De her to liker jeg for tiden !!!

Donkeyboy - Sleep In Silence. Rihanna - Cheers (Drink To That)

 

 

Enjoy !!!!! Hilsen synskepeggy. 

12 kommentarer

05.01.2012 kl.07:54

:) hvorfor kommer det opp en mld om at bloggen din kan virke støtende ?

<3 AnnHelen

05.01.2012 kl.08:02

ikke helt min smak, men alle har sine favoritter som gjør en glad! Have a nice day :D

Bestemors krok

05.01.2012 kl.08:03

Enig...flott musikk
kjempe fin blogg!Kommenterer tilbake

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.08:29

Anonym:Det vet jeg ikke,da jeg ikke kan se at jeg har vært støtende mot noen.Mulig at noen (som ikke selv akkurat har brukt fine ord mot meg) har misforstått ett innlegg (med vilje ?) og varslet blogg.no.Jeg tror at blogg.no kan svare bedre på spørsmålet ditt enn det jeg kan..

Hilsen synskepeggy.

benedicteoglone

05.01.2012 kl.08:58

Kjempe fin blogg!

Mojita

05.01.2012 kl.09:11

Jammen fikk jeg samme advarsel denne gangen også synskepeggy, om at innholdet kan virke støtende så jeg måtte trykke på OK for å bekrefte at jeg var advart.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.14:05

Mojita:Hei igjen,Mojita.

Jeg vet at den plakaten ligger der,hvorfor er jeg mer usikker på.

Det hadde vært mye greiere at de la plakaten ut på det/de innlegg de mener kan være støtende og ikke advarsel på hele bloggen,det blir helt feil,og om de hadde lagt plakat på det/de innlegg som kan virke støtende ville jeg og alle andre visst hvilket innlegg det var snakk om,sånn som plakaten ligger nå,må man jo tro at det gjelder hele bloggen,at alt jeg har skrevet kan virke støtende.

Det er nok en av to,eller begge, meget ufine kommentarer som har påtatt seg oppgaven med å være "digital nabokjerring" og varslet blogg.no.Og den som innførte det nye begrepet ØNSKER at nettopp slik sensur og advarsler skulle bli resultatet.

Hilsen synskepeggy.

Carina

05.01.2012 kl.14:29

Hei jeg vet når denne advarselen begynte å dukke opp, det var etter innlegget "pell dere til pokker"osv i et innlegg du la ut i desember.

Jeg følger bloggen din daglig, og denne advarselen har kommet opp siden dette innlegget. Jeg er enig i at det virker som om det er en advarsel mot støtende innhold ang hele bloggen, og det blir jo helt feil. Da burde det, som du nevner, heller komme opp advarsel på det innlegget de mener er støtende.

Uansett stå på du har en spennende blogg:)

Hilsen Carina

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.15:20

Carina:Hei,carina og takk så mye !

Det er virkelig ironi i at akkurat denne bloggen har fått advarselplakat med tanke på at bloggeier har fått så ørene flagrer og i glatte lag både drapstrusler,påstander om løgn og svindel,hat og hets og trakassering så det holder.Og det KUN på grunn av bloggeiers meninger og overbevisninger.

Advarselplakaten forteller meg akkurat det jeg vil vite,at vanlige nordmenn kan bli sjikanert,drapstruet og verre uten at noen hever et øyebryn engang,men om den som har vært utsatt for slikt selv, gir uttrykk for en annen mening enn den aksepterte skal vedkommende sensureres eller få advarselplakat hengene på seg.Med det utgangspunktet er jeg faktisk ganske fornøyd med advarselen som er klistret opp på bloggen min,for den bekrefter mye av det som blei debattert i det aktuelle innlegget og i kommentarene under,altså mangel på ytringsfrihet.

Men uansett har blogg.no gjort en feil her.Jeg aksepterer advarselplakat på det aktuelle innlegget man advarer mot (selv om det er uforståelig for meg,men godtar at noen kan misforstå hva jeg mener)men å advare lesere mot hele bloggen,det er for drøyt mener jeg.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

05.01.2012 kl.18:44

Hei Synskepeggy! :-)

Fin musikk ja...

Skjønner heller ikke hva som er så støtende på denne bloggen at blogg.no satte opp den plakaten! Er enig i at de burde satt den forran det innlegget de mente kunne støte noen, og ikke slik som no da en kan tro det gjelder hele bloggen.

Livet mitt som klarsynt.

07.01.2012 kl.00:05

Iceman:Heisan !

Ut i fra kommentarer i kommentarfeltet er det svært få som skjønner at innlegget kan virke støtende,det er iallefall ikke ment støtende eller sårende mot noen.Det er vel kanskje heller slik at enkelte ikke liker å høre sannheten,sannheten kan som kjent svi...

Har forøvrig fått antydninger fra flere i dag om at varselplakaten plutselig er fjernet.Ikke vet jeg,men det er rart at man uten forklaring får en slik plakat klistret opp på bloggen,for så,fremdeles uten noen forklaring, blir den fjernet igjen like plutselig som den dukket opp.Ja,ja godt er det vel at den er borte - om den er borte da..

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits