Det siste jeg hadde tenkt på...

Om så ille skulle skje at jeg blei rammet av kreft,vet jeg med sikkerhet at penger og hvordan skaffe dem ville vært det siste jeg hadde tenkt på.Det er ganske utrolig at noen kan finne på å tro at det største fokus til en som har kreft er penger,og noen finner på å gi penger - på blogg.Man trenger ikke penger for å få kreftbehandling i Norge - enda.

Hun var overbevist om at hun var kreftsyk,antakelig en sykdom i seg selv.Bloggeren som svindlet til seg ca 300.00 kroner og som nå risikerer fengselsstraff for svindelen.Hvordan hun har klart å svindle til seg et slikt beløp uten at noen har luktet lunten,er for meg en gåte.

Hun har ikke vært sykere enn at da pengene begynte å komme inn så begynte hun å bruke dem.Hun visste også godt hva hun ville bruke pengene på.Det var ikke på behandling for kreft.

Hun trenger behandling,sa de i retten.For hva da,tenker jeg,shoppingavhengighet og annen ukontrollert pengebruk.?

Hilsen synskepeggy.

16 kommentarer

CarinaogRebecca

28.12.2011 kl.16:43

huff :(

Hylja

28.12.2011 kl.16:44

Pusset de ikke opp kjøkkenet eller noe? Mener det var noe sånt pengene gikk til... synes det er leit at folk "tuller" med slike alvorlige ting som kreft. Er mange som kan bli veldig støtt av det fordi de er/har vært pårørende selv.

Lavie

28.12.2011 kl.16:53

Uff, hva folk kan få seg til å gjøre! Det er jo å utnytte folks medlidenhet! hvis alle skulle holdt på sånn, ville til slutt ingen gitt til noen god sak!

marteslilleboble

28.12.2011 kl.16:55

Helt vanvittig at folk får seg til å gjøre sånt... Kjenner det bare bobler i meg! Svindle folk for penger på en slik måte... og for noe slikt da!

interiorkuppet

28.12.2011 kl.17:08

Den saken der er så tragisk..

Tenkt å lure andre på den måten..

Utrolig ille syntes jeg :(

deveny

28.12.2011 kl.17:12

Vel det er ikke alltid man får hjelp i Norge. Jeg betalte 300 000 kroner av egne penger får å operere ut en hjernesvulst som Norge ikke ville røre. Det er vanlig at svulster i hode ikke blir behandlet i Norge, så søker du i de riktige kretsene så vil folk gi penger. Jeg nevner at jeg betale min egen behandling av egne oppsparte penger.....og samlet ikke inn som hun forsøkte. Jeg har skrevet om henne og hun er diskutert i min hjernesvulstgruppe.....og hun er forkastelig i våre øyne.....klemz Deveny :-)))

svta

28.12.2011 kl.17:38

uff !

Toril

28.12.2011 kl.20:27

Jeg skjønner ikke hvordan folk får seg til å gjøre noe sånt. Hvor i all verden er samvittigheten? Den finnes ikke hos denne tidligere bloggeren. Hun trenger hjelp, og det er tydelig! Det denne bloggeren har gjort er forkastelig. Jeg tenker på dem som virkelig har kreft, eller har hatt kreft!

Ønsker deg en kjempefin romjulskveld!:)

Romjulsbloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.16:35

Hylja:Pusset opp kjøkkenet !!! Det gjør ikke saken bedre.

De som kan utnytte andre og lyve om kreft for å oppnå fordeler for seg selv har nok aldri hatt personlig erfaring med sykdommen,verken i familien,seg selv eller andre nære bekjente.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.16:39

Toril:Jeg tenker også på dem som har eller har hatt kreft,det er skammelig mot dem.Heldigvis så fikk hun fengselsstraff,men jeg mener at 90 dager er alt for lite..

Vi har alle vært vitne til falske blogger,noen par stykker har vi også klart å avsløre før de har fått gjort noe skade mot noen.Vi fortsetter å ha øynene åpne for svindlere og falske blogger og håper at vi får avslørt evt.nye som vil prøve seg på noe.

Romjulsbloggklem til deg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.16:43

Lavie:Du er inne på noe viktig.Man slutter å gi,rett og slett fordi at man ikke vet hvem som er falsk og hvem som er ekte.Heldigvis bruker slik svindel å komme for en dag,men det triste er at det alltid er etter at folk har gitt - av godt hjerte.

Snille mennesker som gir burde slippe å bli utsatt for svindel.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.16:48

marteslilleboble:Ja,huff,de trengte visst nytt kjøkken - blir nevnt i en kommentar over her.Det er ikke til å tro,men samtidig er det til å tro at noen kan få seg til å gjøre sånt.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.16:54

interiorkuppet:Jeg må ærlig talt si at jeg kjente ikke til bloggen før den blei omtalt i nyhetene ang.rettsak for svindel,men opplysningene som kom frem da var mer enn nok til å forstå hva saken gjelder.Og det er helt skammelig,personlig så mener jeg at 90 dager i fengsel er for lite,minst ett år skulle det ha vært.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

29.12.2011 kl.19:09

Hei Synskepeggy! :-)

Virkelig ille at noen kan få seg til å svindle på denne måten.Og enig med at en blir mer skeptisk til å gi til noen når man hører om sånt som dette.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.21:04

Iceman:Hei,Iceman.

Det er ikke første gang noen har forsøkt seg på svindel og tiggergang på blogg.

Bare det at noen nevner penger på blogg bør få lamper til å lyse,særlig med tanke på at å blogge er gratis.

Ha en fin kveld,Iceman.Hilsen synskepeggy.

marteslilleboble

31.12.2011 kl.14:38

Ja er det ikke trist når man faktisk kan tenke seg til at jo faktisk kan mennesker gjøre slikt mot andre.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits