Min julegave i år til min kjære umistelige sønn !

Nå som julen står for døren tenker man på sine kjære og nære som ikke lenger er blant oss.Det eneste man kan gi dem er litt julestemning rundt bildet på hedersplassen i stua,litt ekstra julestemning på graven og ellers prøve å finne noe som fra hjertet bare er til dem.

I år blei det denne sangen fra meg til min kjære umistelige sønn og min kjære umistelige mor.Jeg minnes dem ikke med tristhet og sorg,men jeg minnes dem i glede over årene vi fikk sammen og det vi lærte av hverandre.Jeg er RIK i hjertet som har vært så heldig å ha fått lære dem å kjenne og livserfaringene de har vist meg.

I dag tenker jeg på da min mor og jeg påtok oss oppgaven med å fliselegge hele badet mitt.Med et strålende resultat - mente vi.Og jeg tenker på min sønn,den siste kvelden jeg var sammen med ham.Gode minner og det er bare helt umulig for meg  å kalle dem triste.


 

Hilsen synskepeggy.

 

 

12 kommentarer

Allis

23.12.2011 kl.16:10

Så sant som det er skrevet;-)))) Nydelige ord som passer de aller fleste.

Her er det lutafisk på menyen i dag, ikke noe for meg og datteren som kommer seinare, vi smeller til med litt taco... hehehe...

Ha en fortsatt fin kveld videre;-)

Mette

23.12.2011 kl.19:32

Minnene lever og de kan ingen ta fra oss....god jul til deg

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.12:07

Mette:Hei igjen og jul i stua.

Minnene lever og det gjør dem som gir oss minnene også,i beste velgående..

Det har vært en tung reise å ta i sorgens selskap,men du verden for en "ny" verden og hverdag man får når man kommer ut igjen på den andre siden.

Jeg skjønner fullt og helt nå hvorfor alle sørger forskjellig.Det er ikke alle som får med seg de mange fantastiske ting som skjer med dem selv gjennom en slik prosess og solide livserfaring.Jeg skjønner også hvorfor ikke alle får slike erfaringer,noen vet rett og slett ikke hva de skal gjøre med dem og skjønner ikke at selv den svarteste tragedie kan bli positiv.Uten den erfaringen hadde man ikke...du vet..

Juleklem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.12:14

Allis:Hei igjen,Allis.

Lutefisk hører så absolutt til på julemenyen,men dessverre er det sånn her at ikke alle liker verken lukten eller fisken og vil heller ikke sitte til bords når den spises da blir det sånn at man heller spiser mat som alle liker,det viktigste er at man sitter sammen og koser seg til bords.

Men Taco er bannlyst her hos oss i hele julen,romjulen og nyttårshelgen.Det har JEG bestemt !

Juleklem til deg Allis og riktig God Jul til deg og dine.Hilsen synskepeggy.

Hanne Lisa

24.12.2011 kl.15:20

God jul til deg og dine :)

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2011 kl.15:42

Hanne Lisa:Takk så mye.

Og God Jul til deg og dine også.

Hilsen synskepeggy.

sisselfish

26.12.2011 kl.11:52

Heisann Peggy :) Vel overstått julemiddag,pakker etc etc. Jeg kom meg hjem fra Asia med litt brunfarge og mange inntrykk rikere. Jeg fikk datteren hjem til jul, det var selvsagt kos. Prosjektet oppe på loftet ble plutselig større mens jeg nøyt sola i Thailand. Husverten kjøpte tilbake nabo leiligheta, og ville selvsagt ha meg til å ordne en loftstue der også, så da er det frem med hammeren igjen he he.

Vi fikk Cato på besøk i går, det rusket godt rundt hushjørnene, i dag kom Dagmar, så det er noe friskt ute. Det ble selvsagt en grønn jul her i Bodø distrikt, noen snøfiller kom faktisk i dag, men jeg regner med at det regner bort igjen snart.

Ønsker deg og dine en fortsatt fredfull romjul.

Klemz Sissel

Therese TS

26.12.2011 kl.20:14

Fantastisk innlegg. Ha en fortsatt fin jul :)

Livet mitt som klarsynt.

26.12.2011 kl.20:28

sisselfish:Hei,hei,sisselfish og vel overstått til deg også.

Velkommen hjem og takk for flotte reisebrev,har lest dem.

Vi ventet på Cato vi også i går,men fikk bare frisk bris.Kanskje det er mer futt i Dagmar.Vi er uansett godt forberedt,har tjoret fast alt som er løst rundt huset med solide tau.

Du får nok å gjøre på nyåret når du skal pusse opp loftet for naboen også.Bare husk å gi lyd fra deg på blogg,det er alltid hyggelig å høre fra deg.

Ønsker deg og dine fortsatt fin romjul også.Juleklem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.12.2011 kl.20:30

Therese TS:Takk,takk !

Og fortsatt god jul til deg også.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

29.12.2011 kl.18:57

Hei Synskepeggy! :-)

Kjempefint innlegg som mange av oss kan kjenne oss igjen i ja.......

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.21:10

Iceman:Hei,hei.

Denne sangen,Julekortet spilte sønnen min flere ganger det siste året før jul.Det var før jul,for han var jo i Nordsjøen sin aller siste jule og nyttårsfeiring.Jeg husker at han kom hjem 4.januar og da hadde vi jule og nyttårsaften-feiring hjemme her,med pinnekjøtt og rakettoppskytning i hagen her.

Et godt minne å ta med seg videre.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits