Tro hvem disse ofrer til....

Det kan umulig være gode guder.Det verste er at grunnen for ofringen kan vise seg å slå til,men deres ofring og resultatet av ofringen har ingenting med hverandre å gjøre.Det er nok helt andre mekanismer og betingelser som gjelder enn ofring,noe de som ofrer ikke forstår.Derfor er det svært sannsynlig - nesten helt sikkert - at om deres ofring for gode avlinger slå til vil de gjøre det samme igjen..

En sju år gammel jente blei drept av stammefolk i India,de ville ha tak i leveren hennes for å ofre den til gudene for å sikre gode avlinger.Foreldrene meldte jenta savnet og en uke etter blei hun funnet drept.Ofringen blei utført av to overtroiske personer som trodde at ofringen ville gi bedre avlinger.

Det er rett og slett å håpe,for andre barns skyld og liv at avlingen etter ofringen blir den verste noensinne !!!

I 2012 har man altså ikke kommet lenger enn dette noen steder i verden.Her,om noen gang trengs Karma......

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

02.01.2012 kl.19:30

Trist at verden ikke er kommet lengre enkelte steder. Stakkars lille. :(

Mette

02.01.2012 kl.19:57

Motbydelig spør du meg

Rosabobble

03.01.2012 kl.00:39

Skremmende... Alt jeg har å si!

Toril

03.01.2012 kl.12:13

Huff! Dette er kjempetrist og ikke minst motbydelig! Stakkars unge!

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2012 kl.14:22

Toril:Hei igjen,Toril.

Ja,det er svært trist og det verste er at om nå avlingene blir gode,så tør jeg vedde på at slikt vil skje igjen...

Ha en fin dag,Toril og bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2012 kl.14:25

Rosabobble:Hei,hei !

Ja,skremmende er det det er,rett og slett.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2012 kl.14:27

Mette:Heisan,Mette.

Du har rett,det er motbydelig at noen kan finne på å ha et sånt påskudd til å ta livet av noen,og ikke bare hvem som helst,men et lite barn.Det er helt hinsides.

Ha en fin dag,Mette.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2012 kl.14:41

ingerslilleverden.blogg.no:Jeg er helt enig med deg.Stakkars lille.Kan ikke la være å tenke på at om de som ofret får det de vil ha,bedre avlinger, vil dette skje igjen med et annet stakkars barn og et annet og et annet.....

Hilsen synskepeggy.

Iceman

04.01.2012 kl.18:53

Hei Synskepeggy!

GRUSOMT!!!!......stakkars,stakkars jente og familien hennes.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits