Ikke for å være pirkete,altså...men.

Jeg syns det blir i meste laget flisespikkeri når skatteetaten vil kreve inn hele 1,2 millioner kroner fra en stakkars utenlandsk kvinne,som har tjent sine penger på prostitusjon og som ikke visste bedre.Eller....man kan jammen begynne å lure om det allikevel har vært kald kalkulering fra kvinnens side når hun nå truer skatteetaten med at om de opprettholder pengekravet vil hun ta hevn ved å anmelde staten for hallikvirksomhet.

Det blir rett og slett for dumt,men det kan bli ganske så interessant å følge en evt.rettsak.Om denne varslede rettsaken skulle bli noe av vil det ikke forskrekke meg det minste om det viser seg at staten trekker det korteste strået her.Som alle kjenner til,er det lettere å få tilgivelse enn tillatelse.Sånn er det bare og kvinnen hevder at hun var i god tro da hun ikke oppga inntektene hun tjente på prostitusjon.Om staten opprettholder pengekravet mot henne er de hallikker,da bestemmelser i straffeloven er satt opp slik at den beskytter dem som er nødt til å prostituere seg slik at de får beholde sine inntekter.Om ikke staten for fremtiden vil bli kalt for halliker gør de lurest i å frafalle hele pengekravet mot den litauiske kvinnen.Som jeg ser det,kan ikke staten vinne en evt.rettsak.

Men det er lov å prøve seg.1,2 millioner kroner er ikke akkurat småpenger heller,så man ser vel gjennom fingrene med litt forskjellig,til og med økenavnet hallik får man tåle,bare man får tak i pengene.Staten har jo flere metoder å bruke for å få inndradd pengene.De kan fks sørge for å holde saken gående i rettsystemet til de er helt sikker på at den litauiske kvinnen har langt større saksomkostninger enn det kravet opprinnelig var på...Da er de iallefall sikret litt inntekter,gjennom advokaters,dommere og andre i aktører i rettsapparatets skattetrekk..

Hilsen synskepeggy.

15 kommentarer

deveny

14.12.2011 kl.10:56

Jeg tenker hva skalgs inntekter må denne kvinnen ha som hore, når hun skal skylde staten 1,2 mill i skatt, og hvordan har de kommet frem til beløpet......

En spennende sak i grunn....klemz Deveny :-)))

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2011 kl.11:02

deveny:Heisann,Deveny.

Kvinnen skal ha tjent 3,3 millioner kroner over en fireårsperiode.

Ikke småpenger,lurer på om jeg skal skifte yrke....mye mer lukrativt det denne kvinnen holder på med enn det jeg arbeider med og lønnen jeg gjør for min innsats dekker såvidt det aller nødvendigste.

Det er en spennende sak,håper den blir fulgt opp i media,jeg skal følge med.

Klem.Hilsen synskepeggy.

Mojita

14.12.2011 kl.11:16

Velger å tro at det ikke er mye lukrativt over det å være hore. Vedkommende (kan ikke kalle dem damer heller) som gjør dette må ha en skrue løs i hodet sitt hvis de liker jobben og trives med den tilstanden. Huff og huff, grøss og grøss sier nå bare jeg - da har man kommet på et lavmål i livet sitt.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2011 kl.11:20

Mojita:Jeg mente ikke selve jobben,jeg mente forskjellen i inntekt.Vi jobber tross alt med det samme,bare på hver vår måte.Service,ta hånd om andre og møte andres behov fremfor egne i den tiden man er på jobb.

Ser man stort på det,er det vel en form for prostitusjon det jeg driver med også..

Hilsen synskepeggy.

Mojita

14.12.2011 kl.11:26

Er ikke helt sikker på ditt yrke jeg da, men sykepleiere er for meg engler på jorden. De gjør en fantastisk jobb, og jeg har ment at det å velge dette yrket er nesten som ett kall på lik linje med å bli prest på en måte.

Lydbåndopptaket som ble nyheter tidligere denne uken var bare helt forferdelig å høre på, slike mennesker finnes overalt, og de må skjermes fra jobber med andre mennesker.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2011 kl.11:31

Mojita:Vel,ja,du har rett.

Men prostituerte er vel engler på jord for dem som trenger dem...

Tror kanskje vi to ikke er helt "på nett" her,kanskje..

Hilsen synskepeggy.

JENS

14.12.2011 kl.12:12

Hvis staten krever skatt på prostitusjon,så tillater de samtidig kjøp og salg av sex.

Toril

14.12.2011 kl.12:14

Du verden. Ikke småpenger det er snakk om her! He, he, he!:) Kanskje jeg også skal skifte yrke? Som du sier blir det for dumt med rettssak. Det blir kjempespennedne å høre om hvordan den rettssaken går.

Ønsker deg en kjempefin onsdag!:)

Bloggklem fra Toril

Hildur

14.12.2011 kl.14:17

Hmm veldig smart av hun dama da! Tipper egentlig hun vinner.. men det er fordi jeg ikke har så masse tro på staten generelt :P

Iceman

14.12.2011 kl.17:00

Hei Synskepeggy :-)

Enig med deg, blir for dumt av staten å gå til rettsak mot denne kvinnen....enda et eksempel på dobbelmoral fra staten.....

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2011 kl.22:29

JENS:Ja,Jens.Du har rett.

Krever staten skatt på inntekt gjort på prostitusjon må det en lovendring til - igjen.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2011 kl.22:31

Toril:Heisann,Toril.

Jeg må få låne ett av dine gode uttrykk,da det passer så godt her : Staten skyter seg selv i foten...

Jeg skal følge med,jeg også.Denne saken kan bli noe spesiell på flere måter..

Ha en fortsatt kjempefin kveld.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2011 kl.22:43

Hildur:Dama er nok smart ja.Hun skjønner at staten ikke får pengene.Hun kan ikke dokumentere inntekt da hun er skjønnslignet,pengene er vel forlengst havnet i utlandet,så her vil staten få et problem selv om staten mot odds skulle vinne saken.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2011 kl.22:54

Iceman:Hei igjen.

Kvinnen truer med å gå til rettsak mot staten om staten opprettholder pengekravet.Hun truer med å anmelde staten for hallikvirksomhet.Når jeg tenker etter har hun jo et godt poeng og Jens, i en kommentar lenger oppe her, er inne på det når han sier at om staten opprettholder pengekravet og skal ha skatt av inntektene må staten samtidig gjøre en lovendring som gjør at kjøp og salg av sex blir lovlig igjen.

Dobbeltmoral til tusen og enda et eksempel på å "drite skikkelig på draget".

Hilsen synskepeggy.

Iceman

15.12.2011 kl.17:55

Hei igjen synskepeggy :-)

Ja, det var selvfølgelig det jeg mente med dobbelmoral fra staten sin side....

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits