Bare tull !!

Dette her tror jeg ikke på ! Min erfaring er det motsatte,men det kan jo være at man har vært ute etter en spesiell gruppe for å gjennomføre denne forskningen.Jeg kan kun snakke for meg selv og jeg kan ærlig talt si at jeg aldri har hatt det bedre (oppe i hodet mitt) som etter fylte 45.Hjernen min har aldri fungert bedre,vært mer klar,lynende rask til å ressonere og intelligent og det bare forsterker seg for hvert år som går.

Ny forskning har vist at hjernen svikter etter fylte 45 år og at menneskers hjerne svekkes gradvis i yngre alder enn tidligere antatt.Forskere har kommet frem til  et overraskende resultat etter å blant annet ha testet forskningsobjektenes evne til logisk ressonement og hukommelse.Blant annet fant forskerne ut at ressoneringsevnen gikk ned med 3,6% både blant kvinner og menn i alderen 45 - 49 år.

Som sagt,dette finner jeg vanskelig å tro på.Det er ikke mulig å tro på noe når man personlig opplever det stikk motsatte av hva forskning viser !

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Iceman

10.01.2012 kl.19:54

Hei Synskepeggy! :-)

Høres ganske rart ut dette ja....det er ikke alltid forskningsresultater stemmer....

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.15:18

Iceman:Hei,hei !

I mitt tilfelle stemmer ikke forskningsresultatet,men nå har det jo vist seg at min hjerne "jobber" litt annerledes enn andre sin.

Så det kan jo være at forskningsresultatet er rett,men at jeg ikke kjenner meg igjen i det,rett og slett fordi at min hjerne er "litt utenom det vanlige".

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits