Jeg kan dø i dag !!

Når jeg tenker meg om litt,gjelder denne overskriften egentlig alle !

Visste denne jenta hva som skulle skje ?

Hvordan kan man vite hvem som er i faresonen,det finnes vel ingen måte å beskytte dem på,hvor ille det i verste fall kan gå får man aldri vite før i ettertid.

En tobarnsmor hadde forsøkt å få hjelp i flere måneder.Hun oppsøkte sosialkontoret og var frustrert over at hun ikke fikk hjelp der.Hun hadde fått avslag på sin søknad om matkupponger,ifølge myndighetene hadde hun ikke tilstrekkelig med dokumentasjon vedlagt søknaden for å få hjelp.

Datteren på 12 år oppdaterte facebooksiden sin med ordene,"jeg kan dø i dag." Litt seinere hørte man tre skudd og da politiet stormet bygningen fant man moren død og de to barna kritisk skadd.De blei fraktet til sykehus,men døde av skuddskadene noen dager seinere.

Alt dette,tre døde,deriblant to uskyldige barn,bare på grunn av noen matkupponger ???

Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

spintheworld

14.12.2011 kl.10:20

Helt sykt hvor mentalt skadde mennesker kan være for så lite, men moren trengte definitivt hjelp.

canada goose jakke danmark

14.12.2011 kl.10:31

I really like your article, I have bookmark your site, will check back. Thank you!

mammavictoria

14.12.2011 kl.10:39

så gøy å finne en synsk person her inne, hvordan synsk er du og hva kan du se:-)

SliterMedTankene

14.12.2011 kl.10:39

Ble fasinert av å lese bloggen din.. Så du tok i mot private samtaler og spørsmål og klarsynt rådgivning, er litt intr i dette jeg.. Noen mulighet for kontakt? :)

deveny

14.12.2011 kl.10:44

Eller enda verre, på grunn av noen manglende papirer......

Nei dette er ille når samfunnet ikke greier å gjøre den jobben de er satt til å gjøre. Jeg vet litt om dette selv, så jeg forstår noe av den moren følte når hun nærmet seg kanten......, men forstår ikke at hun gjorde det......klemz Deveny :-)))

Toril

14.12.2011 kl.12:20

Det er jo tydelig at moren hadde store problemer, og her har systemet sviktet fullstendig. Som du skriver i innlegget ditt er det vanskelig å vite hvem som er i faresonen og ikke. Det ble kanskje nok for moren til slutt. Tror nok datteren på 12 år skjønte hvordan moren hadde det. Jeg skjønner ikke hvordan en mor kan gjøre noe slikt i det hele tatt, men en ting er sikkert og det er at systemet rundt moren har sviktet.

Ønsker deg en kjempefin onsdag!:)

Bloggklem fra Toril

Iceman

14.12.2011 kl.16:52

Hei Synskepeggy!

Uff ja leste om det i går.Klart moren må ha vært desperat, men vanskelig å forstå at hun gikk så langt at hun skjøt seg selv og barna sine....Og det gjør det jo enda verre at den stakkars datteren forstod hvor ille det lå an....er enig i at systemet rundt disse har sviktet helt...

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2011 kl.22:40

Toril:Hei igjen,Toril.

Denne moren må ha hatt store problemer lenge,det første man gjør er ikke å ta sitt og sine barns liv.

Ansvaret må ligge på den som utførte handlingen,systemet har sviktet,men skal man fordele skyld må man også inkludere bestemoren.Jenta snakket med bestemoren og uttrykte bekymring,men bestemoren hadde beroliget jenta med at alt kom til å gå bra.Jeg vet ikke jeg,jeg får meg liksom ikke til å legge noe skyld på bestemoren i denne saken her,men det må man om man skal fordele skyld til noen.

Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2011 kl.22:46

Iceman:Hei,Iceman.

Ja,forferdelig er det.

Pussig at jenta skulle skrive akkurat de ordene på facebookstatusen sin og så skjer dette etterpå.Jeg kan ikke la være å undres på om hun (ubevisst) ante noe...

Ha en fin kveld videre.Hilsen synskepeggy.

magjool

20.12.2011 kl.20:38

hei synskepeggy

ja tragiske greier dette,men for oss og forstå hvorfor,er umulig,er så mange triste skjebner,måtte vere en bra fortvilt mor dette.Og samfunnet rundt sviker som vanlig,uffja,blir målløs.

KLEM fra Magjool,ha en fin kveld Peggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.13:25

magjool:Hei igjen,kjære joolmag og God Jul.

Det er tragiske greier,men det jeg blei mest slått av her er at datteren,tidligere på dagen,faktisk hadde skrevet på facebookstatusen sin at hun trodde hun kom til å dø i dag.Det støtter i så fall min teori om at INGEN dør uten å vite om det selv på forhånd..

Mora var i en desperat situasjon,men slikt som dette gjør man uansett ikke.Der det er vilje er det vei sa alltid min kloke mormor og jeg VET at hun har rett.

Jeg kjenner en aleinemor med to gutter i den "dyreste" alder 8 - 11 år.Den familien har det slett ikke godt denne julen.Mye har skjedd hos dem,uforutsette uheldige omstendigheter som ingen kan eller kunne gjøre noe med.Moren jobber i to jobber,men har allikevel ikke så de klarer seg gjennom måneden.Hun bor dyrt og kunne ha flyttet,men har vært på husjakt en stund og alternativet til å eie,nemlig leie er ikke aktuelt.Vanskelig å få leie noe med to gutter som begge har ADHD og like dyrt som å eie,nesten.

Denne julen har denne moren vært hos frelsesarmeen.....

Stor juleklem til deg,joolmag fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits