Fokus folkens !

Det er ikke smart å prøve å gape over for mye om gangen,da kan det havne rett i grøfta..

Det sørgelige er at det hjelper lite om man selv har fullt fokus om ikke andre har det også.

Han må regne seg som heldig midt i uhellet at han ikke skadet eller drepte noen, han som hadde fokuset sitt alle andre steder enn det skulle være, den nederlandske lastebilsjåføren som falt for fristelsen til å onanere i stedet for å ha fokus på veien.

Han må ha hatt et akutt behov for gi seg over til sine lyster og noe større trang til å utføre dem enn folk flest har,han onanerte også da han skulle avhøres av politiet.Han må i tillegg ha en uvanlig lav terskel for å få seg til å ty til vold,han er også siktet for vold mot offentlig tjenestemann da han kastet en sykepleier i veggen da han skulle fraktes til legevakten.

Kan vel si det sånn at han hadde svært sviktende oppmerksommhet da ulykken inntraff,heldigvis gikk det ikke ut over andre enn ham selv - denne gangen.

Man mistenker at han var påvirket av narkotika og det er jo mulig at det hele skyldtes at han var uheldig å sniffe noe svært dårlige greier opp i nesa som ikke skulle ha vært der.

Konklusjonen må være at menn må innse at de ikke mestrer å gjøre to ting samtidig.....

Hilsen synskepeggy.

 

4 kommentarer

De fleste normale menn klarer fint å gjøre to ting samtidig :) ikke de du nevner her i dette innlegget men...

Iceman

10.01.2012 kl.19:40

Hei Synskepeggy! :-)

Ja, denne karen må ha sniffet noe noe svært dårlig opp i nesa..Godt at han ikke skadet noen andre i trafikken.La oss håpe han får en så streng straff at han ikke blir fristet til å gjenta dette "stuntet".

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.15:23

Iceman:Hei igjen,Iceman.

Det er helt utrolig hva folk kan finne på,egentlig burde jeg ikke la meg forskrekke lenger,men jeg gjør det av og til.

Det er nok flere som holder på med slikt i trafikken,men som ikke havner i grøfta og som ikke har sniffet noe opp i nesa,enn det man tror...

Hilsen synskepeggy.

Ina Noraker

11.01.2012 kl.21:42

æsj for en gris!

synes det er utrolig spennende at du er synsk, har alltid vært så interessert av dette!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits