Jeg er fornøyd,ting går som de skal.

Jeg har,som alle andre tatt ett oppgjør med året som har gått.Og det går opp for meg at det faktisk ikke er noe jeg vil forandre på.Alt som har skjedd har vært bra for meg og bra for mine nærmeste.De tingene som er viktige for meg har fått rikelig med tid til å utvikle seg i riktig retning.

Familien min har det bra,jeg har det bra og jeg vet med meg selv at det ikke er noen ting jeg kunne gjort mer eller bedre.Alt er som det skal være.

Derfor har jeg ingen nyttårsforsetter,ingenting jeg vil forandre på og fortsetter inn i det nye året som jeg forlot det gamle,i harmoni og balanse med meg selv og mine omgivelser.

Livet mitt skal leves i takt med meg selv og ingenting annet,det er ikke i min interesse å forandre på noe som fungerer og som til slutt ender opp slik det skal gjøre.

Godt Nytt År !!!!

Hilsen synskepeggy.

21 kommentarer

Caja

01.01.2012 kl.16:02

Godt nyttår ;)

Kommentere tilbake?

kamerasilje

01.01.2012 kl.16:09

Ha en fin dag :-D

HegeKristin

01.01.2012 kl.16:16

godt nyttår!

Bamboneyeho.blogg.no

01.01.2012 kl.16:30

Bra du e fornøyd. Godt nyttår:)

Marte

01.01.2012 kl.16:31

Godt nyttår :)

Photojunkie

01.01.2012 kl.17:22

Slik skal det låte, - ønsker deg ett begivenhetsrikt nytt år i sikte.

Allis

01.01.2012 kl.17:48

Godt nyttår;-))))

Her blir det nok til og følge det samme gamle tenker eg;-))) Men sto i gårkveld i inngangen til det nye året med tårene på lur og sendte gode tanker og ønsker til nær famile som strever med sjukdom og alskens dritt. Håper håper håper og ønsker at alt blir bedre i 2012.

Ha en flott kveld videre

Toril

01.01.2012 kl.18:02

Godt nytt år til deg og dine Synskpeggy! Jeg håper du og familien din får et kjempefint 2012!:) Kjempepositivt innlegg på den første gangen i det nye året!:)

Ønsker deg en kjempefin 1.nyttårsdag!:)

Bloggklem fra Toril

ufo

01.01.2012 kl.18:19

Godt nytt år til deg:) Fint å høre at 2011 var et bra år. Jeg kommer også til å fortsette på samme måte i 2012.

Mette

01.01.2012 kl.19:23

Jeg har også tatt et oppgjør med det gamle året og reflektert litt....og jeg har funnet ut at det har vært et tøft år.

For 2012 håper jeg at jeg kan få være i fred og leve mitt eget liv....det er ikke noe annet jeg ønsker enn å finne roen som jeg veit har gjemt seg langt inne i meg.

Godt nyttår til deg!!!

Iceman

01.01.2012 kl.22:05

Hei Synskepeggy! :-)

Godt nyttår til deg også Synskepeggy.Fint å høre at du er fornøyd med tilværelsen. :-)

Jeg har heller ingen nyttårsforsetter som liksom skal starte fra i dag. Men det er et par ting jeg vil gripe tak i og prøve å forbedre meg på i det nye året..

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2012 kl.22:50

Mette:Hei,hei,Mette.

Jeg skjønner hva du mener.Ting kan bli tøffere enn man hadde tenkt og ofte havner man i tøffe tak uten at man selv har gjort noe for at det skal skje og man kan heller ikke ha kontroll på det slik at man kan få en slutt på det.

Etter at jeg har hatt flere tøffe år med bla.tap av uerstattelige familiemedlemmer,andre omstendigheter det har vært umulig for meg å gjøre noe med på det tidspunkt og i tillegg større og større savn etter kjæresten min som tjenestegjør i utenlandsstyrkene,har jeg i året som har gått fått mer og mer ro over alt sammen.Jeg har lært meg å akseptere på en annen måte enn før,lært meg å se flere fordeler enn bakdeler med alt som har skjedd og har på den måten fått åpnet opp for en forståelse for alt,godt som vondt,som jeg har manglet før.Det har krevd mye tung og vanskelig mental jobb å komme så langt,men når jeg først har kommet hit og ser tilbake kan jeg se at alt sammen har skjedd "av seg selv",tiden er inne for meg å oppleve noe annet og det har vært nødvendig for meg å komme til ro med meg selv før noe annet kan begynne å vise seg for meg.

2011 var starten på noe,det er nå påbegynt og det vil fortsette videre i 2012,jeg har akseptert det og motsetter meg ikke,tvert i mot,jeg skjønner at det er noe bra på gang,til beste for meg,men også mange mange flere.

Den samme prosessen venter deg,du må bare først bestemme deg for å jobbe med den prosessen og ikke mot den,jeg tror ikke du er riktig der enda..

Godt Nytt År til deg også ! Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2012 kl.23:01

ufo:Hei igjen,ufo og Godt Nytt År til deg også.

Så godt å høre at du også fortsetter som før inn i 2012,det forteller meg at du er like fornøyd som jeg er og at du heller ikke ønsker å forandre på noe som fungerer for deg.

2011 har virkelig vært et godt år for meg personlig,min personlige (åndelige) utvikling,klarsynet mitt har blitt bedre,forståelse av livets gåter begynner å gå opp for meg mer og mer.Jeg kan nesten ikke vente på fortsettelsen,men jeg vet at i dette som jeg (vi) holder på med er tålmodighet helt avgjørende,som selvdisiplin og respekt for ansvaret man får lagt på seg i takt med visdommen.

Jeg gleder meg til videre fremgang i 2012 og det er jeg sikker på at du gjør også.

Ha en kjempefin kveld,ufo.Hilsen synskepeggy.

Mette

01.01.2012 kl.23:22

Nei...jeg er nok ikke der enda...det har skjedd for mye som gjør at jeg har en indre uro og et hat jeg må jobbe med først

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.00:18

Iceman:Hei,hei,Iceman.

Ja,nå kan jeg virkelig si at jeg er fornøyd med tilværelsen,men det har vært en lang vei å gå for å komme så langt...

Du trenger ikke prøve på å forbedre noe som helst,har jeg forstått rett - den personen du er - vil det som evt.skulle forbedres ved deg skje av seg selv.Du er åpen for det,rett og slett,og det er alt som skal til.

Riktig Godt Nytt År,Iceman.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.00:24

Mette:Ting er i endring for deg,det er langt frem,men du vil komme dit.

Om jeg kan foreslå noe for deg som du kan gjøre for å få fart på prosessen,må det være at du må prøve å få litt mer aleinetid (kvalitetstid) bare for deg selv enn det du har hatt før.Du trenger ikke prøve så mye på å kvitte deg med hat og andre negative påvirkninger,men heller prøve å akseptere at det er der,det er lettere og det er en veldig god begynnelse.

Ha en fin kveld,Mette.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.00:31

Photojunkie:Ja,slik skal det låte.

ønsker deg det samme,ett begivenhetsrikt nytt år !

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.00:39

Allis:Heisann,Allis og Godt Nytt år til deg også.

Det er ikke så lett å glede seg og se positive ting i eget liv når nær familie strever,det forstår jeg godt.Men håper at jeg ikke virker hjerteløs nå,når jeg sier at en stor del av hemmeligheten ved å ha et så godt liv som mulig er nettopp å klare å løsrive seg fra andre og konsentrere seg om seg selv.Det betyr ikke at man ikke skal bry seg,men det betyr bare at man innser at ting som skjer som man ikke kan gjøre noe med ikke skal få påvirke eget liv i noen retning.

Du er vel allikevel stort sett fornøyd med tilværelsen du også,når du har bestemt deg for å gå for det "samme gamle",og det er bra !

Ha en fortsatt fin kveld,du også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.00:57

Toril:Hei,hei Toril.

Jeg satt for meg selv helt stille en stund i går kveld før jeg gikk på jobb,fikk som vanlig noen par "sannhetens ord" fra en eller flere av mine hjelpere.Det gikk opp for meg at det ikke var noe som helst jeg trengte å forandre på,det ga meg en ro som jeg ofte har kjent i det siste.

Jeg har hatt en stor personlig (åndelig) vekst i året som har gått og det finnes en svært god forklaring på hvorfor det har skjedd akkurat nå.Mye av det har jeg skrevet om her i bloggen og delt med mine lesere og mye av det må jeg holde for meg selv inn til videre,men planlegger å dele mye mer i tiden som kommer,må bare passe på at det jeg deler "passer inn" i en sammenheng eller hendelse fra "den ytre verden" slik at flest mulig har en forutsetning for å forstå hva jeg sier.

Det er lett for meg å være positiv når ting rundt meg åpenbarer seg positivt og det er lett for meg å være ærlig da jeg aldri har hatt noe å skjule.Med det utgangspunktet gleder jeg meg til å ta fatt på det nye året i mitt private liv og også sammen med mine mange trofaste lesere.

Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Allis

03.01.2012 kl.10:23

Heisan og god morgen;-))

Kloke ord og du har helt rett i det du skriver;-))

Ha en fin fin dag videre

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2012 kl.14:24

Allis:Hei igjen,Allis !

Det er akkurat slik jeg føler det nå i inngangen til det nye året.

Og jeg vet hvor heldig jeg er...

Ha en fin dag,du også.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits