Nå må de tenke,ikke flere tabber nå !

På mer enn en måte er man vel unnskyldt iallefall to tidligere tabber.Man husker fremdeles godt en viss presidents stunts for å sikre seg to perioder på ett sted han aldri skulle ha vært i det hele tatt.Det blei jo nærmest åpentlyst innrømmet valgfusk begge gangene.En større tragedie enn at man kom unna med den svindelen har vel verden knapt sett.

Nå står man i fare for å få feil mann på feil sted igjen.En av presidentkandidatene sin hjertesak er kampen mot homofile.Og jeg tør vedde på at om han hater homofile så hater han veldig mye annet også.Han har åpent innrømmet sitt hat mot homofile og han er særlig kjent for sin fientlige kamp mot USAs homofile.Samtidig sier han,på et valgmøte,i en tale at "Dette er det viktigeste valget i mitt liv.Dette er hvor USAs frihet står på spill." 

Det skurrer veldig i mine ører,dette,og lamper lyser mørkerødt.Denne kandidaten blir mer og mer populær,han fosser frem og ligger nå på delt førsteplass  i den viktige staten Iowa,som er kjent for å legge selve føringen for resultatet av det endelige valget om ny president.Allikevel håper jeg at denne mannen ikke kommer langt i valgkampen,blir han valgt kan det vise seg å bli en mye større tabbe enn at "lillebroren" Bush jr.blei valgt.Men det er, som sagt, delvis unnskyldt så lenge påstandene om simpelt valgfusk aldri har blitt motbevist på noen punkter.

Sørgelig er det at den eneste kvinnelige kandidaten allerede har trukket seg fra valgkampen,syns hun kunne holdt ut litt lenger,muligens litt lenger enn Hillary,det hadde nok vært en liten personlig seier i seg selv...

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

Iceman

05.01.2012 kl.18:18

Hei Synskepeggy! :-)

Virker på meg som dette er atter et eksempel på politikernes dobbelmoral...for bare håpe han ikke når frem i det endelige valget...

Elisa

06.01.2012 kl.09:16

Er du virkelig synsk? Kan du se om jeg noengang kommer til aa bli lykkelig i jobb/kjaerlighet??
Vi har vel alle gjort feil, men de offentlige som politikere gjør vel aller mest - og ikke minst størst skader.. GOOOO FRP!

Jeg har forresten en konkurranse på min blogg, hvor du kan vinne en personlig alanakk! Perfekt nå til det nye året, eller hva?! Til konkurransen:

http://lizbethosnes.rhteknikk.no/2012/01/02/vinn-personlig-almanakk/

Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

Bestemors krok

06.01.2012 kl.10:02

Jeg snakket i går med ei venninne i USA og mange der er like redd som du skriver her. Men amerikanerne lar seg påvirke av alt mulig rart som hun sier, og har de nok penger er det utrolig hvor langt de kommer i valgkampen.

Men hun sier det alle andre sier også...nå må vi våkne opp....

Toril

06.01.2012 kl.14:20

Huff for en dobbeltmoralisme! Skremmende hvis gal person blir valgt! Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei riktig god og fin helg!:)

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.23:25

Toril:Heisan,Toril.

Det er helt utrolig at denne mannen kommer unna med det.

Hører ikke amerikanerne hva folk sier,er det det som er problemet.

Han her sier rett imot seg selv,snakker om frihet og hater homofile i samme åndedrag.

Ha en fin fredag,du også og en fin helg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.23:35

Bestemors krok:Heisan !

Det kan virke som om at bare det er dyrt nok og stort nok så ser man seg blind på pomp og prakt istedenfor å faktisk høre etter på hva folk sier.

Han her er så lett å "gjennomskue" at det er helt skremmende at ikke de, som tross alt skal gå til valgurnene om ikke lenge, ser det selv.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.23:50

Iceman:Hei,hei !

La oss håpe at amerikanerne våkner opp i tide,slik at man slipper å stå i fare for å ende med sånne folk ved roret i hele fire år.Det er rett og slett ikke mulig at de "vil seg selv så vondt" - håper jeg.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits