Jeg trekker kort !Nå som det nærmer seg et nytt år igjen kan det være spennende å få vite hva kortene kan fortelle.

Hvilken retning det bærer,hva som blir viktig,noen gode råd med på veien i det nye året,kanskje.

Av egen erfaring vet jeg at kortene kan gi et ganske godt bilde av den nærmeste fremtid.

Som en julegave fra meg til alle mine lesere (og det har blitt ganske mange etterhvert) trekker jeg kort for dem som ønsker det.

Jeg trekker et kort fra valgfri kortstokk,jeg leser kun det kortet betyr og ikke hva jeg evt.måtte få av "tilleggsinformasjon" utover det kortet sier.

Må også si at anonyme ikke blir svart her.

Lykke til !!

Hilsen synskepeggy.

71 kommentarer

Du kan trekke et for meg :D

Cathrine

16.12.2011 kl.00:35

Meg også :) :)

Stine L. Blekkan

16.12.2011 kl.07:43

Fin blogg♥ha en fin dag♥kommenterer tilbake

nike free sko

16.12.2011 kl.08:16

I assume that our readers are very lucky to live in a very interesting secret many brilliant professionals fabulous site. I feel very fortunate to find that your entire page, and look forward to a lot of reading here more wonderful moments. Thanks again for many, many things.

Carina

16.12.2011 kl.08:22

Hei jeg vil gjerne ha kort nr 3 fra toppen i den svarte posen?

Riktig god jul til deg:)

Hilsen fast leser av bloggen din

Livet mitt som klarsynt.

16.12.2011 kl.08:50

Veronica:Hei,hei.

Du fikk kortet (tarot) Luftesset :

Du har bevisst planlagt en begynnelse.Du har en klar tankeevne og er du er sterk intellektuelt og mentalt.Du er i forandring,du tenker nytt,er oppfinnsom og original.Du har en ny ide som er godt bearbeidet og du har en utvidet bevissthetsfølelse,du resonerer deg logisk frem til riktig svar og har en dypere forståelse av årsak og virkning.Du analyserer godt og kan se den store sammenhengen.Du har en sterk innsikt og en vitenskaplig forståelse.Du forstår at tankens kraft skaper virkeligheten.Du begynner (eller har begynt) på et prosjekt som vil gå over lang tid.Du ser muligheter og prosjektet vil gi seier.Du forutsier logiske muligheter og bruker dem.

Hilsen synskepeggy.

Veronica

16.12.2011 kl.09:00

Hadde vært kjempe morsomt hvis du kan trekke et for meg også :) !

Livet mitt som klarsynt.

16.12.2011 kl.09:02

Cathrine:Hei,hei.

Du fikk kortet (Tarot) Døden :

Du åpner deg for forvandling og fleksibilitet.Du sitter ikke lenger fast i gamle forhold til emosjonelle prosesser eller gamle adferdsmønster.Du kvitter deg med dårlige vaner og gir slipp på venner du ikke lenger har noe til felles med.Du åpner deg for helt nye måter å tenke på og det kan være like før noe nytt og spennende inntrer i ditt liv.Du blir mer opptatt av åndelige gjøremål - meditasjon.Og frykt ikke for å ta på deg mer ansvar enn du er vandt med.Du kan føle deg presset til en forandring grunnet sykdom,men du blir mer effektiv og du aksepterer at alt vil få en slutt før eller seinere.Nye omstendigheter vil gi større mulighet for åndelig vekst.

Hilsen synskepeggy.

Toril

16.12.2011 kl.09:11

Hei og god morgen Synskepeggy! Du kan trekke et englekort til meg. Samme hvilket. De du har trukket derfra tidligere har stemt på en prikk!:) Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei riktig god og fin helg!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

16.12.2011 kl.09:20

Carina:Heisann.

Kort nr 3 fra toppen i den svarte posen er (tarot) Dommen :

Du må ta en beslutning,den har vært utsatt lenge,men du vet at du må ta den.Du vil "oppdage" deg selv på nytt.Du vil lytte mer til din indre stemme og du vil bedre ta i mot konstruktiv kritikk.Du vil akseptere deg selv slik du er og blir flinkere til ikke å fordømme andre og deg selv.Du føler ofte skyldfølelse når du opplever at splittelse og indre motsetninger ikke har en felles hensikt.Du har en sterk ansvarsfølelse og har (litt for) lett for å tilgi andre fremfor deg selv.Du vil få en ny mulighet som du må slå raskt til på og det krever samarbeid med andre.Du angrer på noe i fortiden som du føler at du ikke klarte å gjøre riktig,du får en mulighet til å gjøre det godt igjen og du får en mulighet til å vise andre at man lever som man lærer.Du føler at du er på vei inn i en tid hvor du blir satt på prøve,men ikke føl at du "er nødt til" å bestå denne prøven.Engler og hjelpere er med deg og prøver å fortelle deg noe viktig.

Riktig god jul til deg også.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.12.2011 kl.09:40

Veronica:Hei,hei.

Kortet du fikk (tarot) er Ild-Knekten :

Du er en person det er vanskelig å forutsi handlingene til.Du er svært impulsiv og du bruker mye tid og energi på å utvikle dine talenter og evner.Du har en blanding av klare og uklare mål i livet,du er entusiastisk og du liker å ta risker og å sette deg selv på prøve.Du tar raske beslutninger og du er opptatt av å være et handlingsmenneske.Du har lett for å være sjalu og du føler deg bundet til gjenstander og personer.Du kan ha vanskelig for å styre ditt temperament og du kan noen ganger virke kontrollerende og manipulerende på dine omgivelser.Du liker å reise og har ofte tenkt på å flytte på deg.Du har en god evne til å tilpasse deg nye omgivelser.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.12.2011 kl.09:53

Toril:Hei,hei og God morgen til deg og.

Jeg trakk englekort til deg og det er fra Engelen Maya :

Opplæring,studier og utdannelse vil fremme din livsmisjon og personlige vekst på dette tidspunktet.Engelen Maya vil veilede deg og hjelpe deg med denne prosessen.

Det blir anbefalt på det sterkeste at du fortsetter din utdannelse fordi den kunnskap og erfaring du får av dette vil akslerere modningen av din livsmisjon.Du er kanskje bekymret for om du har midler til å fortsette denne opplæringen,men du blir forsikret om at du vil bli gitt alt du trenger på veien.Denne utdannelsesprosessen vil gi deg stor uttelling.Den vil berike din forståelse av din spirituelle kraft,og øke din bevissthet og motivasjon mot din livsoppgave.Engelen Maya vil veilede deg til lærere,skoler,bøker,stipender,timeplaner og alle de andre ressursene som står til rådighet for deg.

Bloggklem til deg ! Hilsen synskepeggy.

Anja

16.12.2011 kl.10:11

Trekk gjerne ett for meg, håper det kommer litt bedre økonomi fremover. Hehe :)

Mette

16.12.2011 kl.14:11

Jeg er åpen og fint hvis du trekker et kort for meg

ufo

16.12.2011 kl.17:42

Kan du trekke et kort for meg også?

ha en fin kveld:)

Toril

16.12.2011 kl.19:31

Tusen takk Synskpeggy! Det kortet stemte på en prikk!:) Til høsten er det bestemt at jeg gjennom musikkskolen hvor jeg jobber skal ta PLU (program for lærerutdanning) med musikk som fordypning på NTNU slik at jeg kan få fast jobb etterpå!:) Helt utrolig!

Ønsker deg en kjempefin fredags kveld!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

16.12.2011 kl.21:09

Toril:Hei igjen,Toril.

SÅ BRA !!

Jeg tenkte på å skrive ett lite tillegg til kortet (bare til deg),det kom opp en hel del ting for deg,men bestemte meg for å la være,tenkte det ville bli for privat.

Det jeg kan si er at alt vil som du har tenkt deg det, pluss masse masse mer....Du skal i hovedsak i fremtiden jobbe med barn og ungdom,du,noe du brenner for.Musikk,ja,men gjennom musikk vil du også "jobbe" mer som en "terapaut" og du vil storkose deg...

Ha en kjempefin fredagskveld,du også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.12.2011 kl.21:28

ufo:Hei,ufo.

Kortet jeg trakk til deg (tarot) er Vann-Knekten :

Du er en person som har store idealer om kjærlighet og du ser det som et mål å mestre mellommenneskelige forhold.Du liker å utveksle følelser med andre og syns det er vanskelig å leve i øyeblikket.Du er ekshibisjonistisk av natur og liker å vise frem dine drømmer og visjoner til andre.Du jobber hardt for at dine drømmer skal bli virkelige.Du elsker å være i en kreativ prosess (gjerne åndelig) og du er flink til å få frem det beste i andre.Du har gode samarbeidsevner og du er diplomatisk anlagt og derfor må du være oppmerksom på å sette grenser for deg selv og andre.Du har et velutviklet intuitivt intellekt og du er ofte selvransakende.Du kan til tider være plaget med skyldfølelse,da du syns at det er vanskelig å leve opp til andres forventninger.

ha en fin kveld du også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.12.2011 kl.21:44

Mette:Heisann,Mette.

Kortet jeg trakk til deg (tarot) er Fire Beger :

Du er bevisst på hva som skjer rundt deg og du har en god evne til å få andre til å føle seg vel.Du får en positiv overraskelse som ikke var forventet og det får deg til å kjenne deg glad.Du får gjort mye med lite anstrengelse og du vet hvorfor du har det godt med deg selv.Det er en viss fare for at du kan stagnere emosjonelt i perioder,derfor er det viktig at du ikke binder deg emosjonelt til vonde følelser (fra fortiden).Vær avventende og grip muligheten (for emosjonell og åndelig vekst) som kommer.Gjør bruk av dine egne kreative krefter og vær bevisst den gode kraften du har slik at du lettere kan tåle motgang i fremtiden.Ha ro i forhold til at "det som skjer det skjer", da kan du handle intuitivt ut fra følelsen du har.Du er mest åndelig kreativ i de periodene det går bra i livet og du trenger å minne deg selv på nettopp det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.12.2011 kl.21:57

Anja:Kortet jeg trakk for deg (tarot) er Tre Sverd :

Du har en sterk følelse av svik eller sorg som vil lede deg til en viktig forståelse.Du føler en blokkering av dine kreative evner,føler at du "ikke kommer noen vei".Du føler deg såret,mulig at du går gjennom en krise og du føler deg isolert.Alt dette er smerte og lidelse du selv må ta ansvar for.Sjalusi,et vanskelig trekantforhold og melankoli gjør at du sitter fast i et blokkert tankemønster.Du føler skuffelse og du har vanskelig for å få oversikt over alle deler i din personlighet og følelsesliv.Du har vanskelig for å akseptere den du er og klarer ikke ta beslutninger.

Hilsen synskepeggy.

Maria

17.12.2011 kl.02:15

Kan du trekke ett kort fra engle posen eller den grønne posen til meg ? :=)

Mette

17.12.2011 kl.03:45

Skremmende sant dette her...meg i et nøtteskall

Toril

17.12.2011 kl.11:41

Kjempespennedne at du sier dette!:) Vet du Synskepeggy at dette med musikkterapeut har jeg tenkt masse på siden jeg har 2.avd. spes.ped, og musikkskolen hvor jeg er fast tilkallingsvikar har elever som er fysisk utviklingshemmed som får tilbud på lik linje som funskjonsfriske elever!:) Dette synes jeg er kjempespennedne å jobbe med når jeg er vikar for denne gruppa!:)

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en riktig god og fin helg!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

17.12.2011 kl.17:37

Mette:Hei,hei,Mette.

SÅ BRA ! Det var jo ett godt kort du fikk.

Jeg har "jobbet" litt med kortene i høst.Det har lært meg å ha stor respekt for dem.Jeg har en tarotkortstokk som på en eller annen måte har blitt "min ynglingskortstokk".Når jeg bruker den,er den meget presis.

Noen ganger får jeg lyst til å spørre,som en viss annen,"vil du vite alt",men her på blogg må jeg stole på at den som spør er forberedt og vil vite svaret.Det blir jo helt anderledes å trekke kort på blogg,enn å sitte ansikt til ansikt med den man skal "spå".

Ha en fin lørdagskveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.12.2011 kl.17:40

Toril:Hei igjen,Toril.

Jeg tror jeg vil svare at jeg vet det du skriver.Det kom opp masse på deg,alt positivt.Du kommer til å bli en god venn og støtte for veldig mange - og du vil like det svært godt.Du har et stort ønske om å gjøre en forskjell og det vil du komme til å gjøre.

Ønsker deg også en kjempefin lørdag.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.12.2011 kl.17:46

Maria:Jeg vil selvsagt trekke kort til deg,men vil du være konkret,hvilken kortstokk.Må vite dette,da jeg ønsker å få mest mulig korrekt informasjon til deg gjennom kortene.Da må du vite selv og velge selv hvilken kortstokk du ønsker kort fra.

Hilsen synskepeggy.

sisabella

17.12.2011 kl.19:06

Hei, hei Synskepeggy!

Kan du trekke et kort til meg og?

det sjette kortet i den grønne posen?

Mette

17.12.2011 kl.19:13

At det blir annerledes skjønner jeg godt....men her traff du blink og en gang kanskje jeg forteller her på bloggen mere om mitt liv, det har ikke vært lett de siste årene...men jeg har et instinkt og en vranghet som gjør at jeg ikke lar meg knekke.

Ha fortsatt en flott lørdagskveld

silje - just another dream

17.12.2011 kl.19:15

kan gjerne trekke et kort til meg.. :)

Livet mitt som klarsynt.

17.12.2011 kl.19:59

sisabella:Hei,selvfølgelig skal jeg trekke kort til deg.Takk for at du er så klar på hvilken kortstokk og hvilket kort du vil ha.

Kortet du ville ha,det sjette kortet (tarot) i den grønne posen er Ti Mynter :

Du er en god forsørger av omsorg og materiell velvære og du forvalter økonomi på en god og ansvarlig måte.Mulig at du tenker på å kjøpe (hjelpe til økonomisk)hus eller leilighet til et familiemedlem,det står sentralt nå og du vil motta en (større) pengesum enten som arv eller belønning for godt utført arbeid.Pengesummen vil gi deg mulighet til å bidra slik du ønsker (huskjøp).Du kjenner på at en stor indre rikdom begynner å manifestere seg og gir deg nødvendig ro på det ytre planet.Du kjenner en stor respekt for dine omgivelser og du har lett for å følge tradisjonelle veier,du er i harmoni med sosiale normer og du har et sterkt behov for å bli akseptert for den du er.Du får en mulighet for å realisere noe du brenner sterkt for.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.12.2011 kl.20:15

Silje:Kortet jeg trakk til deg (tarot) er Magikeren :

Du har en stor tillit til mennesket.Du er intelligent og årvåken og du har en stor skaperkraft.Du er en "tusenkunstner" i å beherske ordet,analysere og være praktisk anlagt.Du har sterke intensjoner og du har en god balanse mellom hodet og hjertet.Du liker makten i det å ta initiativet til å mestre vanskelige oppgaver.Du føler deg dratt mot naturens krefter og det okkulte.Du er nysgjerrig på selve det å Vite.Det ser ut som om du forbereder deg til en slags innvielse av noe slag.Noen ganger kan du ha en tendens til å være (over)kritisk og skeptisk.

Hilsen synskepeggy.

silje - just another dream

17.12.2011 kl.20:23

noe av det du sier der er sant, faktisk..

sisabella

17.12.2011 kl.22:55

Hei Synskepeggy!

Dette hørtes veldig spennende ut.....og dette med indre rikdom som begynner og manifestere seg og gir meg en nødvendig ro på det ytre planet føler jeg at jeg står midt oppi akkurat nå for tiden....så her traff du full "blink" Synskepeggy :-)

Maria

18.12.2011 kl.03:13

Kort nummer 4 i den grønne posen :)

magjool

19.12.2011 kl.00:00

Hei Hei SP.

skal eg prøve igjen ,det var jo helt ufattelig hvor du treffte på Toril,supert,

Eg tar ett fra engle posen og nr 8 fra den grønne,men gruer meg til svaret,eg er i hvilemodus for tiden,Klem til deg Peggy og ha en flott uke.

magjool

19.12.2011 kl.00:03

HEI igjenn ,bare fortell alt til meg her,fekk så dårlige vibber angående meg sjøl ,fekk heilt vondt i magen,hva skjer eller skal skje?

ugg sko

19.12.2011 kl.10:17

I bought a pair UGG online last sunday. I got the shoes today.They seems very nice and good quality! I think it is authentic.But they are so cheap.Who can identify for me.

please click my name.

Livet mitt som klarsynt.

19.12.2011 kl.17:10

Maria:Hei,hei.Beklager at det tok så lang tid,har vært syk noen dager,men er på plass igjen nå.

Kort nr 4 fra den grønne posen (tarot) er Ti Staver :

Du føler en stor ansvarsbyrde og du trenger å bli klar over hva som er ditt ansvar og hva som er andres.Du har suksess,men prisen å betale for suksess er ofte mer ansvar og mer arbeid.Du søker etter mer samarbeid med andre og du sliter med ett problem som kan bli en alvorlig belastning.Du har satt deg ett viktig mål og for å nå det må du reagere på muligheter som kommer og som du seinere kan dra stor nytte av.Du må passe på at du ikke blir for bundet av gamle oppfatninger om deg selv og gamle måter å handle på.Det kan bli destruktivt om du påtar arbeidsoppgaver som du ikke er i stand til å takle på en forsvarlig måte.Du føler at du er i ferd med å komme tilbake til utgangspunktet,men du har en stor evne til å starte på nytt tiltross for at du har ervervet deg mye i livet.Du er en god motivator for mennesker rundt deg,men du må bli en god motivator for deg selv også.

Hilsen synskepeggy.

Morten

19.12.2011 kl.17:23

Hei, Trekk ett kort fra en hyggelig bunke er du grei:)

Livet mitt som klarsynt.

19.12.2011 kl.17:55

magjool:Heisann,magjool.

Rart det du sier om hvilemodus,for kortet du fikk (Englekortet) er fra Engelen Teresa :

Du trenger en pause.Du har lenge hatt det travelt med å ivareta andres behov,men nå er det på tide å stoppe opp og ta vare på deg selv.Du har arbeidet hardt og er trøtt,men allikevel presser du deg til å gjøre mer.Engelen Teresa er her nå for å bestemt,men kjærlig ta din hånd og be deg stoppe.Slutt å arbeide ett øyeblikk og gi deg selv et pusterom.Du har sannelig fortjent det og du vil bli mer effektiv og produktiv etter denne hvilen.Du gir så mye av deg selv til andre at i tider som dette kommer du ut av balanse.Ditt indre lengter etter kjærlig omsorg og ingen kan gi deg denne kjærlige omsorgen utenom deg selv og Englene.Du blir forsikret av Engelen Teresa at dine forpliktelser vil bli møtt og du vil få ny energi og nye ideer i denne pausen.Du vil også få hjelp til å delegere ditt arbeid.

Så var det kort nr 8 fra den grønne posen (tarot) som er VannDronningen :

Du er en person som innehar stor emosjonell styrke.Du gir direkte tilbakemeldinger til omgivelsene dine i situasjoner der det er snakk om å være ærlig overfor følelser.Du er flink til å utnytte gode muligheter til beste for deg selv og andre.Du holder fokus på det som er viktig å være bevisst på og du er kreativ problemløser.Du er flink til å opprettholde gode vennskapsrelasjoner.Du kan være krevende i et forhold,men har også utrolig mye å gi.Du får mye respekt og anerkjennelse hos andre og er bevisst på å være sann mot deg selv og du misliker sterkt når du eller andre blir utnyttet.Du har din egen stil og du er særegen på mange måter.Du kan noen ganger overraske omgivelsene ved å ikke leve opp til forventninger.Du kan være plaget av en dyp skyldfølelse som det er vanskelig å få tak i og du kan være plaget med voldsomme humørsvingninger om du undertrykker følelser.Du er svært hengiven og trenger å motta hengivenhet.

Dette var gode kort,magjool.Ha en flott uke du også.Mange klemmer til deg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.12.2011 kl.18:15

Morten:Da må jeg ta den kortstokken jeg liker best å bruke.

Kortet du fikk (tarot) er Keiseren :

Du har en sterk vilje,du er ambisiøs og liker å være "konge i eget rike".Det kan se ut som om du "får alt opp i hendene",men du har en sterk vilje og holder et stort fokus på det du ønsker å oppnå.Du opparbeider deg materiell rikdom og du har et velutviklet konkurranseinstinkt.Du kan være svært utholdende,tålmodig og har en sterk vilje til å "overleve".Du har en sterk posisjon i det sosiale liv og lekser som er lært fra far eller annen autoritetsfigur gir deg nødvendig styrke til å sette dine egne visjoner ut i livet.Du har en sterkt utviklet karakter og du har god oversikt.Du kan virke arrogant og egoistisk på dine omgivelser.

Hilsen synskepeggy.

Morten

19.12.2011 kl.18:37

Har jeg åndelig karakter?, hilsen keiseren(morten)

Livet mitt som klarsynt.

19.12.2011 kl.18:59

Morten:Jeg er ikke sikker på hva du mener med åndelig karakter.

Men jeg vil tro at for å "balansere" egenskapene som kommer frem i kortet har du nok det.

Hilsen synskepeggy.

Allis

19.12.2011 kl.19:11

Heisan;-)))) Så morro dette er;-) Kan du trekke et tarot kort på meg og;)

Ha en flott kveld videre

Livet mitt som klarsynt.

19.12.2011 kl.19:45

Allis:Heisann,Allis.

Kortet du fikk (tarot) er Tre Mynter :

Du føler en glede over at ditt arbeide er en positiv plikt som du får mye igjen for.Du er utholdende og skaper ditt eget liv.Du er åpen og ydmyk i forhold til andre og hvordan gjøre ditt arbeid bedre.Du har stor tillit til de råd du får og er nå i ferd med å skape noe som kan bli stort i fremtiden.Du får bruk for dine kreative egenskaper til å skape substans til gode ideer som vil bli dannet i en gruppe som samarbeider om felles mål.Du er bevisst på at de handlinger du utfører er i pakt med naturen.Du jobber med en plan som gir gode retningslinjer for hvordan en gruppe arbeider sammen og du vil bringe kjærlighet inn i alle handlinger,noe som definitivt vil lønne seg.

Ha en flott kveld videre du også,Allis.Hilsen synskepeggy.

Allis

19.12.2011 kl.20:40

Takk og takk;-))))) Spennende og lese;-)) Noe av det du skriver kjenner eg igjen;-))

Fortsatt fin kveld videre;-))

Morten

19.12.2011 kl.22:49

veldig spennende å få disse korta trekt gitt, det bekrefter så mye for meg:) Takk Synskepeggy:=)

magjool

20.12.2011 kl.01:44

Kjære Peggy,tusen takk for svar,og det var gode ord eg fekk,skal ta til meg dette,og lytte til mitt indre ,ja eg er sliten,fryktelig sliten,og det er ikke MEG,og vere sånn eg er no .Men skal høre på engelen,også tar eg meg lov til og vere sånn ei stund.Ja det stemte alt dette.Tusen takk.Så får du ha ein riktig fin uke .Og pass godt på deg sjøl,du også.Mange Klemmer fra Magjool.

Cathrine

20.12.2011 kl.07:35

Spennende :) Har tatt vare på det du har skrevet:):)

Maria

23.12.2011 kl.00:15

Tusen takk for svar :)

Det var faktisk endel som stemte,,

Ønsker deg og dine en riktig God Jul :-)

Maria

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.12:43

Maria:Hei,hei,Maria.

Jeg har brukt kort (for å lære meg mer om dem) en stund nå.De forteller mye og det er klart at her på blogg kan man kun tolke kortet (bokstavelig) og ikke alt som kommer i tillegg som man ville ha informert om når man snakker med vedkommende man trekker kort for.Så med de begrensningene som naturlig nok må gjelde her på blogg er jeg meget fornøyd med resultatet av "spåingen".Og jeg kommer til å gjøre det samme igjen her på blogg fra tid til annen,det er jo moro og spennende,både for meg som trekker kortene og for dem som jeg trekker kort for.

Jeg ønsker deg og dine en God Jul.

Juleklem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.12:54

Morten:Så bra !

Kortene bruker å gi noen og enhver noen skikkelige aha-opplevelser.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.13:37

magjool:Hei igjen magjool.

Ja,dette som kortene sier til deg syns jeg du skal ta til deg.Steng alt og alle ute for en (god) stund og hvil deg skikkelig godt,det har du fortjent.

Vær sikker på en ting,verden går videre og det er intet nytt under solen når du kommer styrket tilbake etter din velfortjente hvilepause.

Mange klemmer til deg fra synskepeggy.

Morten

25.12.2011 kl.23:07

Ja det er helt aha for å si det sånn:=)

TheaSørensen

27.12.2011 kl.09:27

Kan du trekke for meg? :)

TheaSørensen

27.12.2011 kl.09:55

Glemte å skrive hvilken kortstokk jeg ville velge, jeg kunne tenkt meg til englekortene :)

morten

28.12.2011 kl.20:58

Eh.. peggy? Morten(her)(keiseren) hadde du gidde og trekt et kort til for meg. Er litt paa lureren paa noe serru...!

Nina

29.12.2011 kl.00:50

Heihei, jeg tumlet helt tilfeldig innom bloggen din i dag, men har sittet og lest og lest lenge nå. Stor koser meg! Jeg vil gjerne få trekt ett kort, men jeg kan også være interessert i litt klarsynt rådgivning. Kunne du kontaktet meg på mail? (jeg regner med at min mailadresse er synlig for deg?) Jeg fant nemlig ikke din her inne.. Håper på svar

Romjuls klem fra meg :)

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.19:43

TheaSørensen:Kortet du fikk er fra Engelen Zanna :

Du er beskyttet mot all form for fare og skade.Du kan slappe av og føle deg trygg i dine omgivelser.Uansett hva som har skjedd i fortiden,er din nåtid og fremtid trygg.Du får hjelp fra Engelen Zanna til å helbrede tidligere uro og traumatiske opplevelser og du får hjelp til å helbrede ditt hjerte fra bekymring og frykt.Du må gi slipp på selvsaboterende tanker og adferd og du vil da glede deg over en fornyet følelse av trygghet og sinnsro.Ingen lavere (dårlige) energier vil kunne slippe inn til deg mer og all undertrykt frykt og all uttrykk for frykt vil bli sendt tilbake dit den kom fra,tilbake til illusjonens verden.Du skal slappe av,nyte lykke og øyeblikket.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.19:57

Nina:Kortet du fikk (tarot) er Verden :

Dette kan like godt bety en begynnelse som en slutt.Du har en følelse av å komme hjem,som om ringen er sluttet.Du er svært sympatisk og du "danser" deg gjennom medgang som motgang,du liker alle former for utfordringer og du løser dem alle med letthet.Du har en sterk følelse av ditt indre potensiale og du vet hvordan du skal realisere det.Du har behov for å dyrke dine åndelige interesser,men samtidig har du en sterk jordkontakt.Du er glad i deg selv slik du er,og du er opptatt av å ta vare på kroppen såvel som sinnet ditt.Du har en evne til å være på rett sted til rett tid.Du har god menneskekunnskap og du søker ofte indre sannheter om ytre hendelser.Du lever i nuet og du er frittalende,du kaller en spade for en spade.Du tar ting som de kommer og du evner å tenke enkelt i forhold til komplekse utfordringer.Du har et harmonisk forhold til tid og du er din egen lykkes smed.

Romjulsklem til deg også.Hilsen synskepeggy.

Thea Sørensen

29.12.2011 kl.23:12

Tusen takk for svar. Blir sjokkert over hvor godt det stemmer, ble veldig glad innvendig av de positive ordene :)

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.23:15

Thea Sørensen:Så bra.Det var et godt kort du fikk og det er alltid hyggelig å trekke når man får et så godt kort.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.23:58

morten:Jeg trakk et kort til deg fra den kortstokken jeg liker best å bruke og som er den mest treffsikre,sikkert fordi at jeg liker så godt å bruke den.Om du vil ha kort trukket fra annen kortstokk må du gi beskjed om det.

Kortet du fikk (tarot) er Tre Staver :

Du planlegger å sette dine ideer ut i livet og i bevegelse og du har lagt et godt grunnlag for hva du ønsker å realisere.Du har stor integritet og selvdisiplin nok til å holde den kursen du har bestemt deg for å ta og som du selv har staket ut.Du er inne i en persolighetsutvikling og du er konsekvent i forhold til inspirasjon og ideer (du muligens har mottatt fra andre).Du får styrket din identitet og selvrespekt.Du har stor evne til å se muligheter og du har også stor evne til å "være føre var".Du overlater ikke mye til tilfeldigheter,selv om det kan se ut som om det er tilfeldigheter som har fått deg dit du er.Du vil planlegge fremtid,men du føler en usikkerhet knyttet til person eller personer.Du kjenner din egen styrke og du kjenner din egen svakhet.Du tiltrekker deg gunstige (på sikt) muligheter og samarbeid vil gi fremtidig utbytte.Det kan virke som om du liker å være "en ensom ulv" i forhold til forretninger og arbeidsliv,men det kan også virke som om du må be om hjelp/assistanse utenfra for å realisere noe du planlegger.

Dette var vel et spennende kort !

Hilsen synskepeggy.

Morten

01.01.2012 kl.21:42

Dette var et spennende kort ja:) Takk:=)

Anne

03.01.2012 kl.15:51

Hei!

Kjempefin blogg!

Du kan gjerne få trekke et kort for meg også :)

Synes det du driver med er utrolig spennende, og har også med dette et privat spørsmål jeg også godt kunne tenkt meg å spurt deg om, om det hadde vært mulig :)

Ha fortsatt en fin dag! :-)

Carina

04.01.2012 kl.12:57

Hei :)

Har prøvd og få kontakt med deg før, men vil du være kjempe snill og trekke et kort for meg også ?

Og kanskje gå inn på min blogg og se om du får opp noe der, leser bloggen din hele tia ! fantastisk flott blogg :)

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2012 kl.14:54

Anne:Takk så mye !! Jeg trekker et kort til deg.

Kortet du fikk (tarot) er Seks Staver :

Du har hatt en stor personlig vekst det siste året,du får en fornyet spirituell og personlig opplevelse av hvem du er.Du vinner over ditt eget ego og du avanserer og ekspanderer på grunnlag av din utvikling og av ditt tidligere godt utførte arbeid.Du er en god leder og du har et vinnende vesen.Du seirer i vanskelige situasjoner og nå som du har kommet et godt stykke videre lar du deg i større grad enn før lede av din samvittighet og ditt høyere selv.Du har gode evner til å overtale andre der hensikten er riktig for mange.Du kvitter deg med tvil og får en sterkere tro på deg selv og dine evner og egenskaper.Du er en optimist i alle situasjoner og gode nyheter er på vei til deg.

Ha en fin dag,du også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2012 kl.15:07

Carina:Takk for det,fint at du liker bloggen min.

Kortet du fikk (tarot) er Ni Mynter :

Du får flere gode muligheter til å tjene mye penger og du kan ta deg råd til litt luksus.Du har stor selvtillit i forhold til din evne til å tjene penger,man kan si at du kjenner prisen på deg selv.Du må bli mer bevisst på at det alltid kommer mer penger inn enn det som går ut og du vil motta penger fra uventet hold.Du må være bevisst på hva som betyr noe i livet og du må forstå at det ikke alltid er penger.Du opplever at du er heldig i noe du har satset penger på eller lagt ned mye arbeid på.Du vil være din egen herre og liker best å jobbe aleine.Du vil høste fra det du tidligere har sådd og du opplever en glede ved å ha tatt riktige valg tidligere.Arv eller pengegave vil gi deg det fundamentet du trenger for å bygge deg opp en trygg fremtidig økonomi for videre utvikling.

Hilsen synskepeggy.

Anne

04.01.2012 kl.21:03

Takk! For et utrolig spennende kort du trakk for meg! :) kjenner meg litt igjen i disse beskrivelsene :D

Morten

20.04.2012 kl.15:04

Gidder du trekke et kort for meg fra en av bunkene? Hilsen Morten

Livet mitt som klarsynt.

21.04.2012 kl.20:28

Morten: Hei,hei,selvfølgelig skal jeg trekke et kort til deg.
Og kortet (tarot) er Dommen :
Du har en beslutning å ta og du vet at du må ta den.Du er inne i en forandring og du oppdager deg selv og andre på nytt.Du begynner å høre mer på din egen indre stemme og du lærer deg å ta i mot konstruktiv kritikk.Du aksepterer deg selv som du er og du er forsiktig med å fordømme andre så vel som deg selv.Du ivaretar din integritet på en god og riktig måte og din integritet er svært viktig for deg.Du bærer på en skyldfølelse som det er på tide å gi slipp på.Du får en ny mulighet som du må slå raskt til på og du vil samarbeide med andre for å komme videre i egen vekst og utvikling.Ha større tillit til andre.Du angrer på noe fra fortiden som du føler at du ikke klarte å gjøre riktig.Det er noe du føler,men nå må du føle at du tilgir deg selv.Du får gjøre det godt igjen.Du vil vise verden at du lever som du lærer.Du har problemer med å ha tillit til andre og derfor vil du utforske underliggende motiver, dine egne og andres, selv der det ikke er noen.Du er i en tid i livet hvor du føler at du blir satt på prøve og du føler at du er "nødt" til å bestå denne prøven.
Hilsen synskepeggy

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits