Han vet nok hvor heldig han er !

Så fint å se at denne gutten har fått alt han kunne ønske seg,sin pappa hjem igjen hel og frisk.

Han vet nok også,denne gutten,at det er veldig mange som ikke får det,som ikke er like heldige som han er.

Håper at denne videoen setter seg fast i halsen på deg,en viss mr.eks. president ,og at du ikke sover et eneste øyeblikk en eneste natt.Alle avskjeder,alle dødsfall og lemlestelser som du er ansvarlig for - og for hva ??? Kan du i det hele tatt svare....

Hilsen synskepeggy.

 

11 kommentarer

Natalie i Canada

09.01.2012 kl.08:13

Så utrolig sant... Har en kompis som er der nede nå og det er helt forferdelig og tenke på hvordan han har det..

senoritaen

09.01.2012 kl.08:16

For et vakkert og tankevekkende innlegg Peggy <33

Toril

09.01.2012 kl.09:54

Det er så sant så sant! Et tankevekkende innlegg Synskepeggy! Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin utke!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2012 kl.17:46

Toril:Hei,hei,Toril.

Denne videoen bare måtte jeg ta med her.Men for hver lykkelig gjennforening er det mange avskjeder.

Ikke overraskende, for dem som leser bloggen min kanskje,så er jeg svært opptatt av soldaters ve og vel både under og etter tjeneste.Ikke bare "min soldat" men alle soldater i inn og utland.

Denne videoen får meg til å tenke på hvor meningsløs krigføring (under Natokommando) er og hva som startet den.Det som startet det hele var jo løgn,svik og feilinformasjon så det rekker.

Bare en sånn ting som at ingen begynte å jakte på Bin Laden før TO mnd etter terrorangrepet,hvorfor det tro ? Det ligger nærliggende å tro at det IKKE var han de var interessert i,men brukte ham for å tåkelegge sitt egentlige mål,nemlig Irak - Irak som aldri hadde drept en amerikansk statsborger,aldri hadde truet USA osv.

Dette kunne jeg brukt hele natten og vel så det på å debattere,det opptar meg sterkt,som du sikkert forstår.

Ha en fin kveld.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2012 kl.18:00

»PB © :Hei,hei.

Har du en kompis som tjenestegjør i utlandet må du bare lese boken til Emil Johansen,Brødre i blodet.Jeg har lest den - og jeg vil garantert komme til å lese den igjen.Jeg skreiv et innlegg om boken (egentlig en stor takk til forfatteren) som ligger i arkivet fra november 2011."God bok - bør leses"...Du må lese det innlegget.Ellers så skriver jeg mye om soldater generelt i forskjellige innlegg her i bloggen og jeg kommer til å skrive mer om dem.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2012 kl.18:03

senoritaen:Takk så mye,senoritaen.

Og du har vel forstått at jeg er svært opptatt av alt som har med soldaters ve og vel,krig under Natokommando generelt og hvordan "blodbadet" startet.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2012 kl.18:14

»PB © :Må rette meg selv,innlegget "God bok - Bør leses" ligger i arkivet fra desember 2011 - ikke november,beklager den feilen.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

10.01.2012 kl.20:21

Hei Synskepeggy! :-)

Rørende video....og ja...tankevekkende innlegg!

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.15:10

Iceman:Hei,hei.

Tankene flyr i alle retninger etter å ha sett denne.Også til historikk,hvordan det hele startet.Det ser ut for at uskyldige lider mens grunnene for krigen var alle andre enn de som var offisielle og aksepterte.

Krigen i Irak er jo den mest uforståelige,det var nok en viss eks-president jr som ville fullføre det hans far startet,han angrep jo Irak for noen år siden, bla.bombet og satte i brann ojebrønner.Det er en stund siden nå,men det betyr ikke at det er glemt.

Krigen i Afghanistan var nok mer forståelig,da "alle" sverget hevn,men nå er Bin Laden,som de jaktet på,død,og da blir det helt uforståelig det også,egentlig,at krigen fortsetter enda mer brutal enn før.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Ingunn

11.01.2012 kl.22:05

For en rørendes video! :')

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.23:03

Ingunn:Det er en rørende video,men jeg kan ikke la være å tenke at akkurat denne type rørende gjensyn er så unødvendige..

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits