det jeg har lært i hele mitt liv fra før,det er en stor del av livet mitt.Allikevel føler jeg ikke den helt store trangen til å fortelle det til alle og enhver,noen i mitt private liv vet om det,men ikke mange.

Tv-programmer og andre serier med et "overnaturlig" tema stopper effektivt en god intensjon om å normalisere og ufarliggjøre alt som har med det åndelige å gjøre.Det er bla.derfor jeg bruker si at jeg har jobbet i motvind i hele mitt liv.Å konkurrere med det kommersielle,være seg film eller det alternative miljøet er svært tungt,men det siste jeg gjør er å gi opp.Jeg har fått alt for mye som skal deles og det skal heller ikke koste noen en eneste krone.

Såg du bildet jeg la ut av spøkelset i min stue,"Ett skikkelig blinkskudd av et spøkelse",det ligger i arkivet fra november -11.

Jeg legger fra tid til annen ut bilder av åndelig aktivitet,men bare når jeg er helt sikker på at det er åndelig aktivitet man ser.Jeg tar bildene selv og må aldri gå langt for å få tatt bilder av dem,de er i og rundt huset her hos meg.

Ro er helt avgjørende for at evnene mine "funker" som de skal.Er det for mye som foregår rundt meg i en periode må jeg jobbe for å gjenopprette "forbindelsen".Der også stemmer min erfaring dårlig med alle andre som påberoper seg evner,deres trang til å oppholde seg i oppmerksomhetens lys.Jeg skjønner ikke at det kan være bra for noe form for "åndelige" evner.

Takk så mye for kommentar og ha en fin kveld videre.Hilsen synskepeggy.

12.12.2011 kl.02:30

Jeg føyer meg inn under det siste du skriver på innlegget: Dette høres helt idiotisk ut! Men hver sin lyst, og hver sin vei å gå.

Livet mitt som klarsynt.

12.12.2011 kl.11:07

Anonym:Det er spennende å leve live med en stor åpning for at alt er mulig.

Jeg forestiller meg livet ganske trist,tomt og kjedelig uten evnen til å "se" langt utover det fysiske.Mye bra kommer ut av å ha en litt anderledes innstilling - til alt mellom himmel og jord - og man forstår alt på en litt "større" måte.

Jeg forventer ikke at alle forstår det og så flott det er.

Hilsen synskepeggy.

02.05.2012 kl.12:34

Sikkert greit nok å ha dette som en hobby, men det kan fort utarte seg til at dere baserer livet på et falsum. Dere påberoper dere evner ingen har, synskhet osv. Tenk over konsekvensene ved å narre dere selv og, ikke minst, andre.

Livet mitt som klarsynt.

02.05.2012 kl.13:10

Anonym:
Hva mener du dere ?? Jeg har aldri påberopt meg å være "synsk",heller tvert i mot.Jeg er klarsynt !
Jeg er enig i at det er et fåtall av de som påberoper seg evner som virkelig har dem.
Man finner ikke dem som virkelig har evner verken på teletorg,alternativmesser eller noe annet organisert innenfor det kommersielle alternative miljøet.
Faktum er at de som virkelig har evner tar avstand fra all kommersialisering,penger og profitt og motarbeider den kommersielle retningen det alternative har tatt og stadig tar så godt man kan,alle steder man kan.
Det har med respekt for sine evner å gjøre,som man av en eller annen grunn,har vært så heldig å få (leve med).
Hilsen synskepeggy.

02.05.2012 kl.13:50

Hei, det var jeg som skrev innlegget som starter med "Sikkert greit nok å ha dette som en hobby".

Jeg har ikke sagt at du mener at du er synsk. Det var en generell vending selv om "navnet" ditt kan antyde noe annet. Fint at du tar avstand fra kommersialisering. Men du mener altså at du er klarsynt. Det er vanskelig å finne en god definisjon på hva en klarsynt er og hvilke evner det er snakk om. Noen mennesker er det man kaller mentalister. De fanger opp stemninger mm letter enn folk flest. Slik kan man øve på og nærmest utdanne seg til f.eks. i Politiet. Jeg tror vi begge utmerket godt vet hva som ligger i begrepet klarsynthet og jeg påstår at ingen mennesker er klarsynte (i den konteksten).

Jeg er sikker på at du både er snill, full av empati og tenker i beste mening, men du vil sannsynligvis få det bedre dersom du innser at hverken du eller andre er klarsynte. Ingen er klarsynte, ingen kan helberede, ingen kan forutse framtiden osv. Dessverre er det slik. Jeg kjenner flere som healer. De gjør det i beste mening og den som blir healet mener at han/hun føler seg mye bedre etter behandlingen. Men hvorfor ikke si det som det er: Omsorg, empati osv er noe vi alle trenger. Noen er flinke til dette, men det er dessverre ikke snakk om healing slik de fleste mennesker mener at healing er.

Hva skulle så være galt med f.eks. healing dersom den som behandles føler seg bedre? Nesten ingen ting, faktisk. Men for noen, både healere og de som blir behandlet, blir dette en så stor del av livet at det får følger. Jeg nevner ekteskapsproblemer, depresjon og angst som noen eksempler. Nei, jeg er bekymret for den utviklingen som har vært de siste årene. La oss ta vare på hverandre, men ikke la oss lulle oss inn en "tro" på noe som ikke finnes.

Livet mitt som klarsynt.

02.05.2012 kl.14:32

Anonym:
OK.Jeg vet hva jeg vet og så får du tro hva du vil.
Jeg har skrevet flere innlegg her i bloggen om bla.healing,Martha og englene og "synsk" - alle med et snev av kritikk.
Jeg verken vil eller kan overbevise noen,men jeg skulle ønske at andre var villige til å overbevise seg selv,iallefall stille seg selv noen spørsmål.Det er helt motsatt av det vanlige "normale" som er først se og så tro.Alt innen det alternative har en regel,først tro så se.Og så hjelper det godt om man ikke er redd eller engstelig.
Lykke til.Hilsen synskepeggy.

02.05.2012 kl.15:27

Jeg har forsøkt å tro og jeg er hverken redd eller engstelig. Og jeg er åpen. Jeg innser at ikke vitenskapen har svar på alt, men det er umulig (for en som meg) å ikke lete etter bevis på at f.eks. noen er klarsynte. Slike bevis finnes ikke hvis man definerer bevis som vitenskapelige. Sannhetsvitner finnes det selvfølgelig nok av, men så lenge vitenskapen og dens måte å bevise ting på, virker så overveldende sikker, er det vanskelig å ikke tro på den.

Jeg har mange ganger sagt at dersom jeg fikk se en eneste ting innen det "overnaturlige" som stemte, så kom jeg til å tro på alt. Jeg lukker ikke øynene og sier til meg selv at jeg ikke vil tro, men det er jo litt trist på en måte at man ikke kan se en eneste mulighet for at noe av disse tingene kan stemme. Jeg sier ikke at "dere "lyver", men etter min mening tyder alt på at dere på en eller annen måte blir ført bak lyset. Som sagt er det selvfølgelig ok å være interessert i det overnaturlige (selv jeg er jo det på en måte), men for mange (sikkert ikke deg) blir altså dette en del av livet... og det er da jeg føler (vet) at det kan bære veldig galt avsted.

Livet mitt som klarsynt.

02.05.2012 kl.18:08

Anonym: Det er en del av livet og man lever og fungerer utmerket i begge "dimensjoner"samtidig.
Å være klarsynt er ikke som du tror - "en fantasiverden",iallefall ikke for meg.Jeg har akseptert evnene mine tidlig i livet,de er der, det kan jeg ikke og vil jeg ikke gjøre noe med,jeg trives med dem og det de tilfører meg (og andre) hver dag.
Jeg har et flott og innholdsrikt liv "ved siden av" Jeg har en jobb jeg trives i fremdeles etter snart 30 år,jeg er mor (enslig forsørger på 33 året),jeg er opptatt av her og nå, mye mer enn en evt. fremtid.
Men jeg forstår din oppfatning av "synske",det tar vel over livet når man har det som eneste levebrød (inntekt).Selv kunne jeg aldri krevd en krone for mine "tjenester",det har også med respekt å gjøre og at jeg vet at der evnene kommer fra finnes det ingenting som heter profitt,kommersialisering,penger osv.Jeg får meg ikke til å kombinere evnene mine med den type ting.
Jeg kan ikke bevise (for deg) at jeg har evner bla.klarsynt,men det er ikke jeg som skal bevise noe heller,det er du som skal bevise at jeg har feil.
Jeg kan kun snakke for meg selv og for meg har evnene mine vært en sann glede,støtte,ressurs,lærer og kilden til at jeg aldri har følt meg aleine om noen ting,gleder som sorger - i hele mitt liv.
Jeg var 8 år,jeg husker dagen,timen,stedet og meg selv som om det var i går - det var da jeg forsto mer og det var da jeg gjorde et bevisst valg om å invitere evnene mine inn i livet istedenfor å prøve å flykte fra dem,siden da,frem til nå og videre er jeg en elev (i livets skole),både i dette livet,tidligere og fremtidige liv - og i det livet som er mellom livene.
Når jeg nå har sagt så mye kan jeg også si at dette livet her (i denne formen og denne dimensjonen) er mitt siste.På mange måter føler jeg meg "ferdig" her,men det betyr ikke at jeg blir borte eller at jeg ikke får flere alternativ med den hensikt at jeg tilegner meg mer visdom.Det er hva det hele handler om - visdom på det åndelige planet.
Jeg for min del føler absolutt ikke at noe bærer galt avsted,tvert i mot alt er som det skal være, nøyaktig slik det var tenkt og helt i rute med planen for mitt liv her.
Nå fikk du meg i gang her,jeg er engasjert,mest i å få andre til å forstå dette.Men jeg innser også at det er nytteløst så lenge man konkurrerer med vitenskapen.
Hilsen synskepeggy.

Inger

03.05.2012 kl.18:08

Slipper å være skeptiker, da mine evner slår til på de mest utenkelige steder, og de synene som dukker opp, slår bestandig til. jeg er glad jeg har slike evner, og jeg missbruker dem ikke på noen som helst måte. Ikke bruker jeg dem på andre en meg selv. jeg følger bestandig de synene eller magefølelsen om man vil. Og det igjen har hjulpet meg i mange situasjoner.

Ha en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

03.05.2012 kl.18:29

Inger: Heisann,IngerJ.
Jeg er som deg,svært glad for mine evner,det har vist seg gjennom hele mitt liv at de er hundre og ti prosent (og mer) til å stole på.Jeg vet ikke hvordan det er å leve uten,men jeg forestiller meg at det må være tomt og trist og ganske så kjedelig.
Jeg har ikke tall på (og vil ikke ha det heller) hvor stor hjelp,støtte og "selskap" jeg har hatt i livet takket være evnene som jeg har vært så heldig å få med meg hit.
Jeg kunne aldri tenke meg å misbruke evnene jeg heller, og jeg håper og tror (vet) at jeg alltid har og alltid vil bruke dem slik det var meningen at jeg skulle.
Det er ikke meningen at oss med evner skal bevise noe som helst,det er uansett nytteløst i denne verden vi lever i, som MÅ ha bevis for absolutt alt for å tro noe som helst.
Rart i grunnen,når jeg tenker etter,de største skeptikerne tror på Gud.......hmmm...
Ha en fin kveld,du også IngerJ :).Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits