Hvor går grensen ??

Dette kan bli svært så interessant å følge med på videre og det er helt klart ett ledd i noen glupingers plan om å kneble friheten til å ytre seg.22.juli er et stadig tilbakevendende tema når ytringsfriheten diskuteres,men ærlig talt så er 22.juli utgått på dato i ytringsfrihetsdebatten for lenge siden.Man vil kneble ytringsfriheten og man har fått noe å skylde på.Man merker det overalt,toleransegrensen for hva og hvordan ytre seg blir mer og mer strammet inn,22.juli har lite med den utviklingen å gjøre.

Stoltenberg vil at alle skal bli digitale nabokjerringer og det kan få riktig så morsomme konsekvenser,da Stoltenberg - og ingen andre øvrighetspersoner heller for den saks skyld - kan komme med klare signaler på hvor grensen for ytringsfrihet går.Man snakker om ekstreme holdninger,tanker,meninger osv,men alle vet at noen har det med å overreagere kraftig,misforstå en uttalelse osv. og i tillegg vet alle hvordan sladrekjerringer oppererer,det blir smurt kraftig på,så mye til tider at sannheten til slutt er fordreid til det ugjenkjennelige.Og da er man i gang......Jo,mange takk skal du ha for den oppfordringen,Stoltenberg,jeg er sikker på at mange vil påta seg ansvaret med å være litt i overkant ivrige nabokjerringer,og når de i tillegg løper selveste sjefens ærend,ja da - kan ingen vite hva som skjer videre...

Stoltenberg må nå,som en konsekvens av oppfordringen,starte opp med å styrke politikorpset vesentlig,de må jo straffeforfølges de som ytrer seg og blir sladret på av nabokjerringene,og det er jo politiets oppgave.Nabokjerringene vil forvente resultater av sin innsats i form av straff for dem som de har angitt og det er politiets oppgave.Man må se gjennom fingrene med at i året 2012s første døgn blei det innmeldt hele fire (mulige) drap...Det bør være mindre viktig det,til fordel for nabokjerringene med sjefen sjøl i spissen sitt nye korstog.

Herregud....galskapen er sannelig i fred med å bli total !!!

Flere og flere blogger vil vel bli dekorert med advarselplakater,det er vel snart bare rosabloggere (enn så lenge,de også) man kan komme seg inn på uten at man må klikke seg igjennom en advarselplakat først.

Stoltenberg,jeg tror han har tatt seg vann over hodet nå.Jeg skjønner planen og det skal bli spennende å se hvordan han har tenkt å følge opp dette siste stuntet her.Ytringsfrihet er ytringsfrihet,det nytter ikke å komme i etterkant å kun tillate de ytringer man selv liker,da er det bedre og langt mer ærlig å rett og slett forby ytringsfrihet i det hele tatt og mye lettere for andre folk å forholde seg til.Han skaper bare enda mer forvirring og enda mer redsel for å uttale seg med dette tullet han driver på med nå.

Hjernevask på skyhøyt nivå,det er hva dette er !!!!

Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

02.01.2012 kl.12:37

Hey! Ønsker å stille deg et privat spørsmål. Hvor kan jeg kontakte deg? :)

kamerasilje

02.01.2012 kl.12:42

Liten Konkurranse på bloggen min ! Bli med ?

sisselfish

02.01.2012 kl.12:53

Alt jeg bare kan si om dette Peggy er ;BRAVO BRAVO BRAVO. Jeg tok en runde i går på ett annet nettsted, og skal si det blei respons ja. Nei, vi skal ikke knebles.

Klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.13:04

sisselfish:Hei,hei,sisselfish.

Vi er begge like opptatt av at ytringsfriheten bevares,men har mange og mektige motstandere å "sloss" mot.Vi gir ikke opp !!

De finner stadig nye veier å gå for å oppnå sin hensikt,nå altså det nye begrepet,innført av selveste statsministeren : digitale nabokjerringer.Up to date,er han iallefall,det skal han ha.

Den beste måte å kneble folk på er å gjøre dem forvirret og redde,det er også en effektiv metode for å hjernevaske.Jeg er skremt over hvor lett man lykkes i sitt forsøk og jeg er skremt over at ikke mange,mange fler ser det samme som jeg (vi) gjør.

Klemz til deg også og ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

cklk

02.01.2012 kl.13:15

Kan ikke si noe annet, en bra skrevet! :-) Det er godt at noen snakker rett fra hjerte!

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.13:22

cklk:Takk så mye for det.

Hensikten min er kun en,håpet om å få folk til å begynne å tenke,ta motet til seg å steppe opp mot dette som alle ser er i ferd med å skje.

Det er for seint å snyte seg når nesa er vekke !!!

Hilsen synskepeggy.

ufo

02.01.2012 kl.14:25

Ytringsfriheten har i det siste gåt gale veien. I 2012 trur jeg vi vil få enda flere bevis på at ytringsfriheten ikke teller lenger. I fjord kom det første beviset når de ville lagere informarsjon om hva enkelt normann gjorde på nette. Så har det begynt å komme advarseler når vi skal innom enkelte blogger. Men det er desverre samme tedens i EU landa også. Der har snart folk ikke noe de skulle ha sagt når det gjelder ogsen politikerne styrer EU.

Forskjellen mellom rike og fattige blir stadig større. Vi har ikke merket så veldig mye til det her enda,men hvis vis vi ser på landa i EU og USA ser vi hva som vil skje hvis Norge fortsetter i samme rettningen.

Men jeg trur snart folk vil våkne,da vil folk gjøre opprør. Jeg trur også occupy bevegelsen vil våkne til liv i igjen ganske snart.

Ha en fin dag vidre:)

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.14:58

ufo:Hei,hei,ufo.

Du har helt rett.Den negative tendensen for de mange til fordel for den gode tendensen for de få er helt klar og tydelig for meg.

Jeg følger nøye med på hva Michael Moore foretar seg.Han har en fantastisk evne til å finne frem til de mest graverende eksempler de "høye herrer" kommer unna med - så langt,men håpet er at det ikke varer så mye lenger...

Ha en fin dag,ufo.Hilsen synskepeggy.

Toril

02.01.2012 kl.15:00

Tusen takk for et kjempeflott innlegg fra deg Synskepggy! Dette var kjempebra skrevet!

Akkurat dette reagerte jeg på jeg også! Hva mente statsministeren med det? Jeg håper og tror at det statsministeren mente var at man skulle være oppmerksom på ytterliggående ekstreme utsagn på nettet, og ikke en vanlig debatt man har på f.eks en blogg. Det har jo vært flere tilfeller hvor de som har planlagt terrorangrep har profilert seg på en nettside f.eks i form av youtubevideoer. Det er stor forskjell fra det til å ha en samfunnsdebatt på en blogg om f.eks. innvandring, og til å være ekstremt ytterliggående. Mange vil kanskje ta oppfordringen til Stoltenberg litt for alvorlig, og følge med argusøyne på nettet om hvordan folk ytrer seg, og mange kan kanskje også mistolke det som folk skriver i en debatt f.eks på en blogg. Det blir så feil!

Resultatet av denne "digitale nabokjerring" til Stoltenberg, er at kanskje folk vil komme til å vegre seg for hva man skriver på sine egne blogger og f.eks hva man skriver i debatter i frykt for å bli stemplet som f.eks. rasist.

Jeg ble litt skremt når jeg hørte dette uttrykket "digitale nabokjerringer" i går på nyttårstalen! Er det virkelig meningen at vi som bruker nettet skal overvåke hverandre?

Ønsker deg en kjempefin mandag!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2012 kl.15:15

Toril:Hei igjen,Toril.

Du er inne på det her,hva mente han egentlig..stor forvirring igjen hos folk flest..

Ut i fra uttalelser og andre ting som har skjedd det siste året i forbindelse med ytringsfrihet og mange forsøk på å kvele den,tror jeg at han mente akkurat det,angivere på nett og jo flere man angir jo lenger inn i varmen kommer man.Det er mange digitale nabokjerringer som ønsker en slik posisjon,tro meg.

Kneblingen sprer seg videre til arbeidsplasser,skoler osv.

Om resultatet av Stoltenbergs introduksjon av digitale nabokjerringer blir (og det tror jeg faktisk) at folk vegrer seg for å si sin mening i frykt for å få ubehagelige stempel på seg eller andre represalier har jo Stoltenberg oppnådd nøyaktig det han ville !!

Man må ikke gi han det han vil ha !!! Som sagt,det er for seint å snyte seg når nesa er vekke,man bør reagere nå !!

Ha en kjempefin mandag du også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Iceman

04.01.2012 kl.18:58

Hei Synskepeggy! :-)

Bra innlegg og helt enig med deg.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits