Lurt,igjen.

Han er nok langt tøffere enn noen tror,denne karen her,tenkte jeg.Endelig viser han hva han er god for og hvor tøff han kan være om han vil.Han er iallefal ikke en blautfisk som inntrykket har vært av ham før i forskjellige sammenhenger,og det er veldig bra,tenkte jeg.Endelig viser han sitt sanne jeg.

Han skulle GÅ i fortidens fotspor,han skulle være den første norske statsministeren noensinne som besøkte sydpolen etter heltedåden til selveste Roald Amundsen.

Stor var skuffelsen og en skikkelig nedtur var det å se at han blei transportert dit og kom ut av et Herkulesfly...

Ja,ja,får si det sånn,på kjøretøy skal storfolk kjennes !

Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

spintheworld

14.12.2011 kl.10:15

Snakker du om Stoltenberg?

canada goose jakker parka

14.12.2011 kl.10:58

All I can say is ... please write more. My God, I feel like I read an article, do not read the video ... It is so clear. My idea is, why waste your blog article writing skills, you can create a book? Think about it. You see what you do, very good. Word!

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2011 kl.11:39

canada goose jakker parka:Takk så mye.

Jeg tenker på det, å skrive bok,men trives godt på blogg foreløpig.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

15.12.2011 kl.17:46

Hei Synskepeggy!

Ha, ha...ja sjønner at du føler deg lurt hvis du hadde forventet deg at han skulle komme gående på ski... :-)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits