2012 - året da mange får bli kjent med Åndene !

Og det går som planlagt.2012 er året da mange skal få merke at sløret mellom denne verden og den neste blir mer og mer borte.Hemmeligheter skal avsløres.Noen av oss har visst dette lenge og har ventet tålmodig i spenning og glede.I åresvis har man sett tegn på at det går som planlagt og i den siste tiden har "uforklarlige hendelser" bare blitt flere.Kan nevne noen få eksempler på det rundt omkring i Norge,og tenk da bare på hvor mange eksempler det finnes rundt omkring i hele verden !

- Prest måtte drive ut ånder fra NAV-kontor.

- Sykehjemsansatte blei syke av spøkelser.

- Tror spøkelser flytter 40 tonn tunge gravemaskiner.

- Leide klarsynt for å jage bort gjenferd.

- Asylsøkere livredde av spøkelse.

-Spøkelsesrykter på Universitetet i Bergen.

-Spøkelser i barnehagen.

- Og nå,det siste,"uforklarlige hendelser" på bensinstasjon.

- For ikke å snakke om utallige eksempler på åndelig aktivitet på fks."Åndenes makt"...

Observasjoner av spøkelser,ånder og "uforklarlige hendelser" kommer til å øke vesentlig i tiden som kommer.Og det er en grunn for det,til beste for alle.Spøkelser,guider,hjelpere og ånder blir sendt til oss,ikke for å skremme,men for å veilede og vise oss i en verden der alle har "gått seg vill".Ta i mot dem med åpne armer,ønsk dem velkommen og vær glad,ikke redd.

Den kollektive tanke på ånder,spøkelser og den andre siden skaper i seg selv en energi som gjør det lettere for åndene å bevege seg i - nærmere oss her i vår verden.

                 Hilsen synskepeggy. 

23 kommentarer

Bestemors krok

06.01.2012 kl.15:51

Jeg har noen her jeg bor...men jeg er ikke redd for dem. Men fant ut hvem den ene er og syns det er både morsom og interessant. Han viser tydelig hvem han er ved å dytte på bilder og skakke på dem...akkurat som han vil fortelle oss at nå er jeg her.

Han har også vist seg i speilet noen ganger og vi kjenner han igjen.

06.01.2012 kl.15:52

:D

Christina

06.01.2012 kl.15:53

Spennende :3

Emilie#Life

06.01.2012 kl.15:58

veldig fin blogg <3 hadde vært snilt om du kommenterte tilbake til meg <3 www.emillieslife.blogg.no <3

Rebecca Kathinka

06.01.2012 kl.16:07

Jeg hører ting som beveger på seg i rommet når jeg har lagt meg.. det er ikke mus.. hva kan det være?

Michelle

06.01.2012 kl.16:08

Hei jeg sendte deg en melding på blogg :))

sisselfish

06.01.2012 kl.16:14

God dag Peggy :) Ja det kan bli et interessant år 2012. jeg tar slikt med knusende ro, dagelig ser jeg at det er noe rundt meg. Redd har jeg aldri vært heller. Så etter at jeg fikk i orden tv stua, kjenner jeg ofte energiene her oppe. Kanskje har folk begynt så smått å få opp øynene for dette....?

Klemz Sissel

interiorkuppet

06.01.2012 kl.17:36

Det bor en annen enn meg og kjæresten min i huset vårt:-)

Vi tror det er hun som bodde her før vi kjøpte..

Er spennende syntes jeg,så lenge det ikke blir noe trøbbel da:-)

Ønsker deg en fin fredag og god helg :-)

Iceman

06.01.2012 kl.18:42

Hei Synskepeggy! :-)

Ja, har også hørt at 2012 skal bli forandringens år.Jeg ser med glede og spenning frem til å få bedre kjennskap og kontakt med den andre siden.Heidigvis er det blitt mer åpenhet og aksept rund dette...

Biija

06.01.2012 kl.20:29

Det er spennende, dette med spøkelser. Jeg for min del tror ikke at det er blitt mer åndelig aktivitet nå enn det har vært til alle tider, men folk er blitt mer åpne om sine opplevelser og media har fattet interesse for paranormale fenomener fordi det selger.

Ha en fin helg!

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.20:37

Biija:Hei,hei.

Selvsagt har det alltid vært mye åndelig aktivitet.Det er som jeg sier,man er aldri aleine i et rom..

Interessen for det "overnaturlige" øker,energiene flyter bedre fordi at det åndelige oftere er et tema (tanke er energi).Dette her er "styrt" andre steder fra og ingen andre enn de som kjenner "planen" har kontroll.

Visst er det spennende,særlig for meg som har hatt kontakt med ånder hele livet.

Ha en fin helg du også,Biija.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.22:00

Iceman:Hei,Iceman.

Varslene på at noe er på gang er utallige.Det er vel et spørsmål om man er villig til å se dem,og da mener jeg villig til å se dem for det de er og ikke prøve å bortforklare dem.

Det blir en spennende tid fremover,det er sikkert.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.22:02

interiorkuppet:Hei,hei.

Du har nok rett i det,det bor flere hos dere.

Ingen som vil lage trøbbel,eller vil dere noe ille,de er bare iteressert i å følge med på det som skjer.

Ha en fin fredag og god helg du også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.22:49

Rebecca Kathinka:Spennende !

Hva tror du selv at det kan være ? Det er ofte sånn at det er det du tror det er.

Hilsen synskepeggy.

ufo

06.01.2012 kl.22:59

Ja det har blitt mer åndelig aktivitet nå,og samtidig som det har blitt et mer åpent tema en det var før. 2012 blir et år med store forandringer. Vi må også være forbredt på at vi må igjenom en tøff periode.

Jeg merker også ånder. Her for en stund siden når jeg var allene på rommet mitt skrudde lyset seg plutselig av. Jeg hørte tydelig at det var noen som trykket på brytern også. For noen år siden så jeg på tv,da skrudde den seg av,uten at det var noen andre der. Mange vil sikkert si at de ville bli redde,men vær gang jeg har opplevd slik har jeg ikke vært redd.

Jeg gleder meg veldig til de store forandringene kommer. Jeg trur vi vil oppleve de første store tegna på at noe stort er i ferd med å skje om en liten stund.

Ha en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.23:05

sisselfish:heisan,sisselfish.

Jeg tar det også med knusende ro.Har samme erfaring som deg,det skjer noe her i huset stadig oftere.Det er både morsomt og spennende og jeg kunne ikke finne på å begynne å rense huset for å få det bort.Det som er her,det skal være her.

Det har skjedd en "revolusjon"når det gjelder større åpenhet om alt som har med det åndelige å gjøre.Det gleder meg stort,jeg som har måttet holde mine erfaringer med det mer eller mindre for meg selv mesteparten av livet,det har vært en tung og ensom vei å gå,men jeg er glad for det nå og det begynner å bli lettere.

Det eneste negative med mer åpenhet er at det "kryr" av healere,"synske",sjamaner osv,de gror opp som paddehatter og ingen av dem er det jeg vil kalle i nærheten av seriøse.

Stadig flere som påstår seg å ha evner innen det åndelige blir diagnostisert med en eller annen form for psykisk lidelse,i hovedsak er det folk som tror selv at de har lært seg det på kurs,noe som er umulig,da sanne klarsynte,healere osv,må "vokse" seg inn i ansvar og evner gjennom hele livet,svært få forstår at det er en livslang oppgave som man får med seg hit den dagen man blir født.

De (svært få) klarsynte som har skjønt det, advarer andre på det sterkeste mot å gå kurs eller på annen måte påvirke slike evner,de skal komme naturlig som en følge av bla.livserfaring,hendelser i livet og kunnskap som man i hovedsak får fra sine hjelpere gjennom hele livet.

Ha en fin kveld og god helg,sisselfish.Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.23:27

Michelle:Heisan !

Jeg skal se på den og kommer tilbake til deg på mld.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2012 kl.23:30

Bestemors krok:Hei igjen !

Ja du vet nok hvem det er og det er bare hyggelig med sånt besøk.Kan ikke annet enn å være glad for det.

Morsomme episoder skjer her også,jeg hadde virkelig savnet det om det forsvant og blei borte.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.01.2012 kl.00:34

ufo:Heisan,ufo !

Jeg gleder meg også til de store forandringene.Jeg kjenner på hele meg at noe er "på gang",jeg ser det og får også mye informasjon både i drømmer og under meditasjon.Dessverre er det jo også slik at alt må bli verre før det kan bli bedre,at det er riktig ser man jo også klare tegn på.

På dette stadiet i utviklingen oppsøker åndene først og fremst de som er mottakelige for dem og har lettere for å kommunisere med dem enn andre,det er derfor du opplever åndene oftere og sterkere enn før, og om du er bevisst på det eller ikke så gir de deg nyttig fremtidig informasjon som du vil få stor nytte av og kjenne igjen når tiden er inne for det.

Måten de bruker for å tilnærme seg deg på,at morsomme ting og episoder skjer rundt deg,tyder på at de ønsker at du skal bli fortrolig med dem før de tar neste steg videre for å få kontakt med deg.Det er bare å glede seg til fortsettelsen med åndene !!

Jeg er glad for åpenheten,også fordi at jeg ikke føler meg så aleine om det lenger,men sammen med åpenheten skjer det jo ting som ikke er så bra også.(Du kan lese min kommentar til sisselfish).

Ha en fin kveld du også,ufo.Hilsen synskepeggy.

Sofie

07.01.2012 kl.01:35

Kan man stille deg spørsmål i kommentar felt eller på mail og kan du 'svare' og se igjennom et innlegg? Jeg er veldig interessert i det her og lurer på om man kan få noe svar på diverse.

lulltove

07.01.2012 kl.10:46

Hei. Etter å ha vært syk en stund startet jeg som mange av mine medsøstre å male. I alle mine bilder som er nonfigurative kommer det fram ansikter. Ser dem ikke før bildet er ferdig. Min sønn på 12 liker ikke helt å se på noen av dem, han synes de er litt skumle. Jeg er en veldig ivrig hobbyfotograf og i mange av mine naturbilder kommer de samme ansiktene frem. Jeg spurte en bekjent av meg som ser litt mer enn folk flest hva dette kunne være. Hun sa at det mest sannsynlig var mine hjelpere som ville fortelle meg at jeg ikke er alene. Har du hørt om noe sånt tidligere?

Livet mitt som klarsynt.

07.01.2012 kl.13:24

lulltove:Heisann !

Det du forteller her kjenner jeg meget godt til (ikke maling).Jeg får ansikter frem på alle bilder som blir tatt i og utenfor huset her.Noen ganger når jeg ser ut av vinduet kan det plutselig dukke opp ansikter rett fremfor meg eller ved siden av meg,det samme skjer i speilet.Får også mange ansikter på bilder jeg tar på stedet der min mor er født og oppvokst.Noen ganger kan vi se dem med det blotte øyet,også konturer av mennesker.(Jeg har lagt ut noen eksempler her i bloggen tidligere,bla.i innlegget "Et skikkelig blinkskudd av et spøkelse",ligger i arkivet fra nov.2011).Det er alltid flere enn ett samtidig,ofte kan det se ut som om flere personer er samlet samtidig.

Du er heldig,du har god kontakt med åndene rundt deg.Jeg tror du merker at de er i nærheten som fks.lysglimt eller lys grå "tåkedotter" som er i bevegelse.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.01.2012 kl.13:37

Sofie:Hei,hei.

Jeg er ikke sikker på om jeg forstår spørsmålet ditt.Jeg kan svare på "diverse",men det er ikke ALT jeg svarer på (selv om det er mulig at jeg vet svaret).

Kanskje du skulle lese innlegget mitt "Oppklaring" (det ligger i arkivet fra 19.nov.2010),så kan vi komme tilbake til spørsmålene dine etterpå.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits