Lurer du på hvor det blei av meg ?

Ja,jeg blei jo plutselig borte fra blogg.Det er ikke likt meg å bare forsvinne sånn,men denne gangen hadde selv ikke jeg noe valg.Det siste jeg har tenkt på i noen dager nå,er blogg og blogging.

Jeg har brukt den siste uken på alle slags kjerringråd og apotekerråd i forsøk på å bli frisk til jul.Iallefall frisk nok til å lage til jul og feire jul sammen med min lille familie.

Sist søndag blei jeg helt plutselig så syk som jeg ikke kan huske å ha vært på flere år.Blei bare verre og verre og brukte store deler av sist uke til å veksle mellom å gå med hodet under armen,ligge i sengen og tusenvis av toilettbesøk.Orket ingenting.Onsdag begynte jeg å bli utålmodig i tillegg,nå måtte jeg vel bli frisk snart og begynte selvsagt å bekymre meg for hvordan jeg skulle klare å avvikle juletradisjonene våre.

Men,det skulle vise seg - som alltid - at det ikke var noe å bekymre seg for.I går morges våknet jeg og følte meg som et nytt menneske - og et godt tegn,jeg var sulten.Så flere ting som var blitt kraftig utsatt måtte gjøres.Føler meg nå helt i rute med alt, uten noe stress.

I dag,tradisjonen tro,kommer min far med juletre som han har hugget selv,må på loftet å finne frem juletrefot og pynt så treet blir pyntet seinere i kveld.Må legge pinnekjøttet i vann.Må forberede en større kvelds der vi tjuvsmaker på alt det gode julepålegget.Må vaske litt her og der og forhåpentligvis også få tid til en liten tur til gravene til våre nære og kjære som ikke lenger er her.

Ha en fin lillejulaften,alle sammen.

Hilsen synskepeggy.

 

 

15 kommentarer

Fride og Cecilie

23.12.2011 kl.11:54

god jul! :-)

Marianne B.

23.12.2011 kl.11:58

Godt du kom deg på bena til jul=) Ønsker deg en riktig god og deilig jul=) Klem

ttil

23.12.2011 kl.12:15

God jul (:

sofilie

23.12.2011 kl.12:55

Takk det samme! Fint at du ble frisk!

ufo

23.12.2011 kl.15:40

Det er bra du ble frisk igjen. Jeg håper du får en fin jul:)

Allis

23.12.2011 kl.16:06

Heiii;-)))))

Godt at du er på beina igjen. Så koselig det må være og få nyhøgd juletre inn dørane, sprekt gjort av din far;-)

Ha riktig god jul du og dine;-))

Mette

23.12.2011 kl.19:30

Så koselig å se livstegn fra deg igjen...tenkte faktisk på deg i går....kos deg i kveld

Toril

23.12.2011 kl.19:46

Kjempegodt å høre at du er frisk igjen!:) Jeg har savna deg fra bloggen! Ønsker deg og dine en riktig god og fredfull julefeiring!:)

Juleklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.11:56

Toril:Takk så mye,Toril.

Det har vært en fæl uke,ingen tvil om det,men nå er jeg klar igjen,både til blogging og julefeiring.

Ønsker deg og dine en riktig God Jul.

Juleklem til deg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.11:59

Mette:Takk så mye,Mette.

Det er så godt å høre at noen tenker på meg - og venter på livstegn fra meg - som helt garantert før eller seinere kommer.Du vet,den som venter på noe godt....

Du og dine må ha en riktig God Jul.

Juleklem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.12:16

ufo:Takk så mye,ufo.

Og riktig God Jul til deg og dine.

Juleklem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.12:24

Allis:Heisann.

Ja,nå er jeg hundreogti pst.i orden igjen,men det har vært en fæl uke,det må jeg si.Heldigvis så varer ikke slike aggressive plutselige sykdommer så lenge.

Min far er en spreking,han er ikke så gammel og han er opptatt av å holde liv i familietradisjonene.Etter at min mor døde helt plutselig for ca to år siden har familietradisjonene blitt mye viktigere for alle i familien,vi har en flott arv å ta vare på og vi ønsker at våre barn og deres barn skal få lære det samme som mine tre søsken og jeg selv har lært.Dessuten er vi alle meget klar over våre røtter og det skal videre generasjoner i vår familie være også.

Min far er en spreking,men jeg merket meg i år at han ikke var fullt så lett på foten når juletreet skulle hugges som han har vært før om årene.

Stor juleklem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.12:31

Fride og Cecilie:

Riktig God Jul til deg også.

Juleklem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.12:33

sofilie:Takk,takk,er helt frisk nå !

Kan ikke tro at jeg var så syk som jeg var,selv om det bare er noen dager siden.

Juleklem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.12:36

Marianne B.:Takk så mye,Marianne B.

Ja,var en stund redd for at jeg ville bli liggende i julen,men når jeg først begynte å komme meg blei jeg like fort frisk som jeg blei syk.

Nå gleder jeg meg til pinnekjøtt i kveld,for noen par dager siden orket jeg ikke tanken på pinnekjøtt engang.

Ønsker deg og dine en Riktig God Jul også.

Stor juleklem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits