Internettkjærester har jammen stor makt !

Det er ikke til å tro ! Internettkjærester man knapt har møtt,kanskje en gang,eller kanskje ikke,har jammen meg stor makt.Så stor makt at de kan få andre til å begå drap ,for åpent kamera,til og med på sine egne barn.

Jeg kjenner at jeg ikke liker Internett så godt for øyeblikket....

En kvinne fra Oslo drepte datteren sin mens nettkjæresten fulgte med på webcamera fra Storbritania.Det var nettkjærestens forslag å holde datteren opp ned i en vannbøtte for å disiplinere henne,normale mødre "disiplinerer" ikke engang sitt barn på ett år.Man setter grenser,veileder og forklarer, man disiplinerer ikke så små barn,men det er om man er normale og ikke lar seg påvirke av nettforbindelser.

Ettåringen var våken da kvinnen chattet med nettkjæresten som er bosatt i Storbritania.Ettåringen "adlød ikke moren" og de to snakket om hvordan de skulle få barnet til å adlyde.Normale mødre bruker ikke engang ordet adlyde om sin ettåring.Kvinnen fylte en bøtte med vann og holdt barnet opp ned i bøtten til det sluttet å puste,nettkjæresten fulgte hele tiden med på det som skjedde.

De er nå begge to siktet for forsettelig drap,men ikke overraskende, nekter de straffeskyld begge to..de ville ha det til at barnet gjorde det selv...

Hilsen synskepeggy.

21 kommentarer

Bestemors krok

05.01.2012 kl.10:30

Jeg trodde ikke mine egne ører da jeg hørte dette på radioen i dag morges...og at de to som er voksne ikke innser hva de har gjort feil...helt utrolig. Man gjør bare ikke sånt....enkelt og greit

UVAAS

05.01.2012 kl.11:41

Satan... Selv ikke jeg som ikke takler unger kunne gjort det der! Herregud! Hun skal bli siktet for drap, og han skal bli siktet for vedvirking til drap. Eller noe sånt. AT DET GÅR AN?! Til og med jeg enger meg bedre som foreldrer enn de to...

Therese TS

05.01.2012 kl.12:17

Syke,syke folk :(

Aafkgirl91

05.01.2012 kl.13:10

Helt forferdelig

Iselin Olsen

05.01.2012 kl.13:49

Helt forferdelig:o

men fin blogg;)

beate

05.01.2012 kl.13:51

helt forferdelig.. komentere tilbake?

solkro

05.01.2012 kl.13:51

Kvalmende og som du sier man disiplinerer ikke babyer.

Jente, 12

05.01.2012 kl.13:56

De to voksne må være sinnsyke. Bra innlegg.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.14:14

solkro:Heisan !

Nei,heldigvis man disiplinerer ikke babyer - iallefall ikke de som er normale og ikke lar seg påvirke av en fantasifigur av en nettkjæreste.

Hilsen synskepeggy.

m & m<3

05.01.2012 kl.14:15

syke greier :0

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.14:16

Jente, 12:Heisan !

Ja,de må være meget sinnsyke.Men man har jo både hørt og sett hvordan "svake sjeler" lar seg påvirke til å gjøre ting de normalt aldri ville finne på å gjøre ellers.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.14:18

Bestemors krok:Heisan.

Nei,man gjør ikke sånt,enkelt og greit.

Jeg tror ikke denne kvinnen hadde gjort noe slikt på egenhånd,her har hun fått både støtte og oppmuntring...

Ha en fin dag,Bestemors krok.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.14:23

UVAAS:Hei,hei.

Det er heldigvis svært få som IKKE egner seg bedre som foreldre enn de to der.

De fraskriver seg ansvar,hevder at barnet havnet i bøtten ved et uhell..

En ting er å ikke takle barn (men jeg tror at du takler barn helt fint) en annen ting er å skade dem og i noen ekstreme tilfeller drepe dem.

Hilsen synskepeggy.

Nea Milly Ging

05.01.2012 kl.14:27

Jeg ble sittende og riste på hodet da innslaget kom på nyhetene i dag morges... Stakkars unge. Sinnsyk mor.... Jah. Uff, det er helt grusomt.

05.01.2012 kl.14:38

Nå viser det seg jo at dette lille uskyldige barnet har blitt utsatt for misshandling før,så denne moren er nok ikke hakket bedre enn nettkjæresten spør du meg.

Håper både hun og "kjæresten" blir straffet!!!!!!!!!

Maria

05.01.2012 kl.14:46

GRUSOMT.

Stakkars lille baby :( Må være noe alvorlig galt med denne moren som sitter og tar instrukser på internett ang. disiplinering av ett spedbarn?!! Måtte de begge få lange straffer !!

Nei .. det er virkelig mange som ALDRI burde fått barn .. det er så alt for mange forferdelige skjebner.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.14:58

Nea Milly Ging:heisan !

Det samme gjorde jeg,kunne ikke tro mine egne ører.

Mye grusomt skjer,jeg må styre meg unna det verste så godt jeg kan.Ofte er energier åpne på en slik måte at jeg tar inn grusomhetene på en litt annen måte enn om jeg "bare" hadde lest eller hørt om det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.15:08

Maria:Hei,igjen,Maria.

Jeg er helt enig,det er virkelig mange som aldri skulle hatt barn.Nå tenker jeg ikke bare på alle de barn som blir utsatt for psykisk og fysisk mishandling,jeg tenker like mye på alle de barn som blir født og som foreldrene rett og slett ikke har tid til,de innser ikke at det er sine egne prioriteringer det er noe galt med og i de fleste tilfeller er det rein og skjær egoisme som er årsaken til feile prioriteringer.Det er like tragisk for barna som er utsatt,men dessverre mye vanskeligere å "komme til livs" da det er et fenomen som,aldri burde vært,men er akseptert og godtatt i alle deler av samfunnet.Man legger til rette for at forelder skal ha minst mulig med barna sine å gjøre og de som ønsker å prioritere barna sørger man for sliter tungt,både økonomisk og på andre måter,fks.stenges ute fra arbeidsliv osv.

Ha en fin dag,Maria.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2012 kl.15:24

Anonym:Jeg var på nippet til å skrive akkurat det i innlegget mitt,at barnet har nok vært utsatt for mishandling tidligere.I svært få tilfeller fører første gangs mishandling til død.

Men jeg har lært meg at slikt ikke er lurt av meg å skrive,da jeg ikke er interessert i å forklare og forsvare (noen som ikke forstår uansett)hvordan jeg kunne vite det.

Både hun og kjæresten blir straffet,men altfor lav straff etter min mening.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

05.01.2012 kl.18:06

Hei Synskepeggy! :-)

Ja, dette er helt forferdelig å lese.Skjønner ikke hvordan det er muligt at et menneske i det hele tatt kan få barn når de kan få seg til å begå en så grusom handling mot barnet sitt.

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.23:21

Iceman:hei igjen,Iceman.

Nå har det kommet frem i en kommentar lenger oppe her at barnet sannsynligvis har blitt mishandlet over tid.Det gjør jo saken mye verre for det stakkars barnet.Nesten slik at man tenker at det er bra at det gikk som det gikk,hadde ikke det stakkars barnet dødd,er det ingen som vet hvor mange drapsforsøk den lille ville ha blitt utsatt for.Klarer nesten ikke tenke tanken engang.

Ha en fin kveld,Iceman.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits