Skulle tro de hadde annet å gjøre !!

Prester og munker kjeppjaget hverandre i Fødselskirken

Palestinsk politi måtte rykke inn.

Palestinske politi måtte onsdag rykke inn i Fødselskirken i Betlehem for å skille greskortodokse og armenske prester og munker som røk i hop.

Bråket oppsto i forbindelse med julerengjøringen av kirken, som er en av de eldste kirkene i verden som fortsatt er i bruk.

Kirken er reist over grotta der Jesus ifølge tradisjonen ble født. Den administreres av den romersk-katolske, gresk-ortodokse og armenske apostoliske kirke i fellesskap.

De tre forskjellige retningene vokter over hver sin del av kirken. Krangel og håndgemeng er ikke uvanlig og har ofte tidligere skjedd i forbindelse med den årvisse julerengjøringen foran de ortodokses julefeiring.

 Det var et ubetydelig problem som oppstår hvert år, konstaterte en talsmann for politifolkene som måtte krype inn gjennom den lave hovedinngangen, kjent som ydmykhetens dør.

 Alt er rolig og har nå vendt tilbake til det normale. Ingen ble pågrepet ettersom alle de involverte var menn av Gud, sier oberstløytnant Khaled al-Tamimi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Det var nå godt da,at alle var menn av Gud og derfor ikke blei pågrepet.

Skulle allikevel tro at de hadde annet å gjøre som fks.å be....

Artikkelen sto å lese på tv2nyhetene.

Hilsen synskepeggy.

5 kommentarer

29.12.2011 kl.16:46

Ser du er synsk, er du sånn som tar betalt for å se inn i fremtiden til folk ?

Jeg har gjerne et par ting jeg er veldig nysgjerrig på å få vite..

Takker for svar..:)

Iceman

29.12.2011 kl.18:50

Hei Synskepeggy! :-)

Er ikke rart det finnes kriger i verden.....når de ikke en gang i kirken klarer å vise respekt for hverandre....og prestene og munkene er med på krangling og håndgemeng......

sisselfish

29.12.2011 kl.19:14

Jeg må le litt av dette, de kranglet vel om hvem som måtte tørke støv :)

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.21:01

sisselfish:Heisann.

Krangel om hvem som skal tørke støv og hvor kan føre til så mangt.

De har iallefall koster å slå fra seg med.

Det er visst en årlig "tradisjon" at prester og munker går løs på hverandre i de kretser.Får ikke mer moro enn man lager selv..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.21:16

Iceman:Heisann.

Det kan du si,men om alle hadde gått løs på hverandre med kosteskaft istedenfor gevær og bomber hadde verden sett helt annerledes ut.De må få ut frustrasjoner munker og prester også,og det er jo en ganske så harmløs måte de gjør det på.

Det er en slosskamp som gjentar seg hver år,så det er mulig at det er deres form for sinnemestring og sinneterapi.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits