Fint bilde ?

To av Buddahene i Buddahsamlingen min.Den ene av disse to er helt spesiell for meg,den er nemlig velsignet i et Tempel før jeg fikk den.Jeg setter virkelig pris på omtanken giveren viste ved å gjøre dette lille ekstra, å få den velsignet.Det kaller jeg å gi bort til andre med god intensjon og hensikt.

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

combination

27.12.2011 kl.15:05

så fint =)

Toril

27.12.2011 kl.16:56

Det forstår jeg kjempegodt at de gjør! Kjempekoselig å se dem Synskepggy!:) Ønsker deg og dine en kjempefin romjul!:)

Jeg fikk en kjempefin bok i julegave fra min kjære mann. Den heter: "Snakk med dyrene å få svar" av Amelia Kinkade. Jeg er helt oppslukt i boken!:)

Bloggklem fra Toril

Mette

27.12.2011 kl.21:36

Da er du veldig heldig, det er ikke alle som har en velsignet Buddah i samlingen sin...klartenkt giver

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2011 kl.22:08

Toril:Hei igjen Toril.

Jeg leste en gang en bok om det samme tema.Telepati mellom dyr og mennesker.Nå er det ingen hemmelighet at jeg "snakker" med både kattene mine,hamsteren og papegøyene mine,men overraskelsen var stor en gang jeg var på travbanen og på vei hjem fikk kontakt med en hest som sto i luftegården vi passerte.En meget spesiell og fin opplevelse og kanskje jeg forteller den historien en gang her på blogg.

Jeg fikk også en bok til jul,en som jeg har ønsket meg lenge."Brødre i blodet".Den er akkurat så sterk for meg å lese som jeg trodde den ville bli.Det er helt klart at når man kan visualisere en helt bestemt person (som betyr så mye for meg som denne personen) inn i handling og fortelling blir inntrykket et helt annet enn for en som gjerne ikke kjenner noen soldater personlig,slik som jeg gjør.

Buddahsamlingen min begynner å bli stor,men fremdeles er det de to her jeg har et helt spesielt forhold til.

Ha en kjempefin romjul du også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2011 kl.22:26

Mette:Hei igjen,Mette.

Ja,jeg er heldig,det var min bror som fikk Buddahen velsignet.Etter at min bror og meg utallige ganger har diskutert spesielt buddhisme (som vi begge heller litt mot og er meget interessert i),men også andre religioner og livssyn,har vi skaffet oss mye kunnskap om mye forskjellig innen religion og det åndelige.

Derfor vet min bror,som jeg,at ingen buddhister kan finne på å gå i butikken å kjøpe seg en Buddah til seg selv.Nei,den må gis til vedkommende etter å ha blitt velsignet i et Tempel først.Akkurat dette finner jeg stor logikk i(ut i fra div.Buddhistiske tanker) og derfor sørger jeg for at alle Buddaher som kommer til meg er gitt til meg av andre,er litt stolt av at samlingen blir større og større og ikke en av Buddhaene har jeg kjøpt selv.

Det er nok bare meg (og min bror selv,pluss min ene søster) som er så heldige å ha en velsignet Buddha i huset.Ingen jeg har snakket med har noengang hørt om velsignelse av Buddhaer og ritualer ifbm.å gi dem bort,selv ikke de som påberoper seg å vite "en god del" om Buddhisme vet dette,som jeg mener bør være basis og grunnkunnskaper om Buddhisme generelt.Og iallefall med tanke på hvor sterkt Buddhafiguren og ritualer knyttet til denne står i troen.

Jeg kjenner at jeg kunne ha skrevet mye mer om Buddha og Buddhismen,men for at ikke denne kommentaren skal bli lang som ett innlegg,må jeg "tvinge" meg til å stoppe her.

Ha en kjempefin romjulskveld,Mette.Hilsen synskepeggy.

Mette

27.12.2011 kl.22:33

Det er alltid interessant å lese dine innlegg og svar synskepeggy......jeg veit at Buddhaen må velsignes....tror jeg har lest det en gang....men jeg kan ikke så mye om buddhismen.

Kanskje du kan lage et innlegg om dette en gang.

Fortsatt en fin romjul til deg

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits