Folk er redde !!

Mye gikk helt galt fra start som nå gjør det vanskelig å hente inn igjen.I mellomtiden er folk redde.Man merker det i vanlig hverdag.Man blir mer mistenksom overfor fremmede og man sjekker en ekstra gang om alle dører og vinduer er skikkelig låst selv midt på dagen.Barn er engstelige og må oftere enn før følges og hentes fra sine gjøremål.

Jeg skreiv i en kommentar at jeg tror denne gjerningsmannen kunne bli vanskelig å ta,jeg skreiv også at jeg tror han vil prøve seg igjen.Men jeg tror ikke at barn og yngre kvinner har noe å frykte,det er nok en annen og mer hjelpeløs gruppe han vier oppmerksomheten sin på.

Jeg skjønte at politiet er rimelig desperate i sin etterforskning da de gikk ut med en oppfordring til alle menn som befant seg i Os-området om å la seg frivillig DNA-teste.Politiet vet nok at man ikke finner den personen man er ute etter blant de frivillige.

En mann blei observert av en person drapskvelden,under overgrepet inne i offerets leilighet,allikevel kan ikke vedkommende beskrive mannen bedre enn at han var i 30-40 årene og lys i huden.Det er vel ikke helt vanlig at øyevitner ikke observerer mer under slike traumatiske hendelser,syn,lukt osv.setter seg godt,som regel, og det blir vanskelig å glemme.

En mann blei siktet for drapet,men dagen etter blei siktelsen frafalt da hans mor og bror ga ham alibi.En kikker blei koblet opp mot drapet,men alle med litt enkel psykologi innabords vet at en kikker er en kikker og ikke en drapsmann.Politiet vet nok dette også.

Som sagt,mye har gått galt her, og mens politiet jakter i blinde på gjerningsmannen blir folk i Os og områdene rundt reddere og reddere.Gjerningsmannen tror,og slik ser det for øyeblikket ut,at han har kommet unna med det.Det kan i verste fall oppmuntre ham til å prøve seg på nytt.Overfallet bærer preg av at det er helt tilfeldig,seksuelt motivert,svært brutalt og rammet en gammel forsvarsløs dame på 98 år.Kan det være en seriemorder man jakter på.Seriemordere har det med å komme unna med mer enn en forbrytelse,det er derfor de kalles seriemordere og de er også eksperter på å villede og å være ett steg fremfor politiet.

Gjerningsmannen som utførte den grusomme handlingen er fortsatt på frifot,han er borte vekk,som sunket i jorden og det er urovekkende.

Hilsen synskepeggy.

13 kommentarer

haem9998

10.01.2012 kl.08:33

Kjempe fin blogg : )

Biija

10.01.2012 kl.08:43

Kjempefin blogg? Hva er kjempefint med at en 98 år gammel dame er voldtatt og drept og en drapsmann går løs??? Sorry, Peggy, det var bare litt frustrasjon over vedkommende "fin blogg"-kommentator over her... Det er forferdelig med det som har skjedd i Os, og jeg skjønner godt at folk er livredde for denne drapsmannen som fortsatt går løs. Jeg håper at politiet klarer å finne han snart.

Marthe

10.01.2012 kl.08:47

FORFERDELIG
Herregud, det er grusomt.. :(

Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

Veronica Enger

10.01.2012 kl.12:15

Det er helt grusomt det som har skjedd og vi får virkelig håpe at politiet får tatt gjerningsmannen nå som ekstra ressurser er satt inn! Syns det bare blir mer og mer vold både med og uten våpen folk som blir angrepet uten forvarsel helt uten noen grunn som får store skader, drap og voldtekter... Syns det er skremmende å se hvordan verden utvikler seg og spesielt når man har små barn som skal vokse opp i dette! :(

Iceman

10.01.2012 kl.19:33

Hei Synskepeggy! :-)

Uff ja, tenker på alle eldre enslige damer spesielt de som bor i os-området....De føler seg sikkert veldig utrygge no.Håper inderlig det blir dn rask oppklaring i denne grusomme saken...

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.15:46

Iceman:Heisan !

Jeg tror,som sagt,ikke på snarlig oppklaring av denne saken !

Det er ikke bare eldre damer i Os-området som er engstelig.Og det er forståelig,da gjerningsmannen kan være hvor som helst.

Jeg tror ikke at gjerningsmannen opererer i samme område to ganger og det gjør jo saken enda verre og langt flere også utenfor Os-området redde.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.15:57

Biija:Heisan !

Jeg blir frustrert selv over slike kommentarer,helt meningsløst under så alvorlige innlegg som dette.De fleste kommentarer av dette slaget blir slettet her med en gang,men noen lar jeg stå (som denne) for å vise hvor meningsløst og respektløst slike kommentarer alltid er.

Dette drapet på Os er ekstra uhyggelig fordi at det var en gammel dame som blei offer og fordi at gjerningsmannen tok seg inn i hennes hjem og utførte gjerningen.Det er et varsel om at man ikke er trygg noen steder lenger,ikke engang hjemme hos seg selv.

Jeg håper også at politiet tar ham snart,men har på følelsen at de ikke kommer til å få tatt ham så snart som man skulle ønske.

Ha en fin dag,Biija.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.16:38

Marthe:Helt enig !

FORFERDELIG !

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.16:47

Veronica Enger:Heisan !

Jeg tror ikke at større ressurser bidrar til at man får tatt ham så fort som man ønsker..

Uhyggen og engstelsen sprer seg ut over Os-området.Man merker det spesielt på barna,de vegrer seg for å gjøre ting i hverdagen som ikke var noe problem for dem før dette skjedde.

Volden,også den volden som fører til dødsfall, er helt klart økende,man kan bare ta for seg de få dagene man er kommet inn i det nye året,så ser man en uhyggelig tendens allerede.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.16:49

Lizbeth Osnes:Hei,hei.

Måten denne gjerningsmannen fikk seg til å gå løs på en gammel forsvarsløs dame i hennes eget hjem,er vel forbi grusomt...

Hilsen synskepeggy.

28.02.2012 kl.18:46

Jeg tenker at politiet må tenke litt større. Det er ikke alltid alt er slik det ser ut til å være.ikke lenge etter drapet på os, hadde de en lignende sak på østlandet. Blir transportnæringen tatt kontakt med i slike saker, da dette ofte er yrker, der mennesker kjører over lange strekninger på kort tid. de får ofte med seg ting som skjer, når de står i ro, men de har også muligheten til å komme seg fra et åsted raskt,om det skulle være nødvendig....

Livet mitt som klarsynt.

28.02.2012 kl.20:09

Anonym:Det er ikke første gang politiet har "gått seg vill" i spor som ikke har ført noen steder annet enn til (flere) arrestasjoner av uskyldige.

Nå har de fått tak i en ny mistenkt,han har vel lite å stille opp mot overmakta for å bedyre sin (muligens) uskyld.Full som han var på tidspunktet,krangel med venn rett før drapet og i en alder som er lett å "manipulere".Om han de har tatt nå er den skyldige ? Jeg tror faktisk ikke det.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits