Hvor sykt er ikke det ?

Hvem er det som kan stå utenfor et vindu og være vitne til seksuelle overgrep og drap uten å gripe inn ? Og hvem er det som kan finne på å seksuelt misbruke for så å drepe en forsvarsløs gammel dame på 98 år.

Vedkommende som står bak de grusomme handlingene blir nok vanskelig å finne,om man i det hele tatt finner ham.Han fikk et stort forsprang og en stor fordel i jakten på ham da politiet gikk seg blind i troen på at en annen var gjerningsmannen,alle tilgjengelige ressurser blei satt inn på å få en uskyldig mann til å tilstå og dømt,mens den egentlige gjerningsmannen gikk fri.

Stakkars alle gamle damer i Os og i landet forøvrig,de må være fryktelig redde nå.Det er en der ute som muligens vil ha tak i dem og kommer helt inn i deres eget hjem for å ta dem !!

Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

Stina og Evy-Ann

05.01.2012 kl.08:46

ganske sykt!

<3 Isabell Mari

05.01.2012 kl.08:52

Det er helt sykt!!!

Bestemors krok

05.01.2012 kl.08:56

Det er forferdelig det som skjedde...den som gjorde dette kan bare ikke være frisk....hun var jo som de sa en koselig gammel dame. Tenk hva familien hennes føler og hvordan de har det, jeg gremmes over slikt. Stakkars de eldre som bor der, tror ikke de har sovet godt siden dette skjedde.

At gjerningsmennene går fri fordi politiet ser seg blind på en person er ikke første gange det skjer og ikke siste heller.

Hylja

05.01.2012 kl.09:23

Kvalmende... Baneheia om igjen, bare en helt annen aldersgruppe på offeret. Angående det å stå og se på, så leste jeg om et lignende eksempel den gangen jeg studerte sosiologi. Der ble en kvinne knivstukket, men ingen hjalp henne. Gjerningsmannen kom tilbake og voldtok og knivstakk henne igjen så hun til slutt døde. Ingen tilkalte hjelp før en halvtime etterpå. Jeg husker ikke hva temaet het, men det har nok en del med dette fenomenet om at folk ikke vil stikke nesen i andres saker. Uansett er det utrolig forkastelig å ikke gripe inn.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.13:50

Stina og Evy:Ja,helt sykt...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.13:51

Isabell Mari:Riktig,det er helt sykt.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.13:58

Bestemors krok:Hei,hei.

Det er helt forferdelig.Selvsagt tenker man på familien også når slike grusomheter skjer.

Nei,du har rett,at politiet "tabber seg ut" i sin iver etter å ta en gjerningsmann har man hørt om før og vil høre det igjen.

Seinest i dag,faktisk ang.knivstikking på trikk,det sto å lese at "en person er anholdt for forholdet,men gjerningsmannen antas fremdeles å være på frifot".Det er så ille at man er fristet til å tro at noen har skrevet feil...(på tv2s tekst-tv).

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.14:11

Hylja:Hei,hei,Hylja.

Noen ganger MÅ man stikke nesen i andres saker,det er alles simple plikt.Jeg hadde aldri klart å forholde meg passiv i en slik situasjon.Mulig jeg ikke hadde fått gjort noe fra eller til og mulig jeg hadde blitt skadet selv,men for min egen sjelefreds skyld hadde jeg prøvd det jeg kunne for å prøve å hjelpe.

Den som såg dette og ikke grep inn,er vel på en måte indirekte skyldig også.Hvem vet om utfallet hadde blitt så tragisk om vedkommende hadde kommet over seg selv og sin feighet og steppet opp...

Hilsen synskepeggy.

Iceman

05.01.2012 kl.18:30

Hei Synskepeggy :-)

Leste om denne grusomme saken.Lurer på hva som har foregått inne i det syke hodet på denne personen som har fått seg til å gjøre noe få forferdeligt mot en eldre forsvarsløs dame.

Du har sikkert rett i at de finnes sikkert mange redde gamle damer der ute no, derfor håper jeg at de finner den skyldige fort...

Hylja

05.01.2012 kl.21:18

Jepp, det er jeg helt enig i! Men folk er feige og vil ikke gripe inn i situasjoner hvor deres eget liv kan stå i fare.

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.23:56

Iceman:Hei igjen,Iceman !

det som er skjedd med den gamle søte damen er helt forbi hinsides og uforståelig for meg..

Jeg tror ikke at de får tatt gjerningsmannen,dessverre,før evt.han slår til igjen.Nå har politiet sett seg blind på en påstått kikker i området der damen bodde,men alle med litt enkel psykologi innabords (og iallefall politiet) burde vite at en kikker er en kikker,han er IKKE en drapsmann.

Politiet er jo rimelig desperate og uten ett eneste spor etter gjerningsmannen når de oppfordrer alle menn på Os til å melde seg for å få tatt DNA-prøve.Det sier vel litt i denne saken her,vil jeg tro.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits