Skulle tro man hadde vært i barnehagen i hele 2011 !!

Dette husker vi fra det politiske året 2011

 Ved siden av terroren som preget nyhetsbildet sommeren og høsten, har det skjedd mye i norsk politikk i året som har gått.


SINNE OG GRÅT: Liv Signe Navarsete, Carl I. Hagen, Jens Stoltenberg og Helga Pedersen har alle vist sterke følelser i 2011. (Foto: montasje Scanpix/ TV 2)

AV KJETIL LØSET og INGVIL TEIGE STIEGLER

Senterpartiet fikk bot for økonomisk rot, KrF fikk ny leder, statsministeren fikk kritikk for å ha såret kongen, en velger i Nordfjord fikk så ørene flagret av Liv Signe Navarsete mens Frp fikk en solid nedtur med den ene skandalen etter den andre, intern granskning og lav oppslutning.

Men det vi husker fra året som har gått, er likevel at terroren rammet oss. 77 mennesker ble drept i regjeringskvartalet og på Utøya 22. juli.

 22. juli overskygger alt annet som har skjedd i år. Det preger oss alle, sier politisk redaktør i TV 2 Stein Kåre Kristiansen, og trekker frem statsminister Jens Stoltenbergs innsats etter terrorangrepet.

  Stoltenberg stod frem som en landsfader. Det er det inntrykket vi sitter igjen med etter året som har gått. Men hadde ikke 22. juli skjedd, hadde det vært helt andre saker vi hadde husket Stoltenberg for, sier Kristiansen.

Stoltenberg og kongen

Statsminister Jens Stoltenberg fikk kraftig kritikk etter at han skal ha hindret kong Harald i å dele ut Krigskorset.

Kongen skal ha blitt lei seg fordi han ikke var fikk delta på veterandagen 8. mai og utdelingen av æresbevisningen «Krigskorset med sverd» til norske veteraner. Statsminister Jens Stoltenberg sa at dette var en arbeidsfordeling han og kongen hadde blitt enige om, men sa senere at «det ble helt feil». I Stortinget sa han at det var åpenbart at arbeidsfordelingen ikke var god og lovet at kongen fra nå av skal inviteres til Krigskorset-seremonier.

Statsministerens forhold til kongen ble igjen tema i slutten av oktober. Da fikk Stoltenberg kritikk for å prioritere talkshow-kongen Fredrik Skavlan foran kong Harald. Statsministeren takket nei til kongens årlige slottsmiddag, for å delta på tv-showet «Skavlan» i Stockholm.

Les også: Over halve regjeringen droppet middag med kongen

På Arbeiderpartiets landsmøte i april led Stoltenberg et sviende nederlag i avstemningen om EUs postdirektiv. Landsmøtet vedtok at Norge for første gang skal legge ned veto mot et EU-direktiv.

 I år har vi også sett at den rødgrønne regjeringen har blitt trøttere. 2011 var året da det ble legitimt å snakke om å gå ut av regjering, spesielt i SV har det vært et hett tema, politisk redaktør Stein Kåre Kristiansen.

Siv Jensen vil sette en strek over 2011

Tre sexskandaler, et dårlig valgresultat, brudd i ryggen og brudd med partiveteran Carl I. Hagen har gjort 2011 til et «annus horribilis» for Siv Jensen og Fremskrittspartiet.

I mars ble sentralstyremedlem og ordførerkandidat i Stavanger, Trond Birkedal (31) pågrepet og siktet for å ha snikfilmet unge menn i dusjen hjemme hos seg selv og for seksuell omgang med en mindreårig. Like etter trakk han seg fra alle verv i partiet. Birkedal innrømmer å ha filmet flere menn i dusjen, men benekter at han har hatt seksuell omgang med en 15 år gammel gutt.

I  september gjorde partiet sitt dårligste valg siden 1995. Partiet fikk en oppslutning på 11,4 prosent,  en tilbakegang på 6,1 prosentpoeng fra forrige kommunevalg. Ved stortingsvalget i 2007 stemte dobbelt så mange  (22,9 prosent) på Fremskrittspartiet.

I slutten av september avslørte TV 2 at stortingsrepresentant Bård Hoksrud hadde kjøpt sex på en guttetur til Latvias hovedstad, Riga. Hoksrud erkjente straffskyld og fikk en bot på 25.000.

Les også: Siv Jensen møtte Hoksrud med klem på Stortinget

I slutten av oktober fikk Siv Jensen og resten av partiledelsen knusende kritikk for sin håndtering av Birkedal-saken. Et internt granskningsutvalg konkluderer med at partiet har fremstått som lite villige til å legge alle kort på bordet i en svært alvorlig sak.

 Siv Jensen bestod ikke den leder-testen som Birkedal-saken var, men hun la frem rapporten fra det interne granskningsutvalget, og det scorer hun på, sier politisk redaktør i TV 2, Stein Kåre Kristiansen.

I midten av november trakk en rasende Carl I. Hagen seg fra sine verv i partiet, etter at han ikke fikk plass i Nobelkomiteen. Siv Jensen synes det var svært trist, Hagen sa han hadde ønsket seg en bedre sorti fra rikspolitikken og Eli Hagen kritiserte Jensen for å ha behandlet Carl dårlig.

I Stortingets spontanspørretime 23. november fikk Per Sandberg flere Arbeiderparti-representanter til å begynne å grine da han sa at ?Hvis det er noen som har spilt offer etter 22. juli er det til de grader Arbeiderpartiet, sa Frps nestleder i en replikkveksling med utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap).

Flere Ap-representanter forlot Stortingssalen gråtende og Sandberg ba om unnskyldning.

 Per Sandberg står for årets dummeste uttalelse, mener Stein Kåre Kristiansen.

I slutten av november ble en stortingsrepresentant fra Fremskrittspartiet anmeldt for voldtekt og seksuell trakassering av en partikollega. Saken ble raskt henlagt av politiet. Kvinnen som hadde anmeldt saken sa hun følte seg frosset ut av partiet og meldte seg senere ut i protestmot måten partiet hadde behandlet saken.

Siv Jensen oppsummerer 2011 slik overfor tv2.no:

 Det har vært mye negativ oppmerksomhet. Og innimellom der har også landet blitt rammet av en krevende hendelse. Så jeg synes i grunnen at vi kan sette en tykk strek over dette året og bli ferdig med det.

Navarsete skjelte ut sykehus-aktivist

En knapp uke etter regjeringen gikk inn for å redusere fødetilbudet flere steder i landet, besøkte kommunalminister Liv Signe Navarsete (Sp) regionen der sykehusprotestene har vært sterkest. Navarsete skulle egentlig delta på et planleggingsmøte for valgkampen i Nordfjordeid, men mange sykehusaktivister hadde møtt frem for å si sin mening til statsråden.

 Jeg vil dere skal vite at vi er noen som kjemper for at folk i distriktet skal ha tilbud, sa Navarsete til dem, med sprukken stemme.

Men da en sykehusforkjemper Janne Endal Andersson påsto at Senterpartiet i sykehussaken har stått for distriktsnedbygging, så Navarsete rødt.

- Du vet ikke hva du snakker om. Du vet ikke hva du snakker om. Det er jeg som har sittet i forhandlinger i lange dager og lange netter, i flere timers telefonkonferanser, sa Navarsete med dirrende røst til Andersson. Senere ringte Navarsete til Andersson og ba om unnskyldningfor utskjellingen.

 Navarsetes møte med velgerne var ikke noe vakkert syn. Det var en heftig begivenhet som også går ut over hennes ry som leder, tror Stein Kåre Kristiansen.

Gikk av på valgnatten

Like etter klokken 22 valgkvelden gikk partileder Kristin Halvorsen på talerstolen på SVs valgvake på Rockefeller i Oslo. Til en overrasket forsamling sa Halvorsen at hun vil gå av som partileder 2012.

 Det er fordi jeg har vært leder i snart 15 år, fordi jeg har ønsket å legge til rette for at en ny ledelse kan overta. Vi er et parti som er priveligert fordi jeg har en ung generasjon etter meg med både unge og erfarne og entusiastiske folk, og de må få slippe til på et eller annet tidspunkt. Jeg har for lenge siden bestemt meg for at i 2013 skulle SV ha en ny partileder, sa Halvorsen til TV 2 like etterpå.

- Ved siden av Fremskrittspartiets dårlige resultat, var valgnattens overraskelse Kristin Halvorsens avgang, sier Stein Kåre Kristiansen.

Allerede samme kveld startet jakten på den nye lederen. Knappe to uker senere trakk nestleder Bård Vegar Solhjell seg som lederkandidat, og nå står  kampen om ledervervetmellom to bergensere. Valget av ny leder i SV skjer på et ekstraordinært landsmøte i mars.

Får skryt

TV 2s politiske redaktør trekker frem to trøndere som har overrasket ham positivt i året som har gått: Venstre-leder Trine Skei Grande og Senterpartiets nestleder, olje- og energiminister Ola Borten Moe.

- 2011 ble det året der Venstre-velgerne viste at de ikke lenger savner Lars Sponheim. Det er en bragd av Trine Skei Grande. Hun har etablert seg som en mer imponerende partileder enn de fleste hadde ventet. Ola Borten Moes inntreden i regjeringen har vært morsommere enn vi trodde på forhånd. Det har avdekket en del skurring i de rødgrønne rekkene. Borten Moe er et friskt pust, om ikke alltid like taktisk klok, sier Kristiansen.

Kristiansen peker også på at 2011 har vært et godt år for Høyre. Partileder Erna Solberg har ledet Høyre til partiets beste valg på 32 år. Med 28,0 prosent av velgerne i ryggen strutter bergenseren av selvtillit og drømmer om at hun kan lede Høyre til å bli landets største parti. Solberg har åpenbare ambisjoner om å innta regjeringskontorene i 2013.

 I år har Erna Solberg befestet sin rolle som den eneste reelle statsministerkandidaten på borgerlig side. Suksessen kommer av at har vært flink og har et samlet og entusiastisk parti i ryggen. Samtidig har både regjeringen og Fremskrittspartiet hatt problemer, sier Kristiansen.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kan ikke annet enn le godt av denne oppsummeringen av 2011-politikken,makan til tull !!!
Beskyldninger,skandaler,forklaringer og bortforklaringer har haglet,man skulle tro at hele 2011 var tilbragt i barnehagen.Tror endel politikere ønsker at de kunne koste hele året under teppet,ute av øye,ute av sinn.

Arbeiderpartiregjeringen med Jens i spissen hevdes å være til å stole på i krisetider - kan være det - endene er iallefall trygge nok,de blir eskortert over trafikkerte gater av både tv-team og statsministeren selv..

Hilsen synskepeggy.

20 kommentarer

Anne Marie

29.12.2011 kl.00:38

Det må jeg si.. hehe - her har du fått samlet hele galskapen på noen linjer..;)

29.12.2011 kl.11:37

Få gratis gavekort på H&M og Nelly.com!

http://www.gratismakeup.no/?r=65735

gratis å bli medlem :)

sisselfish

29.12.2011 kl.11:37

Heisann Peggy :) Tenk om de andre partiene bruker PR propogandaen sin like effektivt som Ap. Tenk å mye snuskeri man hadde fått på regjeringen da, her skal altså Frp svertes for alt det er verd. Midt oppe i dette surret sniker Jens unna denne båten, han klarer vel å snike seg unna Vågå saken også. Han bør nok helst bli innkallet til denne rettsaken og avsløre hans tilstedeværelse her og der...? Da jeg som medlem gikk inn på et massaje studio i Thailand var det ikke en repporter å se, jeg er vel ikke så i skuddet som Hokksrud he he.

Ja det har vært et turbulent nyhets år, og folket har blitt kneblet i hue og ræva. Alt blir overskygget av 22 juli.

Ha en fortsatt fin romjul :) En god oppsummering ja...

Klemz Sissel

svta

29.12.2011 kl.12:42

haha dette var en bra oppsummering , men må si jeg nesten ikke klarer å vente til 2012! :)

Toril

29.12.2011 kl.12:46

Her trekker du fram politikkdynastiet som har vært i 2011. Lo flere ganger bare ved å tenke på alt som har foregått i politikken i 2011. Det å være politiker er en egen kultur.

Kjempebra oppsummering! Ønsker deg en kjempefin romjulstorsdag!:)

Bloggjuleklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.16:15

svta: Jeg er enig.Skal disse "galningene" toppe 2011,kan 2012 vise seg å bli meget interessant.Man følger med !

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.16:18

Toril:Heisann,Toril.

Ja,jeg lo flere ganger jeg også da jeg leste det.Fant denne på tv2nyhetene og syns den var knallgod.Skremmende,allikevel,at denne politikerkulturen skal styre landet....

Ha en fin kveld,Toril og fortsatt fin romjul.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.16:25

sisselfish: Hei igjen sisselfish.

Jeg kunne ikke vært mer enig med deg.Man må bare undres på hva AP hadde vært NÅ uten 22.juli..

At man er kneblet i hue og ræva er denne bloggen her et godt bevis på.Jeg skreiv innlegget "Pell dere for pokker tilbake der dere kom fra" med det resultat at jeg har fått en advarselsplakat opp på bloggen min.Jeg tror ikke den plakaten hadde kommet opp om jeg hadde omtalt fks min far,svoger eller hvilken som helst annen nordmann.Hele innlegget er (som vanlig) misforstått dithen at jeg er en rasist med rasistiske holdninger og tanker,noe som alle vet er det reineste tøv !

Ytringsfrihet er en stor vits,man har IKKE ytringsfrihet med mindre man uttaler seg "politisk korrekt"

Ha en fin kveld,sisselfish.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.16:32

Anne Marie:Ja,det er galskap - og barnefakter,man skylder på hverandre,surmuler og kaster dritt om hverandre - akkurat som barn i barnehagen gjør det..Uæææ,det var hans skyld,uæææ,nei forresten det var visst Siv sin skyld,uææææ...Tull og tøys,alt sammen.

Hilsen synskepeggy.

ufo

29.12.2011 kl.17:56

Jeg vet ikke om jeg skal le av politikerne eller om jeg skal være iriterte på dem. Som du skriver i en komentar her at de skylder på hverandre. Det er morsomt å høre på:)

Men det er også tragisk at vi blir styrt av slike politikere. Er også beskymret for utviklingen i Norsk politikk siden vi gradesvis får mindre frihet til å si det vi mener.

sisselfish

29.12.2011 kl.18:14

God kveld igjen Peggy :)

Nå har jeg lest stykket du sikter til, skulle vel egentlig ha skrevet noe der i stedenfor her. Hmm. Jeg må si meg enig med det du skriver, vi blir snart helt uten det tradisjonelle og typisk Norske desverre. Med den farten fødselsraten som er her i Norge blir vi fort i mindretall. Det at dette landet liksom skal ha en yttringsfrihet har fullstendig blitt kneblet etter 22 juli, de som skulle tørre å mene noe annet blir kastet lukt i helvete og fordømt. Jeg synes du har mange fine innlegg som også krever en del innsikt i politikken og det som rører seg ute i verden. Stå på, ikke la deg kneble.

Klemz Sissel

Iceman

29.12.2011 kl.18:41

Hei Synskepeggy! ;-)

Flott oppsumering!

Er enig med de som har kommentert over her, du har fått med deg mye av drama og intriger som politikerne har stått for i året som har gått

.Deler også bekymringen for hvordan det skal gå videre med den Norske stat med disse tragiske lederne....

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.21:26

Iceman:Hei,hei igjen,Iceman.

Ingenting kan vel toppe denne virkelighetens "komikveld",det er helt hinsides at folk på det stadiet skal styre et helt land.Er forøvrig enig med en annen kommentar over her,kan nesten ikke vente på hva de finner på av skandaler,utskjelling,sex osv.i 2012.For å holde på interessen hos sine velgere må de jo ta galskapen til enda større høyder.Er helt sikker på at det ikke faller vanskelig for den gjengen der.For å si det sånn,samtlige har vist et stort talent for annet enn politikk..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.23:11

ufo:Hei igjen,ufo.

En ting er sikkert,det er en temmelig "hårsår" gjeng som sitter og styrer..

Du har helt rett i at man får mindre og mindre frihet til å si hva man mener.Ytringsfrihet eksisterer i virkeligheten ikke..Jeg fikk en plakat på bloggen min om støtende og sårende innhold etter innlegget mitt "Pell dere for pokker tilbake dit dere kom fra".Det innlegget er IKKE rasistisk og ikke støtende eller sårende,men noen har fått for seg at det er det.Det sier vel sitt om ytringsfrihet,tenker jeg.

Gradvis mindre frihet til å si hva man mener,er en farlig vei å gå,særlig når det blir hevdet offentlig gang på gang at ALLE har ytringsfrihet og at man bør verne om den.For en vits,muligens den største i år !!!

Ha en fin kveld,ufo.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2011 kl.23:22

sisselfish:Takk så mye,sisselfish.

Som det kommer frem både her og andre steder i bloggen er jeg helt enig med deg.

Ytringsfrihet er vel årets største bløff !

Jeg lar meg ikke kneble,vær sikker.Og det er jeg sikker på at ikke du gjør heller.

Ha en fin kveld.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

bjarte og sidsel

30.12.2011 kl.17:17

Syns vel det er litt på grensa å trekke frem den der at "hvor hadde AP vært uten 22.juli? Joda, AP fikk sympatistemmer en stund, men var snart tilbake til normalen. Kanskje noen kan fortelle hvordan andre partier ville ha taklet samme tragedien? Vi har jo sett noen skammelige forsøk på å henvise til den taktikken du her nevner, for så å gå kanossagang med lua i hånden. Nei, vi har ikke mistet noen som helst ytringsfrihet, men folk har måttet begynne å tenke på hvordan de formulerer seg, og takk gud for det! Har sett altfor masse elendighet etter den tragedien du nevner. Mange burde skamme seg..MASSE!

Det er noe som heter fintfølelse, og der er det flere enn en som har noe å hente.

Det er ingen som har prøvd så mye som Frp på å komme med henvisning til 22.juli...men har de fått så mye som ei stemme mer for det? Niks...de har tapt flesteparten av sine tilhengere, nettopp fordi folk ikke orker denne empatiløsheten som har kommet frem både i ene og andre forumet.

Men alle får mene hva de vil for meg...men dette mener altså jeg om denne saken.

Jens Stoltenberg er fremdeles en fantastisk flott leder og ingen kunne har taklet dette bedre enn ham...

Ha en fin kveld:-))

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2011 kl.20:16

bjarte og sidsel:Heisann.

Som du ser i kommentarfeltet her så er det noen par delte meninger.Jeg tar ikke stilling til AP-politikken her (og ingen andre partiers politikk heller),men fant denne oppsummeringen av politikernes mange skandaløse stunts i året som har gått (på tv2.no) og syns den var så bra at jeg ville ta den med her.Enhver får gjøre seg opp sin egen mening om hvorvidt slike hårsåre klovner er egnet til styre og stell...

Det er nå litt på grensa å hevde at "Jens Stoltenberg er en fantastisk leder og ingen kunne taklet dette bedre enn ham",det er kun synsing,da ingen vet hvordan noen andre hadde taklet det samme.Jeg tror at hvilken som helst leder hadde taklet en slik hendelse på høyde med Stoltenberg og hans regjering og vel så det,men det blir også bare synsing.

Det nye uttrykket "VI ARBEIDERPARTIFOLK" har blitt brukt litt for ofte i det siste halvåret,og det har vært helt tydelig i mange sammenhenger at hører man ikke inn under kategorien så,ja....

Ytringsfrihet er ytringsfrihet,det nytter ikke å komme i etterkant å beklage seg over hvordan noen velger å uttrykke seg - uten å legge bånd på ytringsfriheten samtidig.Det du skriver her er akkurat hva jeg mener,ytringsfrihet gjelder KUN om man uttrykker seg politisk korrekt.Eller mener du (med det du skriver) at man kan ytre hva man vil,det er ikke det som er problemet,det er måten man ytrer seg på.Da er det uansett en måte å legge bånd på ytringsfriheten på.Man kan ikke være for ytringsfrihet om det kun gjelder hva og hvordan man formulerer seg eller om man uttaler seg politisk korrekt,da er det mye mer ærlig å være MOT ytringsfrihet i det hele tatt.

Til og med ARBEIDERPARTIFOLK selv har stilt seg spørsmålet om 22.juli,hvor hadde de vært om ikke.....Trafikkpoliti for ender som skulle krysse tungt trafikkerte gater,kanskje...Det er ingen hemmelighet at AP gjorde den ene meningsmåling dårligere enn den neste hele første halvdel av 2011,det virker som om "alle" har glemt de historisk dårlige statistikkene for AP fra ett knapt år tilbake.

Hva er det som skjer med folk,spør jeg bare,det virker som om mange blir blindere og blindere...

Ha en fin kveld,du også.Hilsen synskepeggy.

sidsel

30.12.2011 kl.21:06

Nå¨vel, ja det er som du sier synsing om både det ene og det andre, men har det seg slik at opptil flere fra andre partier har "driti" så ettertykkelig på draget at jeg kan med sikkerhet synse at disse ikke hadde gjort en god jobb som landets leder..men om man syns folk med absolutt minimalt med sosiale antenner og språkbruk skal lede landet, ja da må man bare synse om det så mye man vil. Eg sier kun det eg syns om den saken:-)

Men å gå til angrep på arbeiderpartiet gang p gang fordi det var disse som vart rammet, ja det er bare tragisk, og har ingenting med ytringsfrihet å gjøre.

Nåvel, mulig Ap har fortjent den litt bedre statestikken enn i fjor? Eller mener du at alle som har stemt opp Ap er blinde og dumme?

Sidsel:-)

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2011 kl.21:41

sidsel:Nå,vel de har nå stått for en god del av "utdriting" Arbeiderpartiet også...

Ingen,så vidt jeg vet går til angrep på AP,det eneste man merker seg er at noen smir mens jernet er varmt og benytter seg av de muligheter de får for å skaffe seg fordeler selv,uansett hva de mulighetene kommer seg av.Justisministeren gikk av,under dekke av at "familien kommer først",men det var etter at man forventet han han skulle kunne svare for seg.

Kanskje velgerne såg AP for hva de er i fjor,men så blei det glemt midt oppi fine taler (i hovedsak lovprisning over Arbeiderpartifolk) og medfølelse.....

Han har nå hatt sine svin på skogen,sjefen selv,men det var i første halvår.Bla.gjaldt det noen gaver som man absolutt ikke skulle ha takket ja til og når det kom spørsmål om saken var plutselig gavene borte vekk.Det var også en som ville ta Kongens plass og måtte (bort) forklare seg om det...Flere "episoder" kan nevnes.

Den ene er ikke bedre enn den andre - og ingen vet hvem av dem som hadde styrt landet best,da man stort sett har erfaring med det ene alternativet - så langt.

Hilsen synskepeggy.

Rosabobble

31.12.2011 kl.18:54

Hahaha... må le litt... Jeg skjønner og føler med deg... Synes bare jeg ser tannlegen rister på hodet for seg selv mens hun sukker "stakkars deg"... Det er jo å be om at skrekken brer seg langt inni... en eller annen plass!! Tannlege er forferdelig! Men desverre gode å ha:)

Du kan trygt ta stingene... det er ingenting i forhold! :) U can do it!!!! Jeg heier på deg!!!!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits