Alltid like godt å få sine mistanker bekreftet.

 


Det er velkjent at jeg aldri har hatt noe som helst bra og positivt å si om denne etaten.Det ene sjokket følger det andre hver eneste gang man hører noe fra den kanten,i alle saker sitter man stort sett igjen,vantro,med spørsmålet,er det mulig ! Jeg har selv fått sjokkbehandling fra denne etaten så det holder, av totalt usaklige og sinnsyke grunner og som er så langt fra virkeligheten og sannheten at man rett og slett må begynne å lure på om de er riktig rett, de som tar så hinsides sinnsyke anonyme henvendelser så  alvorlig at de finner grunn til å opprette saksmappe og kaste bort dyrebar tid,som andre som virkelig trenger det skulle ha hatt.Vel,enhver får gjøre seg opp sin egen mening om det,etter å ha lest innlegget mitt "Litt av galskapen man kan bli utsatt for",det ligger i arkivet fra 13.juli.2010.

Det er helt sikkert at det jobber folk i denne etaten som aldri skulle ha satt sine bein der,den er gjennomsyret av ukultur (kvinnekultur) usunn konkurranse de ansatte imellom,maktmisbruk og prestisjejag.I flere år har det blitt satt fokus på utallige skandaløse saker denne etaten står bak uten at det har skjedd "en dritt" annet enn at en eller annen representant for etaten har vært fremme offentlig for å lire av seg etterhvert velkjente fraser,enten at de ikke kan kommentere enkeltsaker (i alle tilfeller for å beskytte seg selv) eller for å komme med noe annet svada i tafatt forsøk på å forsvare etaten.

Det er meget mulig at nyutdannede,som har sittet med nesen i div.bøker mesteparten av livet og derfor ikke har fått med seg noe av det som skjer i den virkelige verden,er idealister som vil gjøre en forskjell,men det går ikke lang tid før idealistene enten er skviset ut eller har måttet innrette seg i det pill råtne systemet som gjennomsyrer hele etaten.

Uten å komme nærmere inn på påstanden,er det ett tankekors at mange av disse folkene som jobber i etaten ikke engang har styring på sitt eget privatliv.Man hører fra tid til annen om ting som ikke er direkte oppmuntrende,noen av dem som jobber i etaten har en dyster historikk på hjemmefronten,bla ingen styring på egne barn,x-antall samboer og ekteskap bak seg osv.Det bør være et absolutt krav til at de som skal jobbe i etaten  i det minste har styring på eget privatliv før de begynner å ta styring på andre sitt.

Det er med stor glede og hakket større selvtillit å se at jeg har fått rett igjen når jeg ser at "Tre nye rapporter viser at barnevernet er preget av for mye byråkrati og for lav kompetanse." Lysbakken mener at de tre rapportene vil gi verdifull kunnskap når han i år skal vurdere organisatoriske endringer i barnevernet.Målet er,sier han,at man får brukt ressursene i barnevernet best mulig.

Jeg tror ikke Lysbakkens nye kunnskaper vil bidra til positive endringer,med mindre han er villig til å se på alternative løsninger.Den eneste måte å kanskje oppnå positive endringer på er å se mer i retning av formell kompetanse,sunn fornuft,menneskelige egenskaper,styring på eget liv og livserfaring istedenfor å se i retning av reel kompetanse som man har skaffet seg ved å sitte med nesen i bøker mesteparten av livet og derfor ikke har fått med seg selve livet og det enkle faktum at det er stor forskjell på liv og lære.

Vær villig til å se nye veier etter riktig kompetanse,jeg tror at det er den eneste riktige måten man kan forbedre etaten på,mer menneskelighet,gangsyn og fornuft,det er den eneste riktige retningen å gå herfra...

Hilsen synskepeggy.

5 kommentarer

mwik

08.01.2012 kl.16:48

Fin blogg! :D

Hyggelig med kommentar tilbake! :)

solkro

08.01.2012 kl.16:58

Har måttet sloss med etaten for noen år siden angående barnebarn ikke f**n om de ville høre når de første hadde bestemt seg.Men en rettsak hos oss måtte til og da ble det ok,nå er dette over 5 år siden men jeg synes synd på de som er ute å sloss med disse folkene.

Iceman

08.01.2012 kl.17:46

Hei Synskepeggy! :-)

Bra innlegg. Er helt enig med deg i det du skriver.Tror ikke jeg en eneste gang har hørt om at denne etaten har gått varsomt og riktig frem i saker som faktisk handler om barns levevilkår.Det jeg har hørt om, er der de gang ettet gang har gjort det verre for barna.....

Når det er sakt, finnes det nok mange barn der ute som trenger denne etaten. Og jeg også tror som du skriver, at det må vilje til å se nye veier etter riktig kopetanse til for at det skal bli bedre.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2012 kl.19:01

solkro:Jeg skjønner.Du har vært igjennom kvernen du også.

Nå slapp jeg egentlig lett unna,da de skjønte at det beste de kunne gjøre var å glemme hele saken og håpe på at jeg gjorde det samme.De dreit seg loddrett ut her,for å si det på en fin måte.

Men enig med deg,stakkars,stakkars dem som må sloss med disse "galningene".

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2012 kl.19:10

Iceman:Hei igjen.

Nei,blant disse folka syns holdningen å være "total blindhet" for at kanskje andre har rett og ikke dem.Prestisje gjennomsyrer saker,det er tydelig da flere som har hatt kontakt med etaten kan fortelle at om disse folka ikke har "noe på dem" kan man være helt sikker på en ting,de klarer å finne noe....De er forstokket og forblindet og overbyråkratisert hele gjengen uten snev av det mange andre folk har rikelig av, sunn fornuft,gangsyn og begge beina godt plassert i virkeligheten.

Ingenting blir bedre i den etaten før man begynner å leite etter kompetanse der den befinner seg,gjør de det vil de også finne den.

Hele etaten har en uhyggelig dårlig statistikk når det gjelder "vellykkede" saker,dessverre.

Ha en fin kveld,Iceman.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits