Ha-ha,er han synsk ??

Å være i forkant av hendelser av ulike alvorlighetsgrader er alltid en fordel.Og er man synsk og samtidig så heldig å kunne gjøre bruk av evnene for å oppnå fordeler for seg selv,er det ingenting som er bedre enn det.Det er bedre å være føre var..

Jeg har en egen følelse og stor sans for skjønne,oppfinnsomme gutter i ca begynnelsen av 20-årene.For dem som leser bloggen min er vel ikke det så rart,kanskje.Det er en god grunn for det.Gutter i den herlige alderen er vel i sin beste alder for tull og tøys og mer eller mindre meningsløse løsninger på alle slags mulige og umulige problemer de selv tror at de har.

Denne herlige historien om gutten i 20-årene som ville bestille seg en glattcelle hos politiet for natten - før han blei kastet ut av kjæresten etter krangel og måtte ha et sted å gjøre av seg,er vel ikke vanlig,men en skjønn historie allikevel,og helt sikkert noe flere gutter kunne finne på å gjøre,det er en passe idiotisk ting som flere kunne ha gjort.

Politiet avviste selvsagt den noe uvanlige bestillingen,men gutten blei hentet av politiet seinere på natten og kastet i fyllearresten,etter voldsom krangel med kjæresten...

Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Lavie

28.12.2011 kl.17:08

haha, morsom historie :)

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.16:45

Lavie:Ja,jeg blei litt "svak" for denne.

Jeg liker slike "sinnsyke" historier og liker godt dem som finner på "slikt tull".

Hilsen synskepeggy.

Iceman

29.12.2011 kl.19:02

Hei Synskepeggy! :-)

Ja,dette var en artig historie...kan vel trygt si at han prøvde å gradere seg på forhånd.....

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.21:06

Iceman:Hei igjen.

Jeg har sansen for slike ungdommer,som finner vei der det er vilje.

Han fikk jo bruk for en celle i løpet av natten...så han var ikke helt vekke da han bestilte plass..

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits