En hyggelig kveld - endte i katastrofe !!

Jeg har selv vært på jobb natt til 1.nyttårsdag,men etter at jeg sto opp har glade og hyggelige og mindre glade og hyggelige nyttårsfester kommet meg for øret.Det fleste gjenfortellinger har vært gode og morsomme,men denne ene er vel heller trist og en katastrofe for dem som blei rammet.Den topper seg i frekkhet,ekkel oppførsel og total ansvarsfraskrivelse så langt i det nye året.

En hyggelig familie som jeg kjenner godt hadde planlagt en rolig og hyggelig nyttårsfeiring og slik blei det også,frem til nyttårsrakettene skulle skytes opp,da,plutselig samlet det seg et stort selskap som ikke var innvitert rundt oppskytningen og etter at oppskytningen var unnagjort blei dette selskapet - fremdeles ikke innvitert med inn i huset for å fortsette festen.Familien var selvsagt fortvilet over dette,men fant det vanskelig å gi beskjed om at det ikke passet så godt med en stor ikke planlagt fest akkurat denne kvelden.Det store ubudne selskapet besto av naboer,bekjente og familie som de forståelig ikke ønsket å komme på kant med.

Det viste seg at den ene av de ubudne gjestene var mer enn overstadig beruset og ut på kvelden blei det oppdaget at hun hadde hatt et større "uhell" i den helt nye sofaen,hun hadde rett og slett tisset på seg,ikke lite heller.Denne "damen" har i tillegg sykdommer som bla.gjør at urin er både misfarget og lukter svært sterkt.Det er fastslått i dag,at sofaen er helt ødelagt.

Tiltross for at flere kan bekrefte det som skjedde og til og med såg og kommenterte at denne "damen" var helt våt på skjørtet bak da hun reiste seg opp, blånekter hun selv på at "det er hun som har gjort det" og skylder på alt og alle andre og nekter å erstatte noe som helst.De andre ubudne gjestene,som hadde med seg dette ubudne mennesket,velger å trekke den uheldige familiens troverdighet i tvil istedenfor å støtte dem i deres forklaring og krav om erstatning for sin helt nye ødelagte sofa.Det er helt feil,de burde støtte familien på dette,det er det minste de kunne gjøre,da det er de som indirekte er skyld i det hele.

Situasjonen er fastlåst.Den dritfulle ubudne gjesten burde vise seg såpass voksen at hun tok ansvar for sine handlinger uansett om hun husker eller ikke.De andre ubudne gjestene,som hadde med seg denne ubudne "damen" burde støtte opp om familien og andre tilstedeværendes forklaring,familien og de øvrige som skulle være der var tross alt helt edrue,noe ingen av de ubudne gjestene var i nærheten av å være selv.

Familien som blei rammet er svært usikker og fortvilet,det er vel ikke meningen at de skal erstatte den ødelagte sofaen selv ?

Vi tar gjerne i mot råd om hvordan man går frem og hva man kan gjøre i denne fortvilte situasjonen..

Hilsen synskepeggy.

30 kommentarer

Magnhild<3

01.01.2012 kl.18:34

Haha, fy søren !! Har virkelig ikke ord.... Hun burde virkelig betale for seg, og faktisk stå opp for det hun har gjort....

Må jo være noe riktig gale med folk som kan finne på å pisse i sofaen til folk, uansett om hun er full eller ikke, så unnskylder det ikke at hun gjorde det, og må erstatte det...

Støtter familien helt !!

Klem !! <3

Biija

01.01.2012 kl.18:45

Fysj! For ei griskjerring! Går det virkelig an at et voksent menneske drikker seg så sanseløst full at man ikke har kontroll på urinblæra?!

Jeg støtter selvfølgelig de uheldige som fikk sofaen ødelagt av dette mennesket, men for å være ærlig så tror jeg at sjansene er veldig små for at damen noengang vil ta på seg skylda for uhellet sitt og gjøre opp for seg... Da gjenstår det bare å håpe på at menneskene som hadde henne med seg vil snu, og at de kan hjelpe til med å få ordnet opp. Hvis det er fornuftige folk, så kan det jo alltids være en sjanse, men hvis ikke... Vel, vel, da er det nok dessverre ikke så mye de kan gjøre.

01.01.2012 kl.18:49

OMFG, familien som ble "rammet av tiss i sofaen" du skriver jo som om dette var verre enn Orkanen som var 1.juledag! og hvorfor sitte å skrive om en liten hendelse som skjedde med en annen familie, elelr var du kansje en av gjestene selv, eller denne "damen" som du kaller henne..

01.01.2012 kl.18:50

det er bare en sofa.. kjøp en ny

for en katastrofe liksom!

whatwouldnemido

01.01.2012 kl.19:02

Huff! Hva som er rett og rimelig, er det vel ingen tvil om...!?! Men helt ærlig tror jeg denne familien har små sjanser for å få verken innrømmelser eller erstatning. Damen vil neppe innrømme en så pinlig fadese, og de andre gjestene vil sannsynligvis gjøre alt de kan for ikke å bli innblandet/slippe å ta stilling.

Eneste positive som kan sies om det hele, er at familien nå har svært god unnskyldning for ikke å åpne dørene for uventede og uinviterte gjester en annen gang! De får øve seg på å si (med rolig, fast, beklagende og vennlig røst): "Beklager at vi ikke kan invitere dere med på festen, men vi har dessverre ikke råd til å kjøpe nytt interør hver gang vi har hatt selskap. Forrige gang vi fikk uventede gjester var det nemlig noen som tisset i sofaen vår, men ingen ville ta på seg ansvar."

Godt det blir flust med nyttårssalg på sofaer i tida framover....! Men det var en trist og kjip historie :-(

whatwouldnemido.blogg.no

Anonym.

01.01.2012 kl.19:54

De må nok øve seg mere på å si nei til folk. Synd det endte slik, men folk kan være uheldig. Veldig bra at ikke personer kom til skade. En sofa er en sofa. :-P

01.01.2012 kl.20:12

så klart er dette er fæl ting å oppleve, først kommer det folk som trenger seg inn i ditt hjem drit fulle, deretter så kommer det en full tufs som TISSER i sofaen din som for alt dere veit kan ha kostet 30 000,-.. i tillegg til at det stinker og er missfarget osv så nekter personen og familien blir satt i tvil av uforskammede mennesker som ikke skjønner verdien av respekt for andre sitt hjem og private ting.. Nei det er for teit å skrive at det "bare" er å kjøpe seg ny sofa.. Det som skjedde var virkelig tragisk, jeg veit lite om hva man kan gjøre i slike hendelser. Men går ve ann å få urinen på sofaen testet for dna? Eller har jeg sett for mye på film?

Mvh

Latoya.

sisselfish

01.01.2012 kl.20:15

01.jan.2012 kl.18:49

OMFG, familien som ble "rammet av tiss i sofaen" du skriver jo som om dette var verre enn Orkanen som var 1.juledag! og hvorfor sitte å skrive om en liten hendelse som skjedde med en annen familie, elelr var du kansje en av gjestene selv, eller denne "damen" som du kaller henne..

Jeg har litt lyst til å svare denne personen her ; Har du lest stykket til Peggy? siterer her fra begynnelsen til SP"Jeg har selv vært på jobb natt til 1.nyttårsdag,men etter at jeg sto opp har glade og hyggelige og mindre glade og hyggelige nyttårsfester kommet meg for øret".

Så jeg bare lurer litt her.

Morsomt men tragisk hendelse da Peggy he he. Måtte trekke litt på smilebåndet av dette.

Klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2012 kl.20:47

Anonym.:Bare det at man må øve seg på å si nei til folk,spesielt på en dag som i går,da man ønsker å være hyggelig,er en stor tragedie i seg selv - i tillegg kommer tap av den nye sofaen.Som ett familiemedlem sa til meg - og det forklarer en hel del - sofaen er vår comfortsone og nå er den ødelagt.Det skulle vel ikke være så vanskelig da - for noen å se denne hendelsen i et litt annet perspektiv enn at "det bare er en sofa" - om det faller vanskelig å forstå,er det sannelig andre som må øve seg på helt andre ting enn å si nei til folk.Og det mener jeg !!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2012 kl.20:55

sisselfish:Heisann,sisselfish.

Det er et velkjent fenomen at det er noen som IKKE leser innlegget før de kommenterer.

Hensikten med å skrive om dette er å få sagt hvor lite andre bryr seg om andres eiendeler,respekt for andre,fordervet moral osv.Dette er folk som (tror de) er vel ansett i profesjonell (jobb) sammenheng.Jeg forstår i grunnen ikke hvorfor,deres innstilling og holdning speiler seg i alt de gjør.Jeg tror det har noe med feighet fra andre å gjøre,usunn kvinnekultur blomstrer som aldri før og svært få er modige nok til å motsette seg og ta opp kampen mot den..

Jeg er enig med deg i at det er tragikomisk,men det er reaksjonene til den/de skyldige i etterkant som gjør det til "en katastrofe".

Ha en fin kveld,sisselfish.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2012 kl.20:57

Anonym:Det er bare en sofa - og det er bare å kjøpe ny - men det er IKKE familien som skal kjøpe ny,det mener du vel ikke ??

Hilsen synskepeggy.

Iceman

01.01.2012 kl.21:19

Hei synskepeggy! ... :-)

Ja,dette var virkelig tragisk for familien som fikk sofaen sin ødelagt.

Sitter uforskyldt hjemme i sin egen stue og blir utsatt for at en full ubedt person ikke har kontroll og ødelegger møbler og resten av nyttårsfeiringen.

Ser noen hasselerer med å sammenligne det med orkanherjing, jeg mener det er like ille å få skadet ting med at noen i fylla ødelegger som når det er orkaner som ødelegger.

Mener også at det er en selvfølge at personen som forårsaket dette bør vedkjenne det,beklage det, og erstatte sofaen.Hvis ikke, bør de som hadde denne personen med seg,erstatte skaden.

Anonym.

01.01.2012 kl.21:20

De involverte får selv finne ut hvem som skal betale for en ny sofa.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2012 kl.22:01

Anonym:Hei,hei.

Det skulle være helt unødvendig med DNA her,alle som var til stede vet hva som skjedde inkludert de fra selskapet som ikke støtter familien i deres forklaring og krav om erstatning.

Det som er betenkelig,her i bloggen,etter at jeg tok det opp,er at det virker som om noen (en) anonym mener at familien selv må bære tapet,da de IKKE har ØVD seg nok på å si nei.Det er vel helt,ja.....

Sofaen er ødelagt,det er et faktum,det burde være mer enn nok for vedkommende "synder" til å erstatte hærverket,i det minste komme med en unnskyldning og forslag til løsning.Som det er,blånekter den skyldige for all skyld med støtte fra de øvrige ubudne gjestene,det er skikkelig ille...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2012 kl.22:05

Anonym.:Med "de involverte",mener du da inkludert familien som fikk sofaen ødelagt ? Jeg skjønner hvor du vil,du mener virkelig at familien KUN har SEG SELV å takke,fordi at de er så idiotisk dumme at de ikke har øvd seg nok på å si nei,og da får de finne seg i at slikt skjer.

Ja,man får mene hva man vil,selvsagt,men antydningene her er svært så urimelige.

Hilsen synskepeggy.

Toril

01.01.2012 kl.22:07

Huff! Stakkars familie som var kjempeuheldig å oppleve dette, og det pga en full uønsket gjest! Den som har voldet skaden burde absolutt erstatte sofaen! Snakk om ikke ha respekt for andres eiendom!

Jeg rister oppgitt på hodet når noen sammenlikner det med orkanen som herjet. Dårlig sammenlikning vil jeg si!

Ønsker deg en kjempefin 1.januarkveld!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2012 kl.22:12

whatwouldnemido:Hei,hei.

Det er en kjiip historie.Det verste er selvsagt ødelagt sofa og liten eller ingen vilje til å ordne opp etter seg,men nesten like ille er det at det blir antydet her i kommentarfeltet at det egentlig er familiens egen feil,de har ikke øvd seg på å si nei.Det er helt hinsides...

Jeg kjenner til personene i det ubedte selskapet og det er en grunn for at jeg ALDRI omgås slike folk,det skjer ikke.

Jeg tror familien har funnet en løsning på problemet,det blir nok lenge til noen av dem blir bedt eller slipper ubedt inn dørene hos dem igjen.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2012 kl.22:30

Toril:Hei igjen,Toril.

Det er svært tragisk at de har fått ødelagt sofaen sin.Og det er IKKE familiens egen feil,slik det blir antydet i en anonym kommentar over her.Får si det slik,at den anonyme det gjelder har ALDRI noen gang lagt igjen en eneste kommentar som kan tolkes som hyggelig på noen måte,det sier vel sitt,tenker jeg..

Folkene i det selskapet er folk jeg til vanlig gjør alt for å unngå,de har absolutt ingen behagelige kvaliteter ved seg og de har like lite respekt for andre som de har for seg selv.Men du verden for noen "effektive" folk de er...

Å sammenligne dette med orkanen Dagmars herjinger er vel å dra det litt langt,selv om tragedien over å miste kjære eiendeler kan sammenlignes samme hvilken måte eiendelene blir ødelagte på.

Ønsker deg også en kjempefin 1.januarkveld.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Anonym.

01.01.2012 kl.22:31

Nå må du ikke trekke slutninger på hva jeg mener...Bra de har funnet en løsning.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2012 kl.22:34

Anonym.:Jeg trekker IKKE en slutning på hva du mener,jeg trekker en objektiv slutning ut i fra det du skriver.Om du vil oppfattes objektivt på en annen måte,bør du huske på hvordan formulere deg slik at din egentlige slutning blir forstått.

Jeg har forøvrig ikke fått med meg at det er funnet en løsning....

Hilsen synskepeggy.

Anonym.

01.01.2012 kl.23:04

Du skriver jo at du tror at familien har funnet en løsning på problemet. Det står i innlegget du skrev kl2212.

Om de ikke har det så får jeg håper det ordner seg for alle parter.

Ha en fin kveld.

Anonym.

01.01.2012 kl.23:30

Du skrev i et innlegg kl 2212 at du tror familien hadde funnet en løsning.

Oppfatt meg hvordan du vil.

Ha en fin kveld.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2012 kl.23:31

Anonym.:Du må ikke være så kjapp med å trekke slutninger.Jeg skriver i den kommentaren du henviser til (ikke et innlegg,men svar på en kommentar,det er en forskjell på det) at familien har funnet en løsning på sitt lille "problem" med at de ikke har øvd nok på å lære seg å si nei.De løste det ved å rett og slett ikke slippe folk inn lenger,ikke engang inn i hagen..Jeg skriver ingenting om at der er funnet løsning på problemet ødelagt sofa.

Hilsen synskepeggy.

Anonym.

01.01.2012 kl.23:45

Bra det har funnet løsning på et problem da.

Ha en fin natt

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.00:13

Biija:hei,hei.

Du har så rett,en skikkelig grisekjerring er det,rett og slett !

Vedkommende som gjorde det blånekter for at det er henne,det øvrige ubudne selskapet holder på sitt standpunkt og slik står saken,til stor fortvilelse for den uheldige familien,selvsagt.

Jeg kunne virkelig tenkt meg å blande meg inn i konflikten,men er enig med at det ikke er lurt at for mange er innblandet og siden jeg ikke var tilstede der det skjedde,når det skjedde,er det nok best at jeg forholder meg taus,får heller skrive hva jeg mener om saken her.

Riktig Godt Nytt År,Biija.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.00:15

Anonym.:Trist at man ser på det som et problem at noen ikke liker å si nei for å være hyggelig.....Jeg mener generelt at det er en meget god egenskap..

Hilsen synskepeggy.

ufo

02.01.2012 kl.14:27

Jeg merket at jeg ble sint når jeg leste det. At noen våksne folk kan være så frekke som det.

Jeg håper virkelig hun kommer til å gjøre opp for seg. Hvis hun blir slik når hun drikker burde hun ha holdt seg unna alkehol.

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.14:53

ufo:Hei igjen,ufo.

La oss bare si det sånn at mellomnavnet til denne "damen" og det ubedte selskapet forøvrig er frekkhet.

Denne "damen" kommer ikke til å gjøre opp for seg og kommer heller ikke til å begynne å styre seg med alkoholinntaket.Hun oppfører seg og gjør akkurat det hun vil og om andre ikke liker det så synd for dem..Det er slik denne "damen" er !

Ha en fin dag,ufo.Hilsen synskepeggy.

Maria

02.01.2012 kl.19:05

Uff , man må jo nesten le litt når voksne dama pisser i sofaen :P Lite hyggelig for dem som eier sofaen .. og BURDE vært svært pinlig for den skyldige.

Dama bør jo helt klart gjøre opp for seg , hvem skal ellers betale for evt. rens og slikt?!! Synd att enkelte folk i dag har en lei tendens til og fraskrive seg ansvar , og liten vilje til og gjøre opp for egne handlinger !!

Og att noen hentyder att familien ikke burde tatt dem inn .. Ehm er vel bra att man er så hyggelig og inviterer mennesker inn i hjemmet sitt , det er jo absolutt ikke en uting og man regner jo ikke med å komme i slike problemer.,

Man går jo virkelig utfra att voksne folk ikke pisser på seg .. Hadde det vært ett lite barn skulle man ikke sagt så mye ;) Og som SP sier er det en svært god egenskap og være gjestfri:)

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2012 kl.14:38

Maria:Heisan,Maria.

Det er tragikomisk,men å antyde som i en anonym kommentar lenger oppe her,at familien selv har skylden fordi at de ikke har øvd seg mer på å si nei er rett og slett skammelig,lurer på hvordan denne personen (anonym) ellers tenker,jeg har forøvrig fått et lite innblikk i denne anonymes tankegang da det ikke er første gang vedkommende kommenterer her..

Denne "damen" som hadde "uhellet" er en person som tilsynelatende kommer unna med hva som helst,der finnes en simpel historikk av tyveri,uhøflig oppførsel og frekkhet som ikke kjenner noen grenser.Det som allikevel er det verste er at hennes uhørte oppførsel skaper uvennskap blant alle andre uskyldige parter,da hun har et stort talent for å spille folk opp mot hverandre.

Denne saken er fastlåst,hun nekter fortsatt skyld og blir, helt uforståelig for meg, støttet av det øvrige ubudne selskapet.

Det har vist seg igjen at denne "damen" ikke eier skam i livet !

Ha en fin dag,Maria.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits